Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chim
    Co jste provedli s tím roztomilým koťátkem v krásném zeleném kabátku?

Vrazi!!! *13*
  • Dildo_Vagins
    Já mu tu srandu neberu, vadil mi tam ten hákáč ( teď tam má Chaplina a s tím problém nemám ), nic jinýho. A co se plešek týče, tak ti jsou na úrovni cikánů, když je jich hodně, tak jsou silný. Ale když jde jeden po ulici, tak jde jak připosrannej a bojí se aby nedostal od někoho do držky.

PS : Když se podíváš na pochod DSSS, tak to vypadá, že je nácek každej druhej ( ne-li skoro každej ).
    Taky mi vadí cikáni, ale tim že ze sebe udělám plešatýho, hajlujícího vypatlance problém nevyřeším.
  • Dildo_Vagins
    Tak určitě, můžu mít "těžší" život než někteří jiní lidé, protože jsem se rozhodl řešit věci, které mi vadí a ne jen nad nimi mávnout rukou. Žádný "arbitr pravdy a lásky" nejsem, vadí mi nacismus/ symboly a vypatlaný vyznavači, tak jako jiným normálním lidem. Jestli to tobě nevadí, tak by se to chtělo nad sebou zamyslet...
  • Tak pozor, já rozhodně netvrdim, že by mě nějak překvapilo, kdyby za tu kočku ja_nic_nevim dostal flastr. Co tvrdim je, že by člověk měl používat mozek, aby dokázal rozlišit srandu od propagace nacismu. Další co tvrdim je, že ten paragraf je debilní a vůbec by neměl existovat. Zaprvý kvůli lidem, který vytrhávaj věci z kontextu a nedokážou se na problém podívat s nadhledem, zadruhý proto, že nacismus je u nás naprosto marginální záležitost (schválně, kolik znáš nácků starších, než 25 let? A teď myslim opravdu nácků, ne dementů, co si s trojkou v žíle hajlnou v putyce). A mimochodem neber si vůbec do huby plešky, evidentně víš o skinech úplný prd (tyvole, proč je skin*ead zakázaný slovo?)
  • Prasaak
    Vy musíte mít těžký život, mistře. Být arbitrem pravdy a lásky ve světě plném zhoubných obrázků, kde se nacismus skrývá i za nevinně se tvářícími věcmi. Plně Vás podporuji, mistře.
  • Dildo_Vagins
    To bych samozřejmě mohl, protože k porušení zákona došlo. Dokonce bych mohl nahlásit i tento server, po tom by ale neštěkl ani pes, návštěvnost oproti i takovým serverům jako jsou novinky.cz je takřka nulová. Holt je tu asi mnoho hňupů z DSSS, co si myslí, že vyholit si hlavu, pověsit nacistickou vlajku doma na zeď je "cool". Tak já vás teda nechám při tom, jenom se nedivte "reakci" normálních lidí, až vylezete ze svých pokojíčků ven..
  • Chim
    Pokud máš pocit že došlo k porušení nějakého zákona, proč se neobrátíš na příslušný státní orgán?
  • Dildo_Vagins
    Jsi velkej kluk, poplácej se ( sarkasmus, jsi nula co tu dělá ramena ). Diskuze je od toho aby se diskutovalo, ten jeho avatar rozebíralo několik diskutérů pode mnou, takže jdi zase do prdelle, ok ?

PS : Nulo, do očí bys mi to neřekl, to ti garantuju. *3*
  • Prasaak
    Nač tolik skromnosti, mistře? Lingvista jste brilantní. Líbí se mi, jak jste použil výraz "satyra" s odkazem na antickou mytologii. Leč ve své dutosti nejsem bohužel schopen rozkrýt tu geniální souvislost:(
  • Prasaak
    Famózní dedukce, mistře. Odkryl jste holou pravdu i pod nánosem laciného sarkasmu. Podepíšete se mi, prosím, na moji dutou plešku? Samozřejmě až poté, co Váš inkvizniční soud svobody zbaví svět veškerého závadového diskursu v podobě obrázků militantních kočiček.
  • Nechceš už toho nechat?, takovéhle zbytečné sáhodlouhé kecy kvůli jednomu obrázku si fakt debbil. Respkt. si větší deebil než se předpokládalo. Chápeš že tvé výlevy nikoho nezajímají co je komu potom že ty to neshledáváš legálním nebo co. Už se prober a nejen tady si ostuda českého internetu, odpad větší než Veskoslav. Tak se zamysli nad sebou , probíráš blbosti a tebe to fakt baví co? Svinit diskusi.
    Idiotů jako ty je všude plno, takže klid.
  • Dildo_Vagins
    Viz co jsem napsal pod jeho komentář...
  • Dildo_Vagins
    Chápeš, že on je tu sám za sebe ? Veřejně tu propaguje nacistický symboly, to nemůžeš srovnávat s hrou nebo filmem. Když si dá někdo obrázek hajlující postavy + nacistický symboly, tak je uplně irelevantní jestli to myslí jako satyru nebo ne. Víš co se stalo těm vojákům, co si na helmu namalovali symboly SS ? Kdyby si tenhle jouda tohle dovolil v německu, tak by se nestačil divit kde a jak rychle by skončil, Tady v Čechách je holt většině věšchno ukradený a každej si dělá co chce....
  • Dildo_Vagins
    Aspoň že to přiznáš...
  • wenceslaus
    Zaklínač bude předně něco jinýho. Taky si ho rád zahraju (tohohle fantasy je tak málo). Má větší hráčskou základnu, delší historii a víc peněz na vývoj... jo, asi bude úspěšnější. Ale víc se těším na Kingdom Come.... pokud splní, co slibuje.
  • wenceslaus
    Viz co napsal Prase níže. :-)
  • wenceslaus
    Pardon, předpokládal jsem, že tu slovy prezentuješ svoje myšlenky :-D Já hlupák....
  • Tak předně v tom zákoně o symbolech není ani slovo, ale pokud bych byl ochoten připustit, že zobrazení hákového kříže = propagace nacismu, platí propagace na všechny příklady, které jsem uvedl výše. Což je evidentně nesmysl. A tak mi nezbývá, než se vrátit k možnosti, že o tom, zda dochází k podpoře a propagaci hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka, lze rozhodnout pouze na základě kontextu, ve kterém byl symbol použit. Osobně ten paragraf považuju z mnoha důvodů za hloupý, ale to by bylo na dlouho a já nemám náladu tu sepisovat x stránkové elaboráty, které si stejně nikdo nepřečte.
  • Zaklínač 3 bude lepší než tahle vyhypovaná hra, a taky bude dříve.
  • Dildo_Vagins
    Ne, já jsem ho vůbec nečetl předtím, než jsem ho tu uvedl, tobě to moc nepálí viď ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit