Přejít na výpis diskuzí
Vývoj Kingdom Come: Deliverance provází úskalí sisyfovské práce
5.6.2014 | Ladislav Loukota
124 příspěvků
-
Nic nevíš. Opravdu si myslíš, že umíš číst myšlenky ? Musím tě zklamat, neumíš.
-
Kde jsem tohle napsal ???? Napsal jsem satira je ok, přestaň si domýšlet a hoď se do klidu, ok?
-
Pokud nepoznáš rozdíl mezi vojenskou technikou a nějakym joudou co si dá hákáč na profilovej obrázek, tak se stebou nemám o čem bavit.
-
*1* Fakt pěkný. Takže ti jde jen o těch pár čar a ne o tu podstatu, co?
-
Taky bys mohl...
-
Takže to, že vypadá jako Hitler a má zdviženou pravici je OK? Jde jen o těch několik čar... A myslíš, že mají opravdu takovou váhu? Někdy nevím, co chtějí lidi vlastně postihovat. (neo)Nacizmus, nebo tu swastiku?
-
Já vím - ale nemůžeš tam dát rovnítko. Je hákový kříž na modelu Me Bf-109 v měřítku 1:72 propagace? Nebo karikatura? Myslím, že těžko.
-
Zdar a už se nevracej, příště na mě vůbec nereaguj, nejsem archeolog/ lingvista abych po tobě luštil tu tvojí řeč, díky.
-
Nastuduj si zákon, který jsem zde v diskuzi uvedl a nepiš tu hovadiny, dík.
-
Takže podle týhle logiky dokumenty z 2. světový, Wolfenstein, South Park, Hinduisti, a AFA (taky maj používaj hákáč, co na tom, že přeškrtnutej) taky propagujou nacismus? Problém neni v symbolu, ale v souvislostech, ve kterejch je použitej. A zrovna v tomhle konkrétnim případě v tom propagaci fakt nevidim.
-
Chápu že si přiblblej troll ale už to trochu přeháníš... ...i je mi zbytečný se s tebou vybavovat *7*
Máš jen svou pravdu, je mi líto že jsou i tací ale co no svět kde žijem. -
Ty se radši ani nepokoušej nic psát, můj čtyřletej synovec umí líp česky jak ty...
-
Co to meleš ? Nejsi náhodou dutá pleška ?
-
Nacistický symbol, který není ani vidět, přestan trollit ježíší hloupej si na to až moc. *7*
-
Chápeš, že má na profilovym obrázku nacistický symbol ( hákový kříž na opasku ) ??? Hajlující kočka je mi u prdelle.
-
Když se podíváš na jeho profil ( tam kde je obrázek větší ) tak na opasku uvidíš hákový kříž - propagace nacismu.
-
Lidi, to fakt nechápete rozdíl mezi obrázkem s heilující Hello Kitty a propagaci nacismu? Btw. jsem si dost jistej, že kdyby tady někdo měl avatara s Che Guevarou, nebo nějakym podobnym kriplem, tak nikdo neřekne ani půl slova.
-
A Ty vytáhni hlavu z prd*le.
-
Já bych na něj zavolal sluníčkové Einsatzkommando pravdy a lásky. Republiku si rozvracet nenecháme!
-
Jenže musí jít přímo o propagaci hnutí a je otázka, zda se tohle dá považovat za jejich propagaci. Nikdo průměrně inteligentní a plně při smyslech by to za ni nepovažoval.
Přijde ti to jako náborový obrázek?