Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lidi, to fakt nechápete rozdíl mezi obrázkem s heilující Hello Kitty a propagaci nacismu? Btw. jsem si dost jistej, že kdyby tady někdo měl avatara s Che Guevarou, nebo nějakym podobnym kriplem, tak nikdo neřekne ani půl slova.
    • Dildo_Vagins
      Chápeš, že má na profilovym obrázku nacistický symbol ( hákový kříž na opasku ) ??? Hajlující kočka je mi u prdelle.
      • wenceslaus
        *1* Fakt pěkný. Takže ti jde jen o těch pár čar a ne o tu podstatu, co?
        • Dildo_Vagins
          Nic nevíš. Opravdu si myslíš, že umíš číst myšlenky ? Musím tě zklamat, neumíš.
          • wenceslaus
            Pardon, předpokládal jsem, že tu slovy prezentuješ svoje myšlenky :-D Já hlupák....
            • Dildo_Vagins
              Aspoň že to přiznáš...
      • Takže podle týhle logiky dokumenty z 2. světový, Wolfenstein, South Park, Hinduisti, a AFA (taky maj používaj hákáč, co na tom, že přeškrtnutej) taky propagujou nacismus? Problém neni v symbolu, ale v souvislostech, ve kterejch je použitej. A zrovna v tomhle konkrétnim případě v tom propagaci fakt nevidim.
        • Dildo_Vagins
          Nastuduj si zákon, který jsem zde v diskuzi uvedl a nepiš tu hovadiny, dík.
          • Tak předně v tom zákoně o symbolech není ani slovo, ale pokud bych byl ochoten připustit, že zobrazení hákového kříže = propagace nacismu, platí propagace na všechny příklady, které jsem uvedl výše. Což je evidentně nesmysl. A tak mi nezbývá, než se vrátit k možnosti, že o tom, zda dochází k podpoře a propagaci hnutí směřujících k potlačení práv a svobod člověka, lze rozhodnout pouze na základě kontextu, ve kterém byl symbol použit. Osobně ten paragraf považuju z mnoha důvodů za hloupý, ale to by bylo na dlouho a já nemám náladu tu sepisovat x stránkové elaboráty, které si stejně nikdo nepřečte.
            • Dildo_Vagins
              Já mu tu srandu neberu, vadil mi tam ten hákáč ( teď tam má Chaplina a s tím problém nemám ), nic jinýho. A co se plešek týče, tak ti jsou na úrovni cikánů, když je jich hodně, tak jsou silný. Ale když jde jeden po ulici, tak jde jak připosrannej a bojí se aby nedostal od někoho do držky.

PS : Když se podíváš na pochod DSSS, tak to vypadá, že je nácek každej druhej ( ne-li skoro každej ).
              Taky mi vadí cikáni, ale tim že ze sebe udělám plešatýho, hajlujícího vypatlance problém nevyřeším.
            • Tak pozor, já rozhodně netvrdim, že by mě nějak překvapilo, kdyby za tu kočku ja_nic_nevim dostal flastr. Co tvrdim je, že by člověk měl používat mozek, aby dokázal rozlišit srandu od propagace nacismu. Další co tvrdim je, že ten paragraf je debilní a vůbec by neměl existovat. Zaprvý kvůli lidem, který vytrhávaj věci z kontextu a nedokážou se na problém podívat s nadhledem, zadruhý proto, že nacismus je u nás naprosto marginální záležitost (schválně, kolik znáš nácků starších, než 25 let? A teď myslim opravdu nácků, ne dementů, co si s trojkou v žíle hajlnou v putyce). A mimochodem neber si vůbec do huby plešky, evidentně víš o skinech úplný prd (tyvole, proč je skin*ead zakázaný slovo?)
            • Dildo_Vagins
              Chápeš, že on je tu sám za sebe ? Veřejně tu propaguje nacistický symboly, to nemůžeš srovnávat s hrou nebo filmem. Když si dá někdo obrázek hajlující postavy + nacistický symboly, tak je uplně irelevantní jestli to myslí jako satyru nebo ne. Víš co se stalo těm vojákům, co si na helmu namalovali symboly SS ? Kdyby si tenhle jouda tohle dovolil v německu, tak by se nestačil divit kde a jak rychle by skončil, Tady v Čechách je holt většině věšchno ukradený a každej si dělá co chce....
          • wenceslaus
            Taky bys mohl...
            • Dildo_Vagins
              Viz co jsem napsal pod jeho komentář...
            • wenceslaus
              Viz co napsal Prase níže. :-)
            • Dildo_Vagins
              Ne, já jsem ho vůbec nečetl předtím, než jsem ho tu uvedl, tobě to moc nepálí viď ?
      • Jack1947
        Nacistický symbol, který není ani vidět, přestan trollit ježíší hloupej si na to až moc. *7*
        • Dildo_Vagins
          Ty se radši ani nepokoušej nic psát, můj čtyřletej synovec umí líp česky jak ty...
          • Prasaak
            Nač tolik skromnosti, mistře? Lingvista jste brilantní. Líbí se mi, jak jste použil výraz "satyra" s odkazem na antickou mytologii. Leč ve své dutosti nejsem bohužel schopen rozkrýt tu geniální souvislost:(
          • Jack1947
            Chápu že si přiblblej troll ale už to trochu přeháníš... ...i je mi zbytečný se s tebou vybavovat *7*
            Máš jen svou pravdu, je mi líto že jsou i tací ale co no svět kde žijem.
            • Dildo_Vagins
              Zdar a už se nevracej, příště na mě vůbec nereaguj, nejsem archeolog/ lingvista abych po tobě luštil tu tvojí řeč, díky.
  • Opravdu Sysifovská práce, nebo jen nekamarádíme s cizími termity? Doufám, že prací na KK bude mít nějaký výsledek...

Sisyfofská práce je ustálené slovní spojení, které vyjadřuje symbol nesmyslné, otupující či bezvýchodné činnosti, práce, ze které nemůže být žádný užitek; zbytečné stálé a stálé opakování něčeho s výsledkem nepřiměřeným nebo žádným.
    • Ja si myslím, ze termín SP sedi na činnost Davida Vávry jako sedinka na hrnec. Neustála a zbytecna snaha přesvědčit inteligentní a rozumne lidi o opodstatněnosti a smysluplnosti sveho počínání, tedy vytváření herniho braku. S postupem casu uz to nabývá skutecne zoufalych rozměrů, neboť obhajoba simulace hospodskeho ve středověké krcme uz asi neuspokoji ani tpho nejoddanejsiho fanouska luvodne ambiciozniho projektu.
      • asi se chce svest na indie vlne a tak z KCD udela dalsi miliontej klon Beer Trapper http://www.superhry.cz/games/1050/
        • Kéž by...
        • Ale v Cryengine! *1*
  • Jack1947
    On není náhodou takový vývoj jedné velké hry složitý, zvláště když se do toho zaškolují i do té doby nijak nezainsteresovaní lidé, normalnímu člověku to příjde - respkt přejde mávnutím ruky jenže zdá se tvrdě se maká všude a holt uskalím a nějakým těm klackům se nedá vyhnout nikde a nikdy, to kté práci ostatně patří.
    • Tohle ale platí i ve spoustě jiných průmyslových odvětvích, takže nevím, proč se zrovna z tohohle dělá věda.
      • Jack1947
        Tak nevím jestli věda, ale minimálně pro nezasvěcené lidi je to důležité vědět jak to vůbec ve větčích firmách funguje. Že hra je jenom vrcholné dílo ale kolik nesnází atp... tomu všemu předchází.
    • Sem se strašně hodí jedno staré kočičí přísloví: Co to sakra meleš ty vořechu?
      • Chim
        To se bohužel nehodí jen sem, ale prakticky pod každý jeho příspěvek.
  • Myslíte, že to někdy skutečně vyjde ? Pokud to vyjde, bude to do tří let ? Pokud to nevyjde, budou se vracet peníze z kickstarteru ?
    • Díky. Nemám přehled, jak přesně kickstart funguje. Tak snad to vyjde. Jsem zvědavý, jaké nakonec bude ovládání soubojů když je na ně kladený takový důraz. Snad to bude nějaký ovladač jako u Wii. Jinak by to byl časem trochu opruz. Taky bych si chtěl zkusit kovařinu, tam by byla fajn nějaká minihra, nějaký vylepšený model té ze Sims Medieval.
    • celoush
      Vybrané prachy z úspěšné kampaně Kickstarteru se nikdy nevrací... to je (nejen) jeho princip. Proto to není předobjednávka, ale jen příslib. A tak by k tomu měl každý přistupovat (počítat i s možným nesplněním slibu).
    • Chim
      1) Ano
      2) Ano
      3) Ne
    • Keyz
      Vracet se asi nebude nic, kdyby to nevyšlo. S tím snad KS ani nepočítá.
  • Dildo_Vagins
    Hele ty, já nic nevim, nevadí ti že tu propaguješ nacistický symboly ( opasek na hajlující kočce ) ? A redakce s tím taky nic nedělá, zajímavé... přitom to zákon č. 140/1961 Sb jasně zakazuje a může dojít k odnětí svobody na 1-5 let.
    • Prasaak
      Já bych na něj zavolal sluníčkové Einsatzkommando pravdy a lásky. Republiku si rozvracet nenecháme!
      • Dildo_Vagins
        Co to meleš ? Nejsi náhodou dutá pleška ?
        • Prasaak
          Famózní dedukce, mistře. Odkryl jste holou pravdu i pod nánosem laciného sarkasmu. Podepíšete se mi, prosím, na moji dutou plešku? Samozřejmě až poté, co Váš inkvizniční soud svobody zbaví svět veškerého závadového diskursu v podobě obrázků militantních kočiček.
    • wenceslaus
      Jenže musí jít přímo o propagaci hnutí a je otázka, zda se tohle dá považovat za jejich propagaci. Nikdo průměrně inteligentní a plně při smyslech by to za ni nepovažoval.

Přijde ti to jako náborový obrázek?
      • Dildo_Vagins
        Když se podíváš na jeho profil ( tam kde je obrázek větší ) tak na opasku uvidíš hákový kříž - propagace nacismu.
        • wenceslaus
          Já vím - ale nemůžeš tam dát rovnítko. Je hákový kříž na modelu Me Bf-109 v měřítku 1:72 propagace? Nebo karikatura? Myslím, že těžko.
          • Dildo_Vagins
            Pokud nepoznáš rozdíl mezi vojenskou technikou a nějakym joudou co si dá hákáč na profilovej obrázek, tak se stebou nemám o čem bavit.
    • Na svůj obrázek z Pána prstenů máš taky licenci že?
      • Dildo_Vagins
        Zřejmě si to nepochopil, propagace nacismu/ symbolů je trestná v jakékoliv podobě. Na avatara nepotřebuju licenci. Takže jsi IMHO totálně mimo.
        • Jakto, že ještě nezakázali nového Wolfa?

Jak je vlastně definován rozdíl mezi propagací a ilustrací (dokumentární např.)?
          • Dildo_Vagins
            Nauč se používat google.
            • Prasaak
              A Ty vytáhni hlavu z prd*le.
        • Bych rek ze totalni mimon ses tu leda ty ... Mimochodem, na ten obrazek samozrejme souhlas drzitele prav potrebujes.
          • Dildo_Vagins
            Ne, nepotřebuju, nemám z něj žádný zisk. Víš kulový, tak prosim tě nic nepiš, dík.
  • Jack1947
    Hovnousek má zatemněný pohled na svět skrze Vávru, zřejmně i z osobního ztroskotání na něj musí tlít špínu. Snad si myslí že tady každý je Vávrůf fanda a líbal by mu zadek nebo nevím *15*

Fakt nechápu ůčel rozvíření diskuse, těmito zoufalými výroky. Vávra má vytřibený styl a i to vystupování
    je takoví jiné než u ostatních. Jenže Vávra si to může narozdíl od jiných i dovolit. Zato ty budeš jen za hlupáka co nepřeje uspěch. Nemá zjevně toho vousatého pána moc rád. Fakt k popukání jo ještě ten nick o lecčems taky svědčí. Až to dotáhneš minimálně někam podobně jako Vávra máš právo na jeho špinění a remcání jinak budeš jen pro smích. V horším případě na hlavu.
    • To neni natura Ceska, ale lidska. Jen se staci podivat na Youtube komentare.
  • jsem si jistej ze tahle hra bude fail. bude to prekombinovana nudna slatanina. samozrejme na ceskych serverech to dosane 10/10 ale na ostatnich tipuju tak kolem 40% *15*
  • Zaklínač 3 bude lepší než tahle vyhypovaná hra, a taky bude dříve.
    • wenceslaus
      Zaklínač bude předně něco jinýho. Taky si ho rád zahraju (tohohle fantasy je tak málo). Má větší hráčskou základnu, delší historii a víc peněz na vývoj... jo, asi bude úspěšnější. Ale víc se těším na Kingdom Come.... pokud splní, co slibuje.
  • uz aby to bylo,,,,her ze stredoveku není nikdy dost!!!drzim palce a jen tak dal hosi:c))
  • Ja to říkám od začátku, na jednubstranu je mohe ego uspokojeno, ze se do puntíku potvrzují mé předpovědi. Tedy ve zkratce, ze Vávra si kolem sebe vytvořil kult osobnosti, asi jako kdyby dosud sám vytvořil desítky vynikajících a revolucnich her, nikoli pouze dve nebo tri prevazne nemastne neslane a rozhodně ne sám, nýbrž ve fungujicich týmech. Dále koncept Paskvildomu je zcela neadekvatne prebujely. V podstatě nikdo nikdy neřešil, ze to ma být počítačová hra nikoli nejaka simulace středověkého zivota umístěna v zemském muzeu. Paskvildom prostě nemůže v prezebtovane podobe vyjít jako komercni produkt, za nějž budou lidé platit.
    Na druhou stranu me ovsem mrzí promarneny potenciál. Skoda ze odborna veřejnost jako například herni magaziny neplní svuj účel a vubec se nepozastavuje nad jeho iracionalitou. Naopak Vavrovi jeste všichni pochlebuji..
    Ale. Netyka se to pouze Paskvildomu. Cely Kickstarter a zejmena jeho herni projekty se mi zdaji jako prilis ambiciózní a ve vetsine pripadu krachnou. Ale to tady ted rozebirat nebudu.
    • Hele Hovňousku, tobě Vávra brousí mámu, že na něj máš takovou pifku? Protože to už chce osobní problém, napsat v diskuzi dobrou A4 na téma Vávra je egoistickej debyl a jeho hra bude prooser. Jo mimochodem, podle jakýho klíče používáš diakritiku. Já se to snažil rozlousknout, ale protože jsem jenom tupej fanboy, nemam na to mentální kapacitu.
    • mas nasrane v hlave..nekomentuj, dik
    • Jasně. Nemůže vyjít jako komerční produkt, za nějž budou lidé platit. Za to by nikdo nedal ani korunu, natož třeba milión liber, to je jasný... Vlastně... kruci! *8*
    • wenceslaus
      Jaká simulace? To jsi asi něco špatně pochopil...
    • No jo, na vsetko sa vysrat a s spatky do jaskyne...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit