Přejít na výpis diskuzí
Vývoj L.A. Noire byl prý tvrdou otročinou
28.6.2011 | Aleš Smutný
54 příspěvků
-
to je možné, že jsou ... ale pro někoho je také nutno ty baráky stavět ;) aneb bez poptávky si moc zedníků nezazedničí ;). Hry, stejně také hudba, kultura apod. zdánlivě méně potřebné oblasti taky nějakou poptávku generují ;)
-
Toho plesatyho kaspara pokud mozno nakopat do prd...e a vsechny ty radoby manazery taky.
-
i takove veci jsou potrebne? ja myslim ze jsou rozhodne mnohem potrebnejsi nez delani her pro playstation:D
-
když kejvneš na přesčasy tak to neznamená, že budeš dělat zadarmo. Za přesčas máš právo na náhradní volno a nebo zaplaceno. Oni zkoušej různě chytračit, záleží co si necháš líbit.
-
pracovní dobu samozřejmě :) už mi nefunguje mozek
-
Mám pocit, že ano...dokonce to bylo i tady na tiscali. Nicméně je pravda, že hry Rockstar svým zpracováním hodně předčí konkurenci. Herní doba je rozhodně nadprůměrná. Už jenom kvůli Rockstaru se vyplatí mít konzoli a kupovat originálky. Jinak k tématu..až se do herního vývojařství pustí Čína tak budou ještě s láskou vzpomínat na šedesátihodinovou herní dobu :)
-
taky bych rek ze podminky jsou spatne jen podle toho na co jsou lidi zvykly, asi tak, v super firme lidi rvou pac nedostanou tolik co predtim, ale ve spatny firme se naucite milovat i to male co vam daji v lepsi firme, kazdej by si mel projit tu druhou verzi aby se naucil pokore
-
Zamoměl si dodat že se jmenuješ Dežo,máš 16 dětí a kopeš kanály a ostaním akorát závidíš :-)
-
Zákoník práce se v Čr bere vážně asi jako Trnky Brnky nebo Blesk.
-
ach jo další bulvární titulek mající zajistit čtenost, takhle si pan Smutný představuje otročinu?!
v článku se o ničem takovém nemluví... -
Pracovalo na tom 300 lidí, ovšem většinu práce odvedl pouze zlomek z nich.
-
Jinak k tématu -- kdysi se podobná aféra vyskytla i u EA, ještě když mu šéfoval Larry Probst. Vizte články na http://ea-spouse.livejournal.com/274.html a http://joestraitiff.livejournal.com/ . Poté, co se tyhle praktiky provalily u soudu a ozvali se postižení vývojáři, stálo to EA pár desítek mega na odškodném.
-
A že jsem tak smělý -- to taky pracuješ 11 a půl hodiny psaním kódu, vymýšlením řešení složitých algoritmů ze všech možných oblastí problematiky? Ono totiž práce hlavou jaksi není to samé jako když někdo maká na stavbě nebo jinde (ale nic proti, i takové věci jsou potřebné).
-
Jó, kdo nezakusil, nepochopí... stále se ještě najdou tací, co si myslí, že tahle branže je stejná jak v devadesátých letech, kdy pronikaly na veřejnost zprávy o tom, co všechno si John Romero nebo George Broussard nakoupili do kanceláře za srandičky pro pobavení zaměstnanců.
-
Sami někde tvrdily, že vývoj probíhal 7 let ne? No a na projektu prý pracovalo přes 300 lidí. No to už máme pěkné sumy. Poté koupíme technologii, zaplatíme dabéry a zaplatíme vše, co naší technologii udělá jedinečnou. No a to už jsem u čísel hodných větší kalkulačky. Takže po sedmi letech 2K tlačí na R*. R* tlačí na Australany a Australani tlačí na vývojáře. Stres je všude kolem a co s tím? Určitě to není pěkné chování ale co s tím kdo zmůže? Kdyby to tak nefungovalo, žádné L.A Noire tu není...
-
Přátelé, vy zde mluvíte o Americe, ale tato firma sídlí v Austrálii. No ne? *2*
-
Měli by si najmout čínský vývojaře ti za to budou rádí
-
Dělám z 12hodin denně 11h 30min (15 záchod 15 jídlo) ale určitě nemam takoví love jako oni tak na co si ztěžujou *11* měli si zkrátit 2 hodinovou přestavku na oběd a vynechat odpolední basket a kulečník. *5*
-
jojo spravna casova organizace je zaklad .. mne osobne vyhovuje zacit od 12:00, delat tak tri hodky, pak hodka pauza, pak tak 2 hodky delat, pak pauza 2-3 hodky cas na pritelkyni a pak tri hodky delat, film a spat :)
-
Napadlo mě řešení: udělat to jako hlavní hrdina filmu Klub rváčů *1*