Přejít na výpis diskuzí
Vývoj L.A. Noire byl prý tvrdou otročinou
28.6.2011 | Aleš Smutný
54 příspěvků
-
ach jo další bulvární titulek mající zajistit čtenost, takhle si pan Smutný představuje otročinu?!
v článku se o ničem takovém nemluví... -
taky bych rek ze podminky jsou spatne jen podle toho na co jsou lidi zvykly, asi tak, v super firme lidi rvou pac nedostanou tolik co predtim, ale ve spatny firme se naucite milovat i to male co vam daji v lepsi firme, kazdej by si mel projit tu druhou verzi aby se naucil pokore
-
ja teda nejdele makal 36 hodinovy pracovni "den", ale dobrovolne, ojedinele a dobre zaplacene .. takovahle tyranie je docela nefer .. ale co .. u pohovoru kejvnes na ochotu pracovat pres cas tak nemas narok na placene prescasy ;)
-
-
když kejvneš na přesčasy tak to neznamená, že budeš dělat zadarmo. Za přesčas máš právo na náhradní volno a nebo zaplaceno. Oni zkoušej různě chytračit, záleží co si necháš líbit.
-
-
12-cti hodinove smeny pod tlakem je terror?Kuaaa kde si mam stezovat??? *4*
-
-
neviem co robis, ale 12 / 7 programovat dlhsie ako mesiac je na scvoknutie... to uz sa nevyznas ani v tom, co pises sam, nieto v tom, co pise niekto iny... lutujem ich...
ale hra je to velmi fajn -
-
Ne nadarmo je jednou z prvnich poucek o programovani v teamu: Nasranej, vycerpanej chudak toho za 10-12h ve skutecnosti udela min, nez odpocatej a spokojenej za 8 .... Programatori maj obecne pracovat 8h a dost ... vetsina lidi toho proste hlavou vic neutahne a tem kdo to dovede bez nasledku by se to melo dobre platit, vazne jich neni moc.
Sam to mam ozkouseny ... 6h cisty prace = 8 pracovni doby (2 jsou na veci okolo) je max, vic dovede delat dlouhodobe malokdo. -
-
ono to platí pro všechny obory pokud chceš danou práci dělat dobře ...odzkoušeno na sobě. Hlavně pokud to člověk neumí odhadnou, tak shoří jak papír...odzkoušeno na sobě :).
-
-
jojo spravna casova organizace je zaklad .. mne osobne vyhovuje zacit od 12:00, delat tak tri hodky, pak hodka pauza, pak tak 2 hodky delat, pak pauza 2-3 hodky cas na pritelkyni a pak tri hodky delat, film a spat :)
-
-
-
-
tak pokud si placeny za 8 a je to konstatni tak se muzes postezovat ... treba kamaradovi u piva .. :)
-
-
kdeže kamarád- v zákoníku práce (§ 93) je jednozančně uvedeno, že přesčasy nesmí během týdnu přesáhnout 8h, za celý rok pak 150h, nejvýše pak 26 týdnů po sobě
-
-
zkus se na pracovišti ohánět paragrafy ze zakoníku práce a ujišťuji tě, že je to přímá cesta na pracák...
-
Zákoník práce se v Čr bere vážně asi jako Trnky Brnky nebo Blesk.
-
USA =/= Ceska Republika.
Alespon doufam :). -
-
Jo u nich jsou zakony vyrazne tvrdsi na zamestnance. Presneji receno dovolujou v pracovni smlouve skoro cokoliv, takze to muzou bejt skoro upisy dablu.
-
-
:) ano .. v zakoniku se toho pise hodne .. sefove na to serou .. postezuj si a najdou si duvod proc te vyhodit ...
-
-
-
-
Čínský způsob výroby dobývá Ameriku? Kam ten svět spěje *8*
-
-
Čínský způsob? Tohle byl vždycky "american style"...
-
-
Vlastně jo. Nějak jsem to nepromyslel.
-
-
-
Nedělo se náhodou to samé i při vývoji Red Dead Redemption ?
-
-
Mám pocit, že ano...dokonce to bylo i tady na tiscali. Nicméně je pravda, že hry Rockstar svým zpracováním hodně předčí konkurenci. Herní doba je rozhodně nadprůměrná. Už jenom kvůli Rockstaru se vyplatí mít konzoli a kupovat originálky. Jinak k tématu..až se do herního vývojařství pustí Čína tak budou ještě s láskou vzpomínat na šedesátihodinovou herní dobu :)
-
-
pracovní dobu samozřejmě :) už mi nefunguje mozek
-
-
Dlouhá šichta co? *3*
-
-
-
-
Já bych jim dal
makat na stavbě od nevidim do nevidim celej den v dešti mrazu za 15 klacků
by se na to hned dívali jinak -
-
ja nevim co řešíte ... kdybych chcel dělat na stavbě tak se vykašlu na školu... na komple sem šel kvli tomu abych snimi pracoval..
Ale abych bouchal přezčasy a neplacenně nebo za cenu jídla a odvozu taxíkem dom jak se dělo a děje u otrokářů z Mafie do měsíce bych na ně poslal inspekci a nepodepsal žádnej nesmysl kterej je opravňuje mě vyždímat. a pak mě ještě smazat z titulků *10* -
mno muzu porovnat obe dve veci a ver mi ze makat manualne i 12 hodin denne ti po par tydnech uz ani neprijde. Ale makat a to myslim fakt makat 12 hodin palici, vymyslet veci, byt kreativni, resit neustale sto problemu zaraz..to se neda vydrzet dlouho. Navic pokud na tebe nekdo rve, to je jak kdybys tahal cihly a nekdo te svihal bicem, jo doneses je, ale jak ti pri tom bude..
-
-
Tohle ,,tvrdi,, spousta lidi co znam, ale zadneho zatim ani nenapadlo, se od te dusevni prace vratit k manualni a nebyla to otazka financi. Btw porovnavat muzu taky a k te manualni drine bych se nerad vracel.
-
-
Tak vetsinou je to asi lepe ohodnovene, to nepopiram, ale zas .. nevidim zadny extra rozdili, delam hlavou a mam kamose co dela na stavbe a bere vic nez ja. A ja zas znam dost lidi co z kanclu utekli zpet manualne makat.
-
-
Teď je nevidíš, já si třeba dovedu představit člověka jak ještě v 65 programuje a sedí u PC. Dovedeš si ale představit v 65 třeba kopat v dole horníka těžko :).
-
-
-
-
-
Napadlo mě řešení: udělat to jako hlavní hrdina filmu Klub rváčů *1*
-
nejspis na ne rval, protoze delali ho..no