Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • mmrrxx
    jednotka bola naozaj vynikajuca, bolo to konecne nieco nove, v dvojke by to chcelo spravit lepsi pribeh, doladit herne principy, nejake fighty popri parkure a bola by to spica, hlavne menej nudnych pasazi kde bolo treba nejako popreskakovat 5 jam bez chyby ale okolo sa nic ine nedialo
  • smejki
    Principiálně je ta hra geniální, ovšem provedení v jedničce jí srazilo vaz - zoufale debilní příběh, zbytečné "kontaktní" pasáže, odfláklá implementace physX...
    • Mně ta hra připadla fantastická i s ohledem na drobné nedostatky, které jsi vyjmenoval - slabší příběh nebo nějaké Physx mi bylo srdečně ukradené, tady šlo o skvělý pocit z koordinace volného pohybu, jaký dosud neměl ve hrách obdoby. Červené tenisky spolu s hekáním a funěním Faith mě pobavily jako málo her té doby.
      • smejki
        souhlasím
  • *10* jedničku jsem dohrál 3x, kdyby ty kokoni udelali dvojku, koupil bych na 100%
  • Škoda,jelikož se jednalo o velmi zdařilou hru.
  • To raději žádný nový Mirror's Edge než to uzpůsobovat "cod kids" hráčům. Ale bojím se, že se tomu stejně tahle hra nevyhne.
    • Na COD mám už silnou alergii a dohání mě k zuřivosti. Však máme se na co těšit 100% a to je BRINK se svým systémem pohybu "Smart"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit