Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja z tvojho komentu nemozem, furt ked to citam tak sa rehocem jak k*k*t :D
  • smejki
    je tu mnoho lidí, kteří mě nemají rádi, takže abych vyrovnal mínuska, musel jsem si to ve skutečnosti lajknout 96krát!!!
  • není ti trapny lajkovat si vlastni prispevky 15x?
  • Tak hlasovat mozes viac krat aj vtedy ked vymazes cookies. Ale nie az tak rychlo no :D.
  • chápu buovo spojení slov 'relevantní hodnota peněz' správně tak, že platí vztah čím více peněz, tím víc obsahu hry, atd. vs čím víc peněz, tím větší snaha zničit úspěšnou frančízu?
  • Veskoslav
    Já ale nemyslel celkový počet hráčů, ale těch na KS, tam narážel na to, že by to někoho mělo zajímat, když jich bude 100 miliónů, což je nesmysl.
  • Viktor_H
    Možná Inqusition, pokud 1) představí novej soubojovej systém 2) bude otevřenější...

Souhlasím, že Origins nebylo, i když se o to tvůrci očividně pokoušeli.
  • Zatím 3 ale zase za dost. Wasteland 2 100$ Eternity 300$ Torment 270$.
  • Viktor_H
    Ty vole! Tohle mi zlepšilo den! Opravdu jsem se zasmál. *1*
  • Zrova kvůli Wastelandu (na který jsem nepřispěl) jsem tam něco poslal. Vypadá nadějně a to studio vypadá na to, že je schopno vyvinou (alespoň lehce nadprůměrnou) hru.
  • Ferdis2
    ja pevne verím že Tomovi Hallovi sa do tretice konečne zadarí s Anachronox 2 *14*
  • Pro někoho špatně, pro někoho dobře. Záleží na pohledu. Pro mě je např. Dead Space 3 jediný DS o kterým bych mohl uvažovat.
  • smejki
    *1*
    ještě že jsem ho nenazval lingvistickým panicem, to by tu třeba vyřvával, že souložil už alespoň pětkrát. (True story, už jsem to zažil, akorát šlo o herní panictví)
  • A k "Význam "u každého iná" si vo vete nespájaj s relevatným resp. narážam vo vete na dve veci a nie na jednu. Ak si to nepochopil, tak potom pardón. :)"

Tak jo, já blbec jsem myslel, že spojka "a" i na slovensku znamená přesně takové spojení jako všude jinde! Inu jsem pako (sarkasmus). Dodávat tam "zároveň" úplně mění smysl té věty.
  • Smejki - a kdybys napsal "prostato", to byses teprve dočkal shitstormu
  • smejki
    "Každopádne ak som buzerant, tak ok."

svatá prostoto, umíš ty vůbec chápat psaný text?
  • ok - ešteže so to sele objasnil smejki.

http://slovnik.azet.sk/synonyma/?q=relevantn%C3%BD

Význam "u každého iná" si vo vete nespájaj s relevatným resp. narážam vo vete na dve veci a nie na jednu. Ak si to nepochopil, tak potom pardón. :)

Ak tam potrebuješ ešte niečo naviac pre pochopenie tak:
    "Tu vidieť ako je hodnota peňazí relevantná a zároveň u každého iná...."

Každopádne ak som buzerant, tak ok. Urážky od random uživateľov ma nejak psychicky nedeprimuju. :)
  • Jó kdyby van Caneghem přestal jezdit autíčkama a sednul mi nad kickstarter s Might and Magic X, to by ode mě letělo peněz... :D
  • smejki
    Člověk by neměl používat cizí termity, když je nezná suterénně nebo není v dobré konvici, protože je zde veliké rizoto, že to skončí fiatem. Každý se tváří jako suvenýr, ale vrátí se mu to jako <>buzerant.
  • Vzhledem k tomu, že relativní znamená, že je v relaci (třeba k určitému člověku), tak je to rozhodně použitelnější než relevantní (protože to jednoduše znamená, že uvažovat o ní má smysl, ale meritum věci typu že je u každého jiná nepodporuje ani náhodou. Slovník nepostuj, lebo by presne toto vravil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit