Vývoj Star Citizen stojí 90 milionů korun měsíčně
-
Vzhledem k tomu, že se nejedná o investici, ale o crowdfundingovou kampaň tak co se ti může vrátit je hotová hra. Druhá možnost je vrácení peněz v případě selhání projektu, ale tam si myslím, že pokud k tomu někdy dojde tak nebude z čeho vracet. Protože projekt, který má peníze na účtu asi jen tak neselhává.
-
Ospravedlnujem sa napísal som blbost , kedze analýza neberie do úvahy rok 2018.
-
Vyvíjíš Star Citizen? :-D
-
Zajímá mě jestli se jim zlomek toho vrátí. Kéž by někdo chtěl 90 milionama měsíčně dotovat mě.
-
Pani/slečna Šárka Tmějová , máte tam chybu. Ked si spočítate modré údaje z grafu ktoré ptredstavujú sumu minutú z crowd funded kampane tak Vám vyjde čislo 175 498 000 a keď toto číslo odpočítate od sumy 215 559 000 tak mi to vychádza niečo okolo 40 milionv dolárov, čo je trošku iná suma ako 14 miliónov ktorú v članku spomínate VY.
Edit: Ešte mi prijde dosť zvláštna formulácia "Zvláštností je, že hra za tu dobu dokázala vydělat přes 200 milionů dolarů, aniž by vyšla." ... aspoň ja osobne si prod pojmom vydelat predstavujem zisk z nejakej činnosti a nemyslim si že CIG malo zisk 200 melónv, kedže tieto boli minuté priamo na vývoj hry . Ani iné vývojárske Štúdia nepovažujú peniaze ktoré získajú na vývoj hry , napr. za od investorov za výdelek, alebo sa mýlim ja?
-
Nevím jestli neměl vyjít dokonce i dřív (2014 nebo 2015)... Původně měli pomocí prodejů singlu financovat vývoj MMO části od čehož upustili když dostali dost peněz aby vyvíjeli obojí zároveň. Takže dneska prakticky MMO část a SP část jsou dva moduly stejné hry.
-
Můžeš to nějak rozvést? Protože tohle mě v dnešním stavu jako problém nepříjde.
-
To je sila, pritom na me hra nepusobi jako neco co drzi pohromade.
-
Už se těším na trolly a hejty lidí, co nechápou financování a budou tvrdit, že to přece musí za měsíc zkracovat.🙂
-
Neměl ten sigl původně vyjít už v 2016?
-
Chtělo by to vyřešit optimalizaci, nevim kam těch 193mega strčili.😀