Přejít na výpis diskuzí
Vývoj Zaklínač 2 stál CD Projekt "pouhých" 10 milionů dolarů
30.8.2013 | Petr Poláček
122 příspěvků
-
Neboj. V pondělí ti začíná škola. Budeš moci říct spolužákům, jak je Zaklínač nudný a měli ho udělat za 2 miliony dollarů! *1*
-
súhlasím, tak nechutne nudnú záležitosť som už dávno nehral
-
Taky aby ne kdyz to zamestnava nekolik stovek lidi (mam pocit ze zhurba 1500) a kazda vec se x-krat predelava (aby se nakonec vzala ta co byla na zacatku)
-
No a za tebe by meli vasi jeste platit ale tolik penez nikdo nema.
-
no ale zase nemôžeš porovnávať rockstar s pšonkovskými CDR:)
-
TAk ale zase srovnáváš dvě naprosto rozdílné hry... To, že vývoj GTA stál mnohonásobně víc zas takové překvapení není.
-
Pán odborník na finance:) Co nám povíš ještě humorného o "nudných" hrách? *1*
-
Ale hovno;) Jedno z nejlepších RPG.
-
Pouhych 10 Mega a je to na tom videt! Je to nehorazna blbost a nuda. Stejne je to predrazene tohle meli mit udelane tak za 2 Mega a ne za 10.
-
Taky dvojka stála za prd.
-
A přitom graficky nic moc. A příběhově si troufám tvrdit, že na Z3 taky mít nebude.
-
Já bych spíš sázel na bráchu bráchy.
-
Pro srovnání Gta V stálo 2,6 miliardy korun.
-
A koľko z tých 10 melónov zožral marketing? 6?
-
Bráchu dělali taky naši s láskou. Nejde to moc poznat *1*
-
Když se něco dělá s láskou, je to poznat *3*
-
Stal se zázrak Veskoslav má palec hóre!
-
rikam porad, ze dneska ty nejteplejsi aaaaaaaaa (to je asi od toho zivani nudou u nich) pseudohry, stoji samotnej vyvoj jen zlomek deklarovanych nakladu (tak pulku sezere hype-reklamy, a z toho zbytku se jeste dost jenom nesmyslne "prozere", nikdo mi nenamluvi, ze na drobne upravenym enginu v temer linearni hre stoji vyvoj kazdyho dilu desitky miliony dolaru, tomu veri jen ti joudove, co to pak kupujou *6*
-
10 milionků? To jsou jen drobný.
-
Taky jim přeju. Dvojku bych rád zapařil, ale to bych musel potunit kompa, což se mi už moc nechce. Třeba se časem objeví i na PS. Jinak je to celkem hustý, že je to stálo jen 10 mega. Holt musíš umět hospodařit s prachama.