Přejít na výpis diskuzí
Vývoj Zaklínač 2 stál CD Projekt "pouhých" 10 milionů dolarů
30.8.2013 | Petr Poláček
122 příspěvků
-
Doteď jim nezapomenu nevydání Ghosta...
-
Jako Vojta jsi se ztrapnil, tak to zkoušíš s Raráškem? Nic moc teda:)
-
Ja myslim ze o vyvoji her vis hobelec. Hry se delaji postupne a ne porad predelavaji. V normalnich firmach to poradne naplanuji a vedi co tam chcou. Ne jak v nekterych nejmenovanych. ;)
-
Jak ta tuto hru muze nekdo vubec platit? Tohle meli utnout hned v zarodku.
-
Ja myslim, ze v Rockstaru to jeste tak strasne neni. To v Blizzardu jsou schopni zahodit uz alfu nejake hry a zacit uplne od zacatku. Se divim, ze se zrovna Activision, vydavatel, ktery se snazi setrit kde se da, spojil zrovna s Blizzardem.
-
Pokracovania sa robia z titulov ktore ludia kupuju. To, co ich nezaujima, sa pokracovania nedocka.
-
A tady to nekdo zna uz se na pani ucitelku tesis co? Kazdopadne to nic nemeni na tom ze jsi mimon a zaklinac je mimono raj.
-
Tak tomu bych chtel take verit bohuzel to tak ale neni lidi ze setrvacnosti z nudy a z lenosti hraji radi stale dokola stejne hry. Proto je daleko lepsi delat pokracovani nez novou znacku.
-
A to nepočítám fakt, že tam má každý druh NPC vlastní sadu animací.
-
Vždyť ty jsi žádné argumenty Vojtíšku nenapsal. To Tobě poněkud došly argumenty hned na začátku, já jsem je jenom "svezl". Jak říkám, přeji příjemný den a 2. září, ať stepuješ před tou školou, třeba ti dá paní učitelka službu na třídnici:)
-
To myslím zcela vážně. Ukaž mi hru, která to má lépe zvládnuto, díky. Plynulost animací a jejich prolínání, jejich implementace do hratelnosti a jejich věrohodnost, integrace Euphorie, to všechno je v GTA IV naprosto na špici.
-
Dosli argumenty? Nic lepsiho neumis? Se*e te ze se ti blizi skola co? a nechce se ti tam tak to vnucujes vsem ostatnim ale neco ti povim my uz to tame davno za sebou. Opravdu me bavis ;)
-
Vojtíšku, teď jsi zcela ukázal, jak moc jsi "dospělý":) Přeji hezký den a 2. září ať jsi včas ve škole:)
-
Máš pravdu, nebylo to úplně košér srovnání. Chtěl jsem jen aby bylo zřetelně vidět, že i za naprosto rozdílných finančních podmínek mohou vzniknout špičky daného žánru. (za což Witchera a Gta, byť ještě nevyšlo, jednoznačně považuju.)
-
No hodnotim je jako celek protoze uz jsem mel tu cest a jeste jsem nezazil neco dobreho od polaku od jidla pres chovani jejich obcanu az po hry. Kazdopadne si zapni zaklinace a bez si pohonit tobe totiz zadna zenska neda ;) kdo by chtel takoveho ubozaka
-
Ved prave tie peniaze su vysledkom kvality hry a marketingu. Az to bude taky smejd, ze za to ludia nedaju ani cent, tak tu ziadne peniaze na pokracovanie nebudu.
-
Já mám taky raději první díl, to se přiznám. Druhý mi nesedl zcela "správným" směrem. Ale i tak to bylo skvělé RPG, kterých je na trhu bohužel příliš málo.
-
Ano o penize jde az v prve rade avsak to neznamena ze to musi byt tak spatna hra.
-
Stále čekám na to kvalitní RPG, když Zaklínač není;) A ano jsi děcko, když považuješ všechno od Poláků za odpad. Tohle si myslí děcka či nevyzrálí jedinci a hodnotí stát či národ jako celek.
-
U jedničky bych s tím souhlasil, ale o dvojce to bohužel říct nemůžu.