Přejít na výpis diskuzí
Vývojář, který vyhrožoval smrtí Newellovi, se omluvil a z firmy odešel
22.10.2014 | Adam Homola
71 příspěvků
-
:) Avšak dost na tom , že podle zpráv tohle vystupování praktikoval delší dobu a stále byl mediální mr.kou , za kterým se celý údajný tým schovával . Možná v garážovém bussinesu platí uvolněná pravidla s kterými mají velcí hošové s kravatou dlouhodobě problém . Gabe po tom co se přes Steam propírají velké peníze už také nebude tím ,kdo by měl ve všem poslední slovo . Smiřme se s tím ....
-
Vůbec ne. Ale když se něco takovýho stane, tak proč toho nevyužít? To znamená určitě ne založit jinou firmu, že jo, když tahle už si získala tak pěknou pozornost :)
-
Naopak si myslim, že jejich krok byl férovej. Kdyby chtěli něco demonstrovat, tak by to klidně mohli předat policii.
-
To já taky ne. Ale na druhou stranu musím říct, že jsem ani o nic nebyl ochuzen :)
-
Chceš naznačit, že jsou tak mazaný, že to udělali schválně?
-
Chtě nechtě Steam takové varování pro všechny vyslal - Máš proti nám něco ? Jsme to mi, kdo drží prst na červeném tlačítku !
-
Oni v tý firmě byli asi nepřirozeně nasraný všichni, ale odnes to jenom ten Halts Maulbeck, kterej si otvíral zobák na Twitteru.
-
ROFL " ...jako anonymní "jeden z tisíce" v nějaké velké korporaci. Na závěr uvedl, že svůj podíl ve firmě prodal, všechno převedl na kolegu Travise..."
Jo kolega a přítel ve zbrani ... takže reálně už tichý společník ;) . Jak já tyhle mravní delikty a "spravedlivé" rozhořčení zaintersovaných miluji . Jediné s čím má schizofrenik potíže je , že si svůj stav nikdy nepřizná . Bakšiš , který spolehlivě tekl ze Steamu jim chybí , takže si sypou popel na temeno . Takže vlastně jací "nezávislí" vývojáři ? -
Tak to je krásnej, až americkej happy end. Výtržník se chytnul za nos a zpytuje svědomí, a co je nejdůležitější, firma a hra se zviditelnily tak, že se jim o tom snad ani nesnilo. Já jsem například před touhle kauzou o hře ani o firmě nevěděl vůbec nic :)
-
Jestli si chlapecek mysli, ze timhle s nim tlustoch skoncil a je to urovnany, tak to se plete. Brzo se objevi zpravy o zohavene mrtvole s dortem nacpanym v rektu. Pak si nekdo rozmysli se jen krive na STEAM podivat.
-
Naštvaného cholerického auteura bych ještě pochopil, ale takhle ohrozit celou firmu a práci několika kolegů je opravdu hnus.