Přejít na výpis diskuzí
Vývojáři Army 3 natáčeli v Řecku jen cestu z letiště
17.9.2012 | Martin Bach
129 příspěvků
-
A vis vubec ke kterymu komentu moje reakce patrila? *1*
-
Kdeže spekulace, bylo jasně napsáno: "Řecká policie zatkla v neděli dopoledne na ostrově Limnos dvojici českých občanů ve věku 28 a 33 kvůli podezření ze špionáže, protože natáčeli a fotili vojenské objekty." To obvinění se nezměnilo. Spekulace byly ohledně toho jestli šlo o nerozvážnost a osobní iniciativu nebo ne tak úplně osobní iniciativu. Případně v jakém rozsahu se toho dopustili.
-
A vode všad má keyz... *15*
-
On spal celou dobu, ale rukama máchal jak vzteklej, Gripeny jsou na sračku...
Viděl jsem to všechno hezky detailně, byl jsem schovanej v trávě. -
Staci ze se prokecnes nekde v hotelu, treba te pozna nakej Armafan ( Ivan je medialne znama osoba ), Ty s nim hodis rec a nakej snazivej nouma vedle u stolu to zachyti, snazivej policajt nabehne...
Bohuzel Arma3 je na Limnosu asi dost znama skrze ty oficialni protesty. -
že tys těch světovejch věznic ale prošel, co?
-
možná lidi co rádi fotí?
-
Mě by zájímala reakce Schwarzeneggera:)
-
Tak si projeď zprávy na radiožurnálu k tématu (a související příspěvky) a najdi mi tam, kdy tam kdo tvrdil to, co si napsal.
-
No když se tím focením živíš/přilepšuješ/je to tvůj koníček, tak si ho bereš tam, kde chceš ty nejkrásnější záběry :3 A to když jedeš někam na pěknej ostrov, kde nemáš strach, že ti ho seberou, můžeš :)
-
A zrovna Ivan... s tim druhym jsem do styku neprisel, ale Ivana je mi celkem lito.... no obou je mi celkem lito... sou to blbouni, verim ze tam jeli na dovcu ze zvedavosti porovnat co "znaj" z toho co delali... ale meli s tim pockat po vydani... to by je tezko nekdo moh osocit ze spionaze kdyz uz by bylo hotovo...
Na druhou stranu se smejdi v Recku asi dobre pripravili kdyz si je dokazali vycihnout (pokud opravdu jen tocili cestu z letiste a nekecaj) ... museli znat jmena zamestnancu BI (coz neni takovej problem) a hlidat si je... *12* ... kdyby se radsi starali kde vycarovat prachy na statni dluh... nebo ze by za ne ted chteli vykupny? *7* -
tehdy nebyly známé žádné informace, jen spekulace médií a "všechnovím" přispěvovatelů.
-
tak jsem se dneska dozvedel, ze zpravodajstvi radia zurnal, tj. statni verejnopravni instituce s sirokou siti reporteru pomnoha zemich sveta je na urovni Blesku a ja jelikoz nekoukam na tv nova jsem konzumni hrickou medii....
jsem rad, ze se venujete hram a ze srdce vam preji, at vam to vydrzi az dosmrti. -
rozhodne, nejlepsi co muzes s fotakem za 300k udelat je fotit panelaky u vas na sidlisti, ale na zachyceni kras scenerii treba jizni ameriky budou jiste vhodnejsi fotky mobilem, to dava smysl :D
-
on se ke Skyrimu hlavně vůbec nevyjadřoval dokud nevyšel ten flame článek od Vávry...
-
a na to bych si klidně vsadil. zde se schovává za nick Gayrim, ale určitě ve Skyrimu odehrál už stovky hodin a jen si z lidí dělá šoufky, že ho tahle nejlepší hra desetiletí nebaví... protože je to dobré téma trolingu :)
-
Bordel tam možná vládne,ale protože to je v EU tak máš určité záruky a možnosti.Navíc nevím,že by je drželi pod zámkem jen tak ze srandy,předpokládám že to jde jejich zákonů.
Jinde tě zavřou a víš hovno! co se bude dít a nemáš ani možnost se obhajovat atd. -
Trolle, děláš si prdel, nebo už ti hráblo úplně? Tvoje poslední výstupy jsou tak moc mimo realitu, že už to není ani trolling.
-
Po netu kolovali fotky grafiku ktery tam byli jeste pred zacatkem vyvoje fotit rostliny. Ty naleznes i na oficialnich Arma3 strankach. To je videt jak tzv "illustracni foto" dokaze ovce totalne zblbnout.
Napriklad CT si dala alespon tu praci ze ke zprave zverejnila ingame zabery z Arma3 sic se nejednalo o ostrov Limnos ale o Stratis. To napriklad na Nove jim stacili pro to jejich tupy stado zabery z Arma2 kde byla Cernarus. *1* -
reakce na troll diskuzni :Proč by měl být někdo zavřený? Všechno je to fingované...
Troll diskuzní má ve skutečnosti rád skyrim jeho nenavíst je jenom fingovaná...