Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přesně musím souhlasit s "Jako" hrál jsem betu která byla na 14 dní na vyzkoušení zdarma a Multiplayer je prostě tupá RTS bez cíle, prostě si v tom MP skoro vůbec nic neužijete ač hra vypadá pěkně v základně si postavíte 5 baráků a tim to končí.

    Singleplayer určitě v tomhle bude rozhodně lepší.
    V multáku jsem zahrál pár matchů a rychle to omrzí.
  • chcípni o kus dál *11*
  • Cypri
    Bylo to super no *1* *1* *1*
  • relic dela nejlepší strategie, jen doufám že tam bude funkční matchamking aby me to nehazelo na moc skilled hráče a budu porad dostavat na prdel:)
  • Podle mě dost přeceňovaná, šíleně obtížná hra s nutností tak neuvěřitelného micra, že to až bolelo. Mít stovky vojáčků, kteří pomalu nejdou vidět a starat se o munici každého z nich...
  • Mluvil jsem jak o skirmishi tak multiplayeru. Kampaně nehraju u strategií. To jsem hrál jako malej. Jestli tě baví zabíjet hlava nehlava bez vedlejších úkolů, které zpestří hraní tak závidim *4*
  • Co ty jseš za hnupa.Chudák tvá matka ,která tě vyvrhla na svět.
  • to mluvíš o kampani? nevim jaka je tam kapmaň, stejne bych ji nehrál. Ale nechápu jak mužeš nazvat multiplayer nebo skirmish "tupou rts bez cíle". proste cilem je porazit nepritele stejne jako v jinych rts
  • lol ty jsi dobrý vtipálek... V německu byla tak silná propaganda a vymývání mozků, že ti vojáci z počátku opravdu věřili, že bojují za dobrou věc. Toto těžko dneska někdo pochopí, ale stačí se podívat, jak média manipulují s lidmi dnes, zkus to vynásobit stokrát a je to... A složit zbraň znamenalo buď kulku do zátylku a nebo v lepším případě službu někde v trestném praporu... Drtivá většina německých vojáků byla kolem let 43-44 velmi znechucena Hitlerem a tím, jak blbě vedl válku, tak už nebojovali za Hitlera, ale kvůli svým kamarádům. Byli to taky jen lidi, sice na špatné straně, ale taky si zažili peklo.
  • Složit zbraně? Ses pomátl ne? Kdyby to udělali všichni najednou tak ano, ale takhle to nemůžeš zlehčovat. Moji tři pradědové byli němci a museli bojovat! Kdyby nešli, bůh ví co by gestapo udělalo rodině. Jeden umřel ve Staligradu, druhej bojoval v Itálii. Bránil například Monte Casino a vrátil se po svých domu. A ten třetí byl řidič lokomotivy, tak asi dovážel tanky či co, nebo možná vozil civilisty v Německu. ALE PROSTĚ TO TAKHLE NEMŮŽEŠ ZLEHČOVAT!
  • Přesně tak. Nestačí jen update ovladačů, ale taky Woken. Protože tam jsou updaty například DirectX, které vám pouho pouhý update end-usertime nedá *3*
  • CoH je výborná RTS, ale co mi tam hrozně chybělo, byly nějaké úkoly. Představte si, že hrajete proti kompu nebo proti hráči na čas. A občas se objeví nějaký úkol jako obsadit toto území a bránit po určitou dobu a za to získáte nějaký bonus. Třeba vám přijede pár Tygrů nebo přidá body jako když bojujete o vlajky. Tudíž se potom musí nepřítel snažit vás dostat a v půlce zničujícího útoku, který tak tak zvládáte odrážet, se objeví další úkol, kdy nepřítel bude muset udělat rozhodnutí jestli bude pokračovat v útoku kde může přijít o všechno, ale taky vás může sundat, nebo se stáhne za účelem splnění úkolu jako třeba držet křižovatku po nějaký čas. Když uspěje, tak mu taky přijedou nějaký tanky, nebo dostane nějakou podporu jako kobercovej nálet bombardérů a k tomu nějaký ten čas čim se časově zase vyrovnáte. No? Tohle v prvnim CoH chybělo. Je to jenom tupá RTS bez cíle, ale přitom audio-vizuál je úžasnej. Je to jako koukat na Zachraňte vojína Ryana. Záčátek vás natchne, ale potom je to nudaaa
  • World of Tanks je arkáda. Tvrdit, že je to reálný vyžaduje opravdu vysokou úroveň demence. *7*
  • porovnavas neporovnatelne a ze by sa to tvorcom world of tanks podarilo je otazne kedze od tej hry kazdy uteka....kazdopadne tu mame pre tak skuseneho tankistu aj zopar simulatorov *1*
  • A teď nám napiš kolik hodin máš odsezených v tanku ty reálná tanková bitvo. A rád bych číslo a ne plácání hloupostí, jak je tvým dobrým zvykem.
  • No nevím, místo zdejších některých přitroublých komentářů a honění ega zrovna dokončuju instalaci CoH, a příští týden plynule navážu dvojkou. Potom nejlíp uvidím jestli je jednička i s odstupem času tak super a jak na to navazuje dvojka.
    Bavit se tu o tancích v kreslené hře a srovnávat je s realitou je jako hádky 6ti letých capartů na koupáku kdo má lepčí stříkací bouchačku. Každej z nás hráčů si rád zahraje a rád se hodí do dětských let. Ale řešit to v komentářích na internetu v absurdních detailech, to je na pánové na chocholouška.
  • TheGGG
    Pff hra je zatraceně nereálná. To nedokáže nikdo zpracovat bitvy tanků tak dobře jak se to podařilo tvůrcům world of tanks?
  • FeebeEWN
    nápodobně :) úžasná hra.
  • XXDarthVaderXX
    S tímhle si moc nezahraje...hra je při plné palbě sakra náročná
  • XXDarthVaderXX
    Mám fakt blbou náladu, tak že ti odpovím přímo a bez okolů. Jseš DEB*L. A teď k věci.
    Nevím jestli ty umíš číst nebo se tvůj mozek zakódoval, ale hra vyžaduje určité minimum...to jest minimálně systém, který podporuje DirectX 11(což znamená SP2 pro Vistu + další věci a SP1 pro Win7 pokud se pletu tak mě opravte + další věci). Tady ale vůbec nejde o drivery pro grafickou kartu, TADY JDE O ZÁKLADNÍ UPDATE SYSTÉMU.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit