Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Když se autor clanku bude nudit, a když uz nam tedy pise o hrach, muze si ve volnem case prochazet tuhle stranku, mala lekce herního zemepisu mu koukam vůbec nezaskodi:)
    http://www.uesp.net/wiki/Lore:Maps
  • Zatim to spis vypada na velky HYPE, jako tomu bylo u diabla 3 a dalsich her. Zatim co jsem videl unikla videa gameplaye, tak me to nijak extra nenadchlo, ale je fakt, ze si to clovek spis musi vyzkouset.
    Vetsinou me zarazil uz ten interface, ktery prebrali ze skyrimu, ac se na to UI stale nadava..
  • Chorrolu, Cheydinhalu, Brumy,

tak tohle je zrovna z oblivionu.

a jinak co tam v redakci kouříte ?
    poslední dobou je těhle věcí něják hodně.(chyb)
  • Zrovna jsem to sem chtěl napsat a vidím, že jsi mě předběhl. Zřejmě se původně mělo jednat o inteligentní rýpnutí, ale jenom se ukázalo, že autor neví, o čem píše.
  • můžete na nepřátele narazit poblíž Chorrolu, Cheydinhalu, Brumy, Cropsfordu nebo Vlastaru," dodali vývojáři a navrch tak ukázali, že i oni si umějí vymýšlet názvy virtuálních území prostým spojováním nahodilých písmenek.

A timhle chtěl basnik rict co? tyhle nazvy jsou soucasti TES uz dlouha leta, takze jaky nahodny spojovani pismenek, nebo jak to autor vlastne myslel? Jestli tak ze si ty nazvy vycucali z prstu tak je jeliman co tomu rozumi jak koza petrzeli.
  • Tushan
    +1 a velká škoda hral sem to day one a po 2 měsících jsem toho měl plné zuby
  • Otázka...o jakých kampaních je tu řeč? tři aliance v kampani co to je ta kampaň? co si pod tím mám představit? jako server?
  • No jasne tie lag festy, "uzasny" balanc postav, stereotyp , bol v WAR naozaj neprekonatelny. Naozaj nakopat Mythic ze tuto katastrofu dopustil !!!!
  • som zvedavy, ci pvp bude lepsie, ako zatial neprekonatelny Warhammer online

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit