Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 70 recenzí 94% tady není o čem.... Průkopník moderních FPS, filmové pojetí, spousty zvratů, neskutečně navýkový multiplayer... Ano, jedna z nejlepších FPS historie....
  • "Moder Warfare je jedna z nejlepších FPS herní historie."

hahahahaha, chlapec je velký vtipálek
  • Jack1947
    Ty si mi tady chyběl, jeden z mála co má více zdravej rozum než polovina osazenstva. Ty blbové co se tady za tebe vydávali byly jen pro smích. *15*
  • Zase pozor, podle jedinečných a pravých výzkumů je zrovna Jack ta nejmenší, ne-li vůbec žádná. Taková jsou holt fakta...
  • Jack1947
    Nemá tě nikdo tu rád tak závidíš co? *7*
  • Potrefená Guma se ozvala :D
  • Jack1947
    he/he: Dlouholetý Expert na rozeznávání gum a jejich vlastností. *5*
  • Myslim, ze to zvladas celkem solidne i sam. *3*
  • Protoze GGG je normalni clovek co pise inteligentni veci... Gumo. *3*
  • Píšeš, že mám diskutovat slušně a začal jsi diskuzi cituji"Pro nejvetsi mistni Gumu" Si ze mě děláš pyču ne???
  • Zrejme jsem se dotknul citliveho mistecka. *3* Ja snad nekde psal, ze HL neni koridor? Nauc se cist ty experte.
    Jinak ja samozrejme mel na mysli posledni dily CoD, do MW to byla dobra serie i kdyz o tom tvrzeni, ze MW je jedna z nej fps by se dalo polemizovat.
    Vis, ono jde diskutovat i slusne. Mozna by si to mohl nekdy vyzkouset. *1*
  • tady je to guma na gumě...
  • Vidím experta. Half Life 2 je taky víceméně koridor někdy víc, někdy méně. Zrovna CoD je průkopníkem scriptovaných koridorů a Moder Warfare je jedna z nejlepších FPS herní historie, že už to pak šlo z kopce je věc jiná, ale tvůrci CoD to samozřejmě umělí. Takže, když víš pyču, tak raději drž hubu gumo...
  • prsne tak.half life je taky koridor.tady budou ulicky,sklepy,stoky,budovy,parky.vse krome litani.proste tunel,mala mutiplayerova mapka ve stylu park,zas prulez chodbou,nebo barakem,a zas mapka typu namesti,nebo park.presne jak uncharted,gears of war,novy division,nebo half life,dead space,me tyhle hry vyhovujou,nepotrebuju nikde bloudi a hledat delsi cestu,nebo horsi.
  • Pro nejvetsi mistni Gumu alias The GGG: Jsem velmi rad, ze si zminil zrovna Half-Life, protoze to je krasny priklad toho, jak se maji linearni koridorove hry delat. The Order 1886 je z odprezentovanych materialu presny opak, tedy tak jak by se to delat nemelo.
    Ono na linearnich hrach neni nic spatneho a vetsinou si dokazou udrzet konzistentnejsi pribehovou linii a celkovy zazitek, nez je tomu u open world her, ale musi se to umet. Takove CoD je ukazka toho, ze ne kazdy to umi a tvurci teto nove hry zrejme taky dost pokulhavaji.
  • Ty mas neco s ocima? Ani vetsina dnesnich CGI v AAA blockbusterech porad neni uplne fotorealistickych, natoz hry.
    Mozna by ses mel nekdy jit projit i ven, at vis jak realita vlastne vypada. *1*
  • Na druhou stranu tyhle exkluzivní hry na PS4 mají jednu výhodu. Zahraju si to totiž i na PC a stačí mi k tomu nějaká kalkulačka z bazaru. Na Youtube ve full HD, akorát asi jen ve 25fps...
  • A k tomu 4K. To by to ale museli zamknout na 5fps nebo by se celá hra odehrávala v 1 místnosti.
  • Jo kluci a holky, casy starych dobrych RAIL SHOOTERs se nam pomalu ale jiste vraci. *1*
  • To je budoucnost AAA her, zvykej si. :D Budget 100 milionů dolarů, hrací doba 4 hodiny, mačkáš 2 tlačítka, 30fps v QTE scénách pro super filmový efekt a fanboys si mažou ho*na po obličeji radostí z toho, jak je to PS4 výkonné. :D Nechme je žít v iluzi...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit