Přejít na výpis diskuzí
Vývojáři The Order: 1886 představují chytré vlkodlaky
27.6.2014 | Adam Homola
86 příspěvků
-
Ono je vůbec radost vidět ještě nějak slušnej nápad na pořádný bestie. Co se do toho připodělaly ty cukrový západní lejna o přihřátých netopejrech, vlčkách, zhicovaných elfech a omalovaných kung-fu pand, tak aby něco podobnýho ve filmech a hrách jeden pohledal.
-
Trochu bych protáhl čelisti, ale jinač jsou vlkodlaci povedení
-
Tady asi vidíme historii, tahle hra bude totiž pravděpodobně nejhezčí hrou historie....
-
TheGGG: budu se dvakrát tolik modlit za tvoji duši *7*
-
Tyjo čéče, za tvoji duši se snad budu modlit *7*
-
Tak si ho pust ještě jednou, pak ještě jednou a až si jich tam všimneš (moc se nedají přehlédnout), tak napiš.
-
Tebe jo Ježíši, ty seš vyjímka.
-
takže to samé co byl half life *5*
-
Já jsem vegan, pacifista a navíc gay. Budeš mě mít rád i přesto?
-
Bude to prumerne hratelna tuneloidni nuda. Nikde jsem necetl pozitivni dojmy z hrani a to je spatne. Takze hezka podivana pro jednodussi jedince.
-
Byli jo? že sem si jich teda nevšiml asi už slepnu. (mimoto že mi šediví a vypadávají vlasy... )
-
Jak nesnáším? občas je vypustím no... to víš no dyslekcie. Néé to opravdu néé... *2*
-
Co to mektáš, vlkodlaci byli už v prvním traileru. Je to fantasy steampunk.
-
Doufám, že do některé z těch kategorií nepatříš. Nerad bych se tě dotkl.
BTW: Proč tak nesnášíš čárky ve větách. -
Ahá tak to jo. *4*
-
Jinak žádný gay gejm neznám, ani mě nezajímají, homouše považuji stejně jako vegetariány a pacifisty za totální pomatence.
-
Rodiče mě zapsali před narozením, mě je ve skutečnosti je pět let. *5*
-
Aha, já myslel no... že to je něco jako The good gay game, nebo tak nějak. Ty stálým členem od roku 1990 když si mladší to zase nelži. *7*
-
Až někdo udělá OW, který bude mít atmošku lepší než koridor a nebude to jen o šlapání, tak změním názor.
-
WTF: OW je ku*evsky očividná zkratka openworld.
TřiG jsou taky dost obvious: Germanische Glaubens-Gemeinschaft. Stálým členem od roku 1990.