Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Prapradědečka no pokud jde o něj tak ten umřel zhruba 10 let před mým narozením... pech no. Nevím co je OW a 1947... nevím připadalo mi to zajímavé - to je tak zhruba všechno mohl bych se zeptat co je u tebe těch 3 g ale asi by to bylo zbytečné... Pubertu už mám myslím úspěšně dávno za sebou. Takže nic nenarušuješ. *3* Ok.

Já ostatně proti koridorům nic nemám ale vadí mi když jsou až moc semklé a jediná cesta je ta dopředu - nulová manévrovatelnost to se mi nelíbí, mám radši trochu větší arény/úrovně. Rozhodně néé 5000kiláků nebo kolik kde nic není ale sandbox/open world není nikdy k zahození když je udělán s nějakou tou potřebnou péčí. Néé zejicí prázdnotou. *4*
  • TheGGG
    brečíš nad pravdou, dělaté jako by koridor byla automaticky nějaká nadávka. No radši si dám pořádný koridor, než ty tuny nudných, bezpříběhových open world her co se nám teď množí. No ale vysvětlovat to PCčkáři asi nemá cenu, ten hýká nadšením ze 100té kopie OW survival zombie hry.
  • TheGGG
    radši bys 50000kiláků čtverečných prázdný poště, jen abys měl poct že hraješ OW? Typický jack.
    BTW: doufám že nenaruším tvé vetché předpubertální soukromí, ale co znamená těch 1947? Je to věk narození tvého prapraprapradědečka?
  • Tak tenhle blabol se ti moc nepovedl
  • Keyz
    Ideálně, že nemá černé pruhy a vidí celý obraz *15*
  • náhodou, dívim se že o nich ještě M. N. Shiamalaman nenatočil film, akorát že by to nebyli vlkodlaci, ale upíři z vesmíru cestující časem jak by ses dozvěděl v závěrečném rozuzlení
  • Krescz
    co to je za kec? *1* ty ses trochu jednoduchy ze?....co muzes ty vedet o indech *11*
  • co muze ind vedet o vlkodlacich? .. odpoved uvidite v hodnoceni po prelease...
  • MickeyMutant
    To by mohl být Aleš Smutný. Ten se myslím onehdy po příletu z E3 vyjadřoval, že ten filmovější pocit díky 30 fps z The Order 1886 měl a že je to dobrý nápad*4*
  • StanleyCZ
    Úplně vidím, jak jim nějaký nespokojený zákazník píše na podporu s tím, že mu hra běží moc plynule a on tím pádem nemůže nasát slibovanou filmovou atmosféru viktoriánského Londýna. :D
  • wenceslaus
    Samozřejmě, že rozhodující je gameplay... ale ten design se mi líbí už teď. Sice je z toho cítit Hollywood, ale základ vypadá solidně.
  • VaZqeZ_EU
    ..sice dostaneš pár mínusek ale když se nad tím člověk zamyslí, tak máš skoro pravdu.

PS: On neříká, že to nejsou vývojáři. Říká, že tak působí, pro méně chápavé.
  • Jack1947
    Prosímtě, to není o nějakém ztrácení to je o celkové hratelnosti... *7*
  • TheGGG
    aspoň se tam neztratíš. *5*
  • TheGGG
    ale simtě, lepší než nudný openworld *6*
  • mě přijde, že tihle lidé co mluví o velkých AAA hrách před kamerou snad ani nejsou vývojáři ale najatí herci, všichni vypadají stejně, mluví stejně
  • Jack1947
    No takovouhle fakt ne. *3*
  • VaZqeZ_EU
    Je očividné, že se vyhýbají informacím o hratelnosti a mechanikách samotné hry. Vyzdvihují příběh a grafiku, která bude v konečném důsledku irelevantní, pokud to bude "blbost".

..ale videjko pěkné.. *5*
  • Jack1947
    No co že to budou užší koridory, hlavně že bude na co se dívat a že bude. *5*
  • MickeyMutant
    Hlavně, aby to neběželo v příliš vysokých fps kvůli dosažení co nejfilmovějšího feelingu.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit