Přejít na výpis diskuzí
Vývojáři The Order: 1886 představují chytré vlkodlaky
27.6.2014 | Adam Homola
86 příspěvků
-
Už starej System Shock 2 si v atmosféře s tímhle vytírá. Atmosféra není o grafice lolíku, teda pokud nejsi děcko bez fantazie, co k tomu, aby se vžil do hry potřebuje naskriptovaný custcény.
-
Next gen jak *12*
-
Ještě aby to nevypadalo nabušeně, když jsou to jedny velký QTE koridorový galeje uzamčený ve 30 fps, lol.
-
Nebudu, třeba tam byli... třeba néé to je mi fuk.
-
Musis se trochu vice snazit. Takoveto trolovani je spise ubohost.
-
Skoda ze PS4 nema 21:9 ako standard, to by bol najfilmovitejsi zazitok.
-
že má tato hra 1000krát lepší atmošku, než ty omalovánky od blizzsr*če. A podobný gaj hnusy
Todle vážně můžou hrát jen pc b*zny.
http://torrentsgames.org/wp-content/uploads/2013/04/World-of-Warcraft-PC.jpg *11* *11* -
čím víc čtu tvoje příspěvky a komentáře, tím větší si pro mě -buď troll - nebo totální ko*ot... vyber si
-
Ze pro dohrani musis mackat vic jak 1 tlacitko.
-
Mne se na nich libi to, ze to neni jak interaktivni film *15* Ale moc si mi neodpovedel *13*
-
Pozitivní dojmy z hraní ze hry, která má vyjít někdy začátkem příštího roku??? To myslíš ty dvě dema, každé po deseti minutách, které hráli na E3??? Já doufám, že se hra povede a zacpe hubu všem, kteří už půl roku dopředu vědí, že to bude špatná hra, jak to tu bývá poslední dobou zvykem *3* *1*
-
poděkujme blizzs*áčům za zdegenerování fantasy žánru.
-
Hej lidi, co vás baví na retard*vaných omalovánkách od blizzardu?
-
historický* *1*
-
Ne, ale v současnosti nevypadá nic lépe. Vypadá to jako CGI, čili je to vlastně hystorický milník. První hra, která vypadá skoro jako hraný film. Smekněte před PS4!!!
-
Jn taky nechápu koho může bavit Walking Dead nebo Wolf among us...
-
Half-Life je trochu staršího data.
-
Jako, že nikdy už nebude žádná hra hezčí? *15*
-
Hey, lidi. CO vas bavi na techto interaktivnich filmech?
-
*1*