Přejít na výpis diskuzí
Vývojáři vypnuli globální chat v Divinity: Original Sin kvůli záplavě vulgarit
10.7.2014 | Aleš Smutný
99 příspěvků
-
Na Divinity vídám a slýchám chválu kam se jen podívám. Hlavně od uživatelů, což je příjemná změna. Klobouček Lariani.
-
vzdyt ten chat jde vypnout,pokud vam vadi,tak kde je problem...
-
-
Princip. Proč nechat běžet něco, co je tak plné urážek a de facto je tím schvalovat a podporovat takové prostředí? Navíc to bránilo původnímy využití (rady hráčů).
-
-
to bys musel zrušit celý internet
-
-
Taky že jo! :-) Ne vážně - v čláku psali, že je udivila míra (počítám, že nějakou zkušenost na porovnání už mají) a že to znovu zapnou, jakmile přidají příslušné funkce.
-
Kéž by, aspoň bych pak udělal nějakou užitčnou práci *1*
-
-
Tyhle aféry každého jenom otravují. Já bych všechny ty internety a počítače zakázal!
-
-
-
-
-
Nějak jsem si global chatu nevšiml ani, možná už byl vypnutý, když jsem to začal pořádně hrát.
Každopádně hra je to dobrá a jsou tam i hezké vtípky od autorů a to jak typu easter egg nebo komentáře některých NPC. Hra by se v některých věcech ještě mohla vylepšít, ale jinak spokojenost :). Co-op dvou lidí je fajn a zatím jsem nehrál s publicem. Osobně mě tam public moc nesedí, jelikož co-op je řešen nastavením dvou charakterů na začátku hry a tedy nemůžete přenášet vlastní postavu do hry jiného hráč, takže je to spíše o hře s jedním známým (každý si vytvořil postavu k obrazu svému). -
To je tak vždy a u všeho, kde ke slovu přijdou tyhle hovádka boží a zničí hru všem ostatním normálním hráčům. Proto nemám rád MP a upřednostňuju singl, nesnášim tyhle sociální 3,14čoviny, který do nás cpou všude horem dolem.
-
No ja hlavne nejak nechapu, proc tam vubec tyhle online voloviny cpali. Hru mam uz od early access, jeste jsem se k ni poradne nedostal, ale chat a vsechny tyhle nesmysly jsem stejne hned pozaviral. Prob proboha nemuze vyjit normalni singleplayer hra.
-
-
No tak dost lidí má MP rádo ... já třeba dost rád hraju kooperativně s lidma. Třeba u takového Skyrimu mě MP dost chybí ... jen možnost pozvat ještě jednoho, nebo dva lidi a spolupracovat. Je pravda, že bych nepotřeboval věci jako Chat a podobně, na to dneska mám VOIP, ale bylo by to pěkné.
Jinak pokud vím, tak třeba Pillars of Eternity nebude mít MP. -
-
A dost lidi ma rado ciste SP hry. Zatimco MP her mate tri p*dele, ciste SP hry se daji napocitat na prstech jedne ruky. Ale diky bohu alespon za Skyrim a Fallouty, kde to multakem nedomrvili.
-
Pillars of Eternity fakt nebude mit multak ? ani takovej ten typu baldur kde vesmes jenom hrajes za panaky toho kdo to zalozil ? tos me ted teda zkazil den. *13*
-
-
nechápu proč by mělo mít příběhový, na texty velmi bohatý, tahový rpg mít mulťák *6*
-
-
A proč ne? V BG:EE multiplayer je a myslím, že nikomu nevadí a hře nijak neublížil. A imho je to mnohem lepší zkušenost si to projít s kamarádem. Podobně jako klasické stolní RPG ... když si je hrál sám, tak to prostě nebylo ono.
Já osobně hraju v Co-Opu každou hru, kterou hraje nějaký s mých kamarádů a je to mnohem lepší zážitek. -
-
Držkovat na to, že Original Sin obsahuje multiplayer je podobný, jako šklebit se, že v hospodě maj na jídeláku ledvinky. Nikdo nikoho nenutí ten multiplayer hrát (já ho ostatně hrát taky nebudu, už jenom proto, že si to žádnej z mejch kamarádů nejspíš nepořídí), neni to nijak zásadní součást hry potřebná k tomu, aby si jí člověk užil. Zvlášť pokud autoři kvůli mulťáku neodfláknou ostatní části hry. A to, podle ohlasů, evidentně neudělali.
-
Jak se zkazilo BG:EE tím, že do něj přidali MP?
-
A proc jo? Jdete uz s tema multakama nekam. Mate tri p*dele her s multakama a jeste tim musiete kazit ciste SP hry.
-
-
-
-
S tim Pillars of Eternity je to asi skoda. I kdyz jsem napr. BG hral hlavne single, ale s odstupem casu jsem se k nemu spis vracel prave kvuli multiplayeru.
-
-
Presne tak je to uplne normalna single player hra s podporou coop. Nejako podobne sa dal hrat kedysi aj Baldur's Gate. A hra je paradna, som zvedavy na recenziu.
-
Jako single to můžeš hrát i teď v tom nevidím problém (chat ani multiplayer ti v tom nebrání). Já osobně jsem strašně rád za ten coop. To je to, na co jsem dlouho čekal.
-
-
Taky jsem rád za ten coop. Je zajímavé, jak kamoš a jeho postava je výrazná osobnost zastupující sebe sama. Je to něco nového a zajímavého jak se naše postavy baví mezi sebou textovým dialogem ve hře a my dva lidé na Skype mluvou.
-
-
Pořádný RPG s coop mulťákem tu nebylo ani nepamatuju, kdyby to udělali single only, byla by to obrovská škoda a jsem rád že se tak nerozhodli
-