Přejít na výpis diskuzí
Vývojáři vypnuli globální chat v Divinity: Original Sin kvůli záplavě vulgarit
10.7.2014 | Aleš Smutný
99 příspěvků
-
No mohl jsem si odpustit to "ach jo". Taky se mi stává, že mi hlava vypíná a nějaká informace mi naprosto ujde. Ale já jsem tě hned odsoudil, že ses do toho článku ani nepodíval *1*
-
Pokud se někdo neumí chovat tak se nedivím. Neměl by mít možnost psát ale vidno že tady to bylo eh... tak nějak v globálním měřítku takže to je asi ehm. Trochu větší problém.
-
Grafika jako vse je otazka vkusu... Já osobně jsem nadmíru spokojen a nelituju jediné koruny, které jsem zaplatil. Koupil jsem si digitální verzi a po 2 dnech jsem neváhal a koupil si krabicovou verzi (tak to dělám s každou hrou, kterou mě tak nadchne, že ji chci mít na poličce mezi dalšími legendami) a bráchovi dal steam code. Divinity: OS hraju sám a mám to rozehrané i s bráchou a nemůžeme si to vynachválit. A to jsme třicátníci co začínali na Atari, Sinclair, první PCčka a legendy typu Baldur's Gate, Albion, Stonekeep, a desítky dalších (samozřejmě z novějších nechybí, zaklínače, mass effecty nebo risen 1 a 2).
Jako člověk co miluje fantasy hry a turn-based souboje je pro mě toto spojení v Divinity: OS přímo magické.
Co se týká hypotézy že stádo je jen jedno... to si nemyslím. Světu vládne jednoduchost a real-time souboje. Souboje v Divinity jednoduché rozhodně nejsou (i když nejsou ani příliš obtížné) a turn-based je úplný opak mainstreamu.
Za mě: Divinity: Original Sin je největší rpg pecka tohoto roku. Taky trochu proto, že The Witcher III vyjde až příští rok... :-) -
Držkovat na to, že Original Sin obsahuje multiplayer je podobný, jako šklebit se, že v hospodě maj na jídeláku ledvinky. Nikdo nikoho nenutí ten multiplayer hrát (já ho ostatně hrát taky nebudu, už jenom proto, že si to žádnej z mejch kamarádů nejspíš nepořídí), neni to nijak zásadní součást hry potřebná k tomu, aby si jí člověk užil. Zvlášť pokud autoři kvůli mulťáku neodfláknou ostatní části hry. A to, podle ohlasů, evidentně neudělali.
-
Jak se zkazilo BG:EE tím, že do něj přidali MP?
-
ps: nemohu soulasit ani s tvrzením že "stádo je jen jedno", je spousta různých druhů stád, stádo ovcí, stádo koz, stádo krav, stádo koní atd. a ty se ještě dělí na podstáda podle druhů co se v nich vyskytují, například stádo ovcí domácích a stádo ovcí horských jsou podle mě dvé různá stáda, a i když budeš mít dvě stáda horských ovcí, nikdy nebudou stejná
-
pokud někdo doteď tvrdil, že izometrická RPG ze staré školy s tahovými souboji a spoustou rozhovorů nikoho nezajímají a že by to hráči nekupovali, musí teď docela valit oči
-
Jestli to nebude tím, že tyhle recenze mají kvalitu "za čitapade pane, suši, moc suši"
-
pokud nekdo čekal že ks bude predstavovat jistou alternativu k mainstremove produkci, bude asi sklamán. duvod je jasný - na ks financují projekty ti samí hráči co hrají i skyrim, ac, me atd. (stádo je jen jedno). No a tak jsme svedky že i na ks vznikají projekty s takovou hnusnou omalovánkovou grafikou jako tohle *11*
-
myslis ze vsichni recenzenti hru dohrajou nebo hrajou celou? *1* bych rekl ze nikdo ani tady
-
tos dělal blbě Bohušu, stačí si pořídit svitek protection from undead které koupíš v každém chrámu...
funguje to tak, že postava, na kterou to vyvoláš je každým nemrtvým včetně liche kompletně ignorována a nesešle na sebe ani ochranná kouzla -
A dost lidi ma rado ciste SP hry. Zatimco MP her mate tri p*dele, ciste SP hry se daji napocitat na prstech jedne ruky. Ale diky bohu alespon za Skyrim a Fallouty, kde to multakem nedomrvili.
-
A proc jo? Jdete uz s tema multakama nekam. Mate tri p*dele her s multakama a jeste tim musiete kazit ciste SP hry.
-
Baldurs gate je dobra hra, ale u teto hry me bavi to hrat porad znovu, vse prolez, ukrast, coz se mi u BG nestalo.
-
Jeden pruchod hrou zabere 50-100 hodin, takze nevim o cem to tedy svedci:)
-
Možná by to chtělo nějaký tabletky ... nebo zrovna radši svěrací kazajku. *7*
-
Na pctuningu uz byla pred tydnem a to je web o pc,tohle je o hrach a nic :D to o necem svedci
-
Připadá mi že se u hraní více stresuješ než bavíš. *1*
-
A co chces psat to takovyho chatu?
muzu ti dat trebas zcela konkretni priklady ... wot ... hrajem v cete, 3 lidi s win kolem 70% ... zjistis hned na zacatku vidis "siema" => pulka tymu psonkove, samo vsichni plny huby kecu abys jel tam nebo onam ... a VSICHNI pochcipaj behem 30s - driv nez staci arty poprvy naladovat. Tohle absolvujes 5x, 10x 1000x ... a pak ti proste dojde, ze psonci jsou dmnti vsichni stejny a tak se k nim presne podle toho chovas ... hned na zacatku jeste nez dobehne odpocet je vsechny pekne posles do vsech telesnych otvoru, prohlasis, ze kdyby jejich fotr ... radsi ovci, ze by to bylo lepsi (samo pekne po psonsky, dobrej zpusob jak se to naucit) ... oni zacnou samo vyhrozovat ze te narepotujou, tak se jim radne vysmejes, pak si do tebe vystrelej, takze je vsechny zlikvidujem ... mno a se zbylejma 2-3 dalsima vyhrajem dalsi bitku, protoze sme se zbavili tech, ktery by to tak maximalne podelali. Mno a kdyz ma nekdo nahodou ban na chat ... tak je postrilime bez reci rovnou ...
Proc ze to? Mno uplne stejne bych se moh ptat, proc mi wargaming dava do tymu dmenta, co ma 20 000 bitek a win 15%. -
v dragon commanderovi se vykaslali na multak, kdo nemel stream, ani si nezahral (proste zadni lide)
proto jsem si radeji poridil steam verzi, doufam, ze to ted zlepsi