Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ve woku mas 1/2 slovniku zabanovanyho default ...
  • MickeyMutant
    Moje řeč, ty krávo!
  • archie777
    myslíš asi "neb na hlíznatá onemocnění zemřes, ty kosmatý orku cizopasnický"
  • Keyz
    Souhlas. Takto by měl vypadat průběh KS kampaně. Vybrali více a vše co nakecali snad udělali. Hra vyšle také rychle. A podle ohlasů to je super.

Ani během beta verze se na to nenadávalo jako Wasteland. Prostě to borci udělal celé dobře.
  • archie777
    WoW chat zase vypadá jako : WTS GOLD 1K 10USD WTS GOLD 1K 10USD WTS GOLD PM
  • walltar
    Píšou, že recenze bude ... myslím, že na recenzi je taky potřeba trošku času, aby se nepsala po odehraných 20 minutách. *3*
  • archie777
    -5 internetů!! *16* *15* jo ale i tohle bývalo pro starší hry příznačný, 90 procent bojů se dalo nějak vybugovat za ranged povolání.
  • Týden stará informace. Co takhle pořádnou recenzi o zatím nejvydařenějším kickstarteru? Tahle hra je klenot a potřebuje o ní vědět co nejvíce lidí.
  • a není to tím, že hyperkorektní Blizzard zabanuje každýho kdo napíše "chcípni na AIDS ty zasranej negře"
  • Asharak
    Já se naopak stydím za své boje s Lichy... rychle tam vlítnout, pauznout to než začne kecat, dát potřebnou damáž a pak jej nějak udolat když má pod polovinu z "friendly fire". *13*
  • zajímavý že ve wowku chat funguje skvele a s vulgaritami jsem se nesetkal. proste jaka hra takové publikum
  • archie777
    Ten soubojovej systém u Sui Generis nemá obdoby. Snad se jim podaří z toho udělat komplexnější hru.
  • Tenhle trend navzájem se urážet na netu či ve hře nechápu. Banovat a na trvalo.
  • walltar
    To taky se těším na Torment, PoE, Wasteland sem teď koupil na steamu, když byla sleva, ale počkám si do launche. Ještě potom taky Sui Generis vypadá hodně zajímavě ... fakt pokud se tyhle hry podaří, tak se KS určitě vyplatil.
  • walltar
    A proč ne? V BG:EE multiplayer je a myslím, že nikomu nevadí a hře nijak neublížil. A imho je to mnohem lepší zkušenost si to projít s kamarádem. Podobně jako klasické stolní RPG ... když si je hrál sám, tak to prostě nebylo ono.

Já osobně hraju v Co-Opu každou hru, kterou hraje nějaký s mých kamarádů a je to mnohem lepší zážitek.
  • archie777
    Jo, už první souboje mě překvapily. Jedna postavička mrtvá, další jí ressovala s 20 %. Strašně se tešim co příjde později. Dodnes vzpomínám na souboje s draky a lichy v BG.
  • Keyz
    Na dnešní poměry to je obtížnější i na střední. Je potřeba využívat překážky apod. To jsem ve hrách většinou nemusel.
    Navíc je důležité vybrat různá kouzla vhodně je kombinovat. Je tam hodně možností. Super hra.

Na ten Wasteland jsem zvědav. V betě to vypadalo otřesně (hůře než tohle) a celé se to nějak sekalo apod. Navíc tam byl zcela komický systém % zásahu. Pamatuji jak jsem na 1 centimetr netrefil postavu brokovnicí... To bylo neskutečný.
    Zde to udělali jinak a hned je to věrohodnější a lepší.
  • kozí výkal
  • archie777
    Jinak se mi to zatim strašně líbí. Krásnej svět, super dialogy, na vyšší obtížnost jsou boje opravdu zábavný a těžký, dejchá to old school atmosférou a je to prostě fantasy jak řemen *14* Takhle by to teda šlo a o to víc se těšim na další klasiky ala Torment, Wasteland. Super věc ten kickstarter.
  • Kvuli absenci klienta mam rozhodně radši hry na gogu, ale na steamu se hry automaticky updatuji (ze by na gogu taky??:)), a to mne v tomto ojedinelem pripade prijde jako dobry bonus - pokud to tak je...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit