Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • walltar
    Myslím, že to je úplně jedno ... pokud vím, tak hry na steamu jdou modovat stejně jako ty ostatní. Takže pokud kupuješ na steamu tak kup na stemau a pokud kupuješ na gog tak kup na gogu. Ale myslím, že lepší nebude ani jedna ... jen u té z gog nemusíš mít zapnutý steam.
  • Je do budoucna (kvuli updatum/modum/pridavkum) lepsi koupit verzi na gog nebo steam ?
  • archie777
    nechápu proč by mělo mít příběhový, na texty velmi bohatý, tahový rpg mít mulťák *6*
  • MickeyMutant
    Ať to udělají jako tady, na Tiscali Games. Stačí v diskuzi zakázat "kráva" a "lejno" a lidi jsou na sebe rázem milejší...
  • já bych to přecijen neřadil vejš než BG2 (to vyšlo až po Fallout 2) to už asi nic nepřekoná, ale tohle je fakt dost blízko *4*
  • Odulin
    Skvělá hra, líbí se mi čím dál tím víc.
  • snorgrind
    Pillars of Eternity fakt nebude mit multak ? ani takovej ten typu baldur kde vesmes jenom hrajes za panaky toho kdo to zalozil ? tos me ted teda zkazil den. *13*
  • zbytek věcí co nesednou budou řešit mody a editor
  • Jako nevim co se resi, chat vypada presne stejne u zcela libovolny hry. Existujou jen dve varianty, bud ho tam dam, a necham to tak, protoze je zcela nesmysl to resit, nebo ho tam vubec nedam. Velmi casto chat ovsem ukazuje na neschopnost autoru dostat do hry prislusne herni mechaniky ... kuprikladu kdyz je chat zaplevelne hlaskami typu WTS, WTB ...
  • aspoň je to prostředí různorodý - počkej, vylezeš pak za brány města na jednu stranu a tam prší a je tma, na druhou stranu zase mlha... a to mám zatím odehráno jen pár hodin
  • Jako kdyby nevěděli, pro koho ty hry dělaj. *13*
  • DeDy
    Taky jsem rád za ten coop. Je zajímavé, jak kamoš a jeho postava je výrazná osobnost zastupující sebe sama. Je to něco nového a zajímavého jak se naše postavy baví mezi sebou textovým dialogem ve hře a my dva lidé na Skype mluvou.
  • Po dlouhy dobe opravdu vyborne RPG...nemuzu se od toho odtrhnout:D
  • maros.goc
    Spravne rozhodnutie! :-)
  • A nekdo to cte cele, ale proste u nekterych pasazi nevnima text, jak by asi bylo potreba (vnejsi vlivy, jine myslenky atd.) a uz se mu to nechce cist podruhe.
    Sem tam se mi to stava :)

Napr. u knizek jsem musel precist znovu 5 stranek textu, protoze ac jsem ho cetl, myslel jsem na neco jineho a nevnimal text.
  • Mno zase zalezi na uhlu pohledu, nemuzes se zavdecit vsem. Kazdopadne za me je to dobry, ac by mohlo bejt par veci jinak.
  • Shania
    Pro me bezkonkurecne nejlepší RPG od Falloutu 2.
  • imho první dojmy - strasne barevná grafika, proti tomu je i diablo 3 temný horror. Lineární koridorové levely.
  • Asharak
    Někdo nečte vůbec, někdo jen shrnutí, a někdo vše krom posledního odstavce, co už *15*
  • jackherrer
    A dokonce poslední věta. Tak to sry, to už jsem nějak přehlíd.
    A proč mám pořád čeknutej ten anonymní čekbox, když sem ho už x krát odčeknul?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit