Přejít na výpis diskuzí
Vývojáři vypnuli globální chat v Divinity: Original Sin kvůli záplavě vulgarit
10.7.2014 | Aleš Smutný
99 příspěvků
-
Nedostali do hry striedanie dní/nocí + denné aktivity pre NPC + zatiaľ sú v hre len ďalšie 2 postavy s menom a príbehom, ktoré sa môžu pridať do partie a vytvoriť tak tým o štyroch (ale ďalšie postavy prídu s patchom v auguste) + UI charakteristiky pre druhú postavu (tie prídu na budúci týždeň)...
Napriek tomu hra už teraz obsahuje toho mraky a mraky obsahu -
Já některý draky udolával s Yoshimem a případně dalším zlodějem, co měl pasti - hezky jich tam 5-8 naskládat drakovi přímo pod zadek než započal dialog a ten pak při zahájení souboje ztratil až 90% zdraví - zbytek už byla formalita :D
-
*oprava závorky - tak daleko se svými pouhými 44ti hodinami ještě nejsem
-
No, prý tam chybí (tak daleko se svými "pouhými" 44ti hodinami hry) jeden nepovinný ultra veliký dungeon, na který nakonec nezbylo tolik peněz - ale je jen možné, že ho přidaj s patchem - jen ho prostě bylo třeba doladit.
-
To je pravda - souhlasím. Je fakt, že zrovna tahle věc sežere opravdu hodně času. Akorát, že early access je venku už dlouho a zase o tolik se od finálky neliší. Ale radši ať je to poctivé.
-
No, v podstate ako cele games.cz - aj ked tu to nie je o nadavkach ale o debilizme :)
-
Oprava
Vše co nakecali udělali.
Co že je fajn a jsem rád že ta hra vyšla -
idi nahui suka
-
Není podle mě problém udělat systém auto-banování za vulgární slova. Horší to sice bude s obcházením no, ale nějaký základ s warningem a následným dočasným banováním pro chat by nemuselo být zrovna na škodu.
+ Dát slow-mode jak má třeba twitch.tv nebo něco podobného. -
Chat restriction jak v LoLku na ně! Správně.
-
U nás se prodává sem-tam jen gametime za goldy, asi to má lepší krytí *7*
-
Boje s drakama stylem nabušit mága ruznýma verzema jedovatýho mraku a kouzlit to do oblasti kde je drak :D
-
Da sa to vypnut.. staci kliknut do laveho spodneho rohu obrazovky a chat sa minimalizuje
-
Vzhledem k tomu, že ten globální chat chtějí časem znovu aktivovat - dá se nějak vypnout případně schovat? Protože tohle je prostě typ RPGčka, který si chci užít v klidu v singlu, sám, bez nějakého rozptylujícího chatu, který mi zabere třetinu obrazovky a úplně mi to zkazí tu atmosféru a pocit ze hry. Díky za info.
-
coze? Na steamu se ti updatuji vsechny hry samozrejme, steamplay/nesteamplay. Vlastni launchery pres ktere se to updatuje samostatne maji jen MMO, kde steam uchovava na svych serveru starou verzi ktera se da prirovnat k instalacnimu dvd.
-
Stačil by ban na chat.. ostatní by si hodně rychle rozmysleli jak se budou chovat. S takovýma lidma to bohužel po dobrém nejde.
-
Hm, je vidět že si to asi moc nehrá. Ale WOW uzavřená beta byla taky uplně jiná hra než ostrá. Beta mě vážně bavila a byl to i zážitek když jsi narazil na orka a i když jste si nerozuměli tak jste si vzájemě třeba pomohly a nemuseli jste se rubat a nebo jen tak prostě jste se mlátili navzájem ale když jeden z vás umřel tak vás to vůbec neštvalo. Prostě takové objevování nového světa.
-
ale skvěle se v něm smaží maso na čínu *4*
-
Na steamu se ti hry automaticky neupdatuji, pokud nemaji steamplay, a takovych je naprosty minimum. Z toho co mam aktualne na ucte to ma tak 10 games. Ostatni si spustej vlastni launcher ...a naktery se jeste jako bonus snazej instalovat dalsi boatware ...
-
Proc bych mal banovat nekoho, kdo mi plati? To bych musel bejt magor ... Nelibi? Vitej v realite nebo tahni.