Přejít na výpis diskuzí
Vývojářské nástroje ke Skyrimu přijdou v lednu
2.12.2011 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
Přesně tak ...
-
Neuvěřitelné, že pořád ještě pirátské grupy fixují a zpříjemňují hraní místo toho aby tomu bylo tak ze strany autorů hry. Kdo jsou vlastně ti špatní hoši dneska ?
ti co vydají polovičatost a nebo ti co se postarají o to aby hraní nebylo degradováno různými nedodělanými autoupdaty a ochranami, s negativním efektem zpřístupnění hry i těm co si ji nekoupili ?
Hezky vidět jak tohle není černa a bílá, ale odstíny šedi. -
Nj co se dělat, nastroje jsou zadara a bez nich by to bylo uplně v ... *16*
Takže díky aspon za něco -
No proste odbornik na slovo vzaty, profik se pozna hned *1* Dalsi duvod, proc se vyhnout Skyrimu, tak na rok az 2, nez komunita tu hru dodela.
-
Trikrat v jednom clanku spomenut pospiatku lietajucich drakoch je naozaj na hlavu postavene. Hlavne v hre ktora ma triliardu bugov. Ales Skyrim evidentne nehra, a to ze trikrat spomenie jeden bug na veci nic nezmeni. Teda, hrat to samozrejme nemusi, ale nemusi sa ani snazit navodit dojem ze hra.
-
Okay.
-
Doufám, že se dočkáme i modu RTS jako u Falloutu... postavit si vlastní vesnici ve Skyrimu by bylo super.
-
Ak si dobre pamätám, editor pre Oblivion vyšiel dokonca PRED vydaním samotnej hry.
-
Nesnasim rpg ale tahle hra me i pres ty sem tam brouky proste dostala. zadna hra me jeste v zivota nedonutala hrat 12+ hodin v kuse a pak jit do prace. a ten soundtrack je proste parada. at si kazdej na..re a rika co chce spatnyho ale tahle hra je proste dobra. nejaky CoD ktery sem hral rad na to nema. tady hraju 6 hodin a jen se kocham krajinou vydelavam prachy, prohledavam jeskine a neudelal sem zadny ukol a furt je tu neco noveho. Vavra at si s tim svym 100....ere. Stit, lucistnik, doubleheand kazdej si vybere co chce. teda krome magie tu nemusim. ja radsi starou dobrou ocel. Ty obcasny fatality jsou fakt supr. hra roku to stejne asi bude protoze battlefield 3 na kterej sem se nejvic tesil me fakt nasral. hra vo nicem. multak nehraju protoze strilet dokola nejaky pandulaky me fakt neba. A ne nestrikam s tyhle hry. A ty brouki sem zatim nejak moc nezaznamenal aby me nejak stvali nebo tak podobne. Naproti tomu deux 3 me prisla jako total p.... pres to hodnoceni co dostalo. za tenhle rok nevisla proste hra z vyvazenejsi hratelnosti. to se na me nezlobte. Pro me bude dark messiash number one ale tohle je dilo bozi.
-
jedinej bug co se mi stal, že drak po zabití nedal duši.
-
Aww to je škoda že létat draka pozpatku jsem ještě neviděl. A to už jsem jich potkal pěknou hromádku. Snad se mi to poštěstí at se zasměju *1*
-
Já jsem na tom dobře. Hru jsem si okamžitě po instalaci cracknul, abych nemusel čelit těmhle problémům, které jsem prozíravě čekal, a hraju. Až bude hra dodělaná, přeinstaluju hru a budu vesele hrát přes steam. *5*
-
Právě se mi aktualizovala hra na veri 1.2.12 ... čeká verze, zakoupeno na xzone, aktualizace ve steamu zakázána ... a je po hraní. Navíc čeština ve hře dostala na frak, nechápu. Zajímalo by mě, jak je to sakra možný, co to je za bordel ? Jak jsme na tom vy ???
-
Jak znám Bethesdu, tak nebude na první verzi CK vůbec nic fungovat a bude furt padat. Tak to bylo u Oblivion CS, který neustále padal a vůbec nezvládal některé základní funkce.
-
I moddeři si chtějí zahrát. 11.11. hra vyšla. Má snad tentýž týden vyjít CK? Podle mě pitomost! Musí tam být nějaký časový odstup. Leden (to kdyby, podle mě bude později) je ok.
Vždyť modder sám musí poznat hru, jinak by do té hry přidával jen pitomosti. -
Leden huh ? No je to dost pozdě tak bude ještě potřeba to vydržet s draky co létají pozpátku a podobnými vtípky než vydají z pod ruky pořádné nástroje a rozjede se to ve velkém jak se má.
-
Smutné, smutné, smutné.... Bethesda by se měla zamyslet sama nad sebou... Shame on you!!!
-
aaaa.. konecne, aj ked uz teraz je zopar paradnych modov, ked neratam ' retextures'...
skvela sprava, nemozem sa dockat *3* -
realita != logika
-
Víc už asi ne *1*