Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki
    hm, modderská knihovna věstavěná ve Steamu? God bless this mess!

i když... pokud bude autorem systému Bethesda samotná, tak se bojím o přehlednost.
    • Ani Bethesda nedokáže znepřehlednit Steam *5*
      • DavRed
        Víc už asi ne *1*
    • Nexus to jistí, ne? *4*
      Btw Škoda že už to nebylo u FNV...
  • Nesnasim rpg ale tahle hra me i pres ty sem tam brouky proste dostala. zadna hra me jeste v zivota nedonutala hrat 12+ hodin v kuse a pak jit do prace. a ten soundtrack je proste parada. at si kazdej na..re a rika co chce spatnyho ale tahle hra je proste dobra. nejaky CoD ktery sem hral rad na to nema. tady hraju 6 hodin a jen se kocham krajinou vydelavam prachy, prohledavam jeskine a neudelal sem zadny ukol a furt je tu neco noveho. Vavra at si s tim svym 100....ere. Stit, lucistnik, doubleheand kazdej si vybere co chce. teda krome magie tu nemusim. ja radsi starou dobrou ocel. Ty obcasny fatality jsou fakt supr. hra roku to stejne asi bude protoze battlefield 3 na kterej sem se nejvic tesil me fakt nasral. hra vo nicem. multak nehraju protoze strilet dokola nejaky pandulaky me fakt neba. A ne nestrikam s tyhle hry. A ty brouki sem zatim nejak moc nezaznamenal aby me nejak stvali nebo tak podobne. Naproti tomu deux 3 me prisla jako total p.... pres to hodnoceni co dostalo. za tenhle rok nevisla proste hra z vyvazenejsi hratelnosti. to se na me nezlobte. Pro me bude dark messiash number one ale tohle je dilo bozi.
    • No proste odbornik na slovo vzaty, profik se pozna hned *1* Dalsi duvod, proc se vyhnout Skyrimu, tak na rok az 2, nez komunita tu hru dodela.
  • Aww to je škoda že létat draka pozpatku jsem ještě neviděl. A to už jsem jich potkal pěknou hromádku. Snad se mi to poštěstí at se zasměju *1*
    • jedinej bug co se mi stal, že drak po zabití nedal duši.
  • Pěkně napsaný příspěvek.

ad) a jéje stal jsem se nevěrným sám sobě a něco jsem pochválil, buď jsem se zamilovl nebo zblbnul *1* .
  • Divotvurce
    Doufám, že se dočkáme i modu RTS jako u Falloutu... postavit si vlastní vesnici ve Skyrimu by bylo super.
  • Právě se mi aktualizovala hra na veri 1.2.12 ... čeká verze, zakoupeno na xzone, aktualizace ve steamu zakázána ... a je po hraní. Navíc čeština ve hře dostala na frak, nechápu. Zajímalo by mě, jak je to sakra možný, co to je za bordel ? Jak jsme na tom vy ???
    • Já jsem na tom dobře. Hru jsem si okamžitě po instalaci cracknul, abych nemusel čelit těmhle problémům, které jsem prozíravě čekal, a hraju. Až bude hra dodělaná, přeinstaluju hru a budu vesele hrát přes steam. *5*
      • Masa-san
        Neuvěřitelné, že pořád ještě pirátské grupy fixují a zpříjemňují hraní místo toho aby tomu bylo tak ze strany autorů hry. Kdo jsou vlastně ti špatní hoši dneska ?
        ti co vydají polovičatost a nebo ti co se postarají o to aby hraní nebylo degradováno různými nedodělanými autoupdaty a ochranami, s negativním efektem zpřístupnění hry i těm co si ji nekoupili ?
        Hezky vidět jak tohle není černa a bílá, ale odstíny šedi.
        • Přesně tak ...
  • froztik
    Tak možná za rok, až bude Skyrim kompletně vychytaný, tomu dám nejspíš šanci. S módy už to bude jiná zábava. Navíc spolupráce se steam workshopem je parádní záležitost. *5*
  • aaaa.. konecne, aj ked uz teraz je zopar paradnych modov, ked neratam ' retextures'...
    skvela sprava, nemozem sa dockat *3*
  • Smutné, smutné, smutné.... Bethesda by se měla zamyslet sama nad sebou... Shame on you!!!
  • Masa-san
    Leden huh ? No je to dost pozdě tak bude ještě potřeba to vydržet s draky co létají pozpátku a podobnými vtípky než vydají z pod ruky pořádné nástroje a rozjede se to ve velkém jak se má.
    • Jak znám Bethesdu, tak nebude na první verzi CK vůbec nic fungovat a bude furt padat. Tak to bylo u Oblivion CS, který neustále padal a vůbec nezvládal některé základní funkce.
      • Masa-san
        Nj co se dělat, nastroje jsou zadara a bez nich by to bylo uplně v ... *16*
        Takže díky aspon za něco

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit