Přejít na výpis diskuzí
Vývojářské nástroje ke Skyrimu přijdou v lednu
2.12.2011 | Aleš Smutný
30 příspěvků
-
ve FNV jsme museli jíst, pít, spát, ale na tu nejdůležitější potřebu všichni zapomínají :D:D:D:D
-
a taky doufam, ze odstrani myticke bytosti a kouzla, protoze jsou prece nerealne :D to proste nejde .. mit neco nerealneho ve skyrimu :)
-
A právě proto bych čekal, že na to budou myslet a vyjde spolu se hrou (třeba jen neoficiálně pro moddery)
Spíš chybí animace a naskriptovaná klávesa, případně ukazatel, příroda je totiž veliká, naco hajzly, ne? *15* A tak by si mohl místo do pastí šlapat jinde, a taky by to mělo určitý efekt. Třeba takový obr, nebo mamut? To by bylo zastavení na místě na pár sekund. Nebo v jeskyni banditů. Nedáš si pozor kam šlapeš a pak jak začneš nadávat kam si to zase šlápl když si chtěl obejít pasti na medvědy nebo kosti na provázku, tě uslyší banditi a si v pytli.
Až po tomhle problému by přišel ten další - škaredé města, tak by se tedy zavedly veřejné WC *5* hold to chce informovat kommunitu, že čechům chybí ve hře každodenní potřeby. -
jestli si pamatuju dobre, tak u oblivionu taky nevysel editor rovnou.
do hajzlu! potrebujeme hajzly! bez toho se ta hra neda hrat :). -
Nechápu proč to neudělali zrovna. Když jejich předchozí hry byly super spíše díky modderům tak by bylo super poskytnout něco i jim. Ale asi nebyl čas, páč dát si termín a splnit ho je sice pěkné, ale spíš tím uškodí.
No jinak skvělá zpráva *4* ještě že dostali nazačátku maximální hodnocení, tak snad za pár měsíců tam "bude 10/10 právem" (nebude, hodnotí se práce vývojářů ne kommunity)
GJ -
Ani Bethesda nedokáže znepřehlednit Steam *5*
-
Nexus to jistí, ne? *4*
Btw Škoda že už to nebylo u FNV... -
hm, modderská knihovna věstavěná ve Steamu? God bless this mess!
i když... pokud bude autorem systému Bethesda samotná, tak se bojím o přehlednost. -
Pěkně napsaný příspěvek.
ad) a jéje stal jsem se nevěrným sám sobě a něco jsem pochválil, buď jsem se zamilovl nebo zblbnul *1* . -
Tak možná za rok, až bude Skyrim kompletně vychytaný, tomu dám nejspíš šanci. S módy už to bude jiná zábava. Navíc spolupráce se steam workshopem je parádní záležitost. *5*