Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Holldir
    morrowind byla moje prvni velka hra kterou sem hral.a stravil sem u toho s kamosem dva roky musim rict,ze se na tohle fakt tesim.morras si zahraju po opravdovy sposute let...
  • To jsi toho asi moc nehral *5*
  • Daggerfall sa uz nepredava. Mozes si ho stiahnut zdarma zo stranky Beth.
    http://www.elderscrolls.com/daggerfall/
  • tonnymontana
    v podstate s tebou souhlasim. Treba takovej UDK ktery je pro nekomercni vyuziti zdarma je uzasny. Plnej internet tutorialu + nekolik knizek zamerenych ciste jen na UDK. Kazdy kdo chce zacit ma volne pole, myslim ze je to uzasne a tenhle obri mod to jen potvrzuje. Je na tom neuveritelne prace, modely maji opravdu paradni a to ozvuceni muselo zabrat neuveritelne prace. Takove projekty me naplnuji pocitem ze kreativni lide jeste nevymreli a mame se na co tesit.
  • Kallessin183
    Při příští výplatě kupuju Morrowind a Daggerfall.. oboje je fajn grafika, respektive, poznám co je moje ruka a co nepřítel *4* a díky za info
  • Tak to rozhodne zkus i ten morrowind, jsou do nej HD mody, textury a podobne veci, kere to delaj i vnesni dobe snesitelne (kruci a to si pamautju jak se v morrowindu poprve vylezl na svetlo sveta z podpalubi lodi, zacatek hry, a uvidel tu vodu TU VODU a oblohu a byl sem v prdeli z toho co to je za grafiku...dnes uz je to skoro smesne :(...ale ROZHODNE morrowind, Daggerfall uz je opravdu na hranici...mrkni na google, treba jen obrazky...a nakej Morrowinf HD mod atp
  • Kallessin183
    zkus to trochu rozepsat, jestli můžeš, zasáhl mě až Oblivion... (a jestli je to dobrý? grafika u mě nerozhoduje)
  • vorton
    Jasne... posledne co Bethesda potrebuje, su zvysene predaje Skyrimu a Morrowindu, ktore su potrebne pre rozbehnutie tohto modu.
  • Hanzales
    Sorry ale musím ještě....
    Jsem to teprve dokoukal a TYYYYVOOOLEEEE!!!! Fakt piplačka téměř od píky.
    Jsem moc rád za to, jak se moderská komunita rozrůstá a celkově si myslím, že se opět blýská na lepší časy. Teď promluvím jako takový ten herní kmet, ale posledních pár let jsem měl spíše pocit, že žiju v takovém nějakém herním temnu, pod nadvládou gigantických herních společností jdoucích hlavně za ziskem. Neříkám, že jsem se u spousty titulů nebavil, našly se dokonce i světlejší chvilky, ale suma sumárum se z her začalo pomalu něco vytrácet. Tu větší výzva, tu smysl pro detail. Právě takový ten detail, vložený srdcem nadšence, dělající tu práci z nadšení. Taky nějaký ten rok zpátky byla ta menší "kreativnější" studia zkoupena a až na pár světlých výjimek přišla éra "běžícího pásu" a DLC :). Pak ale přišly věci jako UDK, CryEngine, Kickstarter, nebo možností vlastního crowfundingu (doufám, že jsem to napsal o.k.) celkově se grafikům, animátorům a "modelářům" zpřístupnily nástroje pro uplatnění svého umu a myslím, že se zase začnou oběvovat více hry, které mají sakra blízko technické kvalitě AAA titulů, ale zároveň nabízejí tu herní náplň pro tu užší skupinu hráčů chtejících víc. Ideálně kdyby tyhle dvě odvětví žily v harmonii vedle sebe, aby se nažraly i masy a ten zbytek si taky přišel na své ;o) Právě věci, jako je tenhle mod, nebo Star Citizen mně naplňují hřejivou nadějí, že budoucnost hraní zase tak úplně do kytek nepůjde...
  • Uz vidim jak je Bethseda zazaluje a cely projekt jim zrusi ....
  • No jednoznacne najlepsi, aj ked dnes uz urcite nie v grafike, bol zatial z celej serie Daggerfall. Rozahom, moznostami a aj hernou dobou. Tomu sa zatial ziadne offline rpg nevyrovnalo.
  • Hanzales
    Přidám se, pro mně je taky Morrowind nejsilnější díl série a vůbec jedno z nej RPG z pohledu první osoby, co jsem kdy hrál. Za tenhle "mod" jsem neskutečně rád a klobouk nad prací těchto nadšenců smekám tak hluboko, že už jej asi nikdy nenajdu ;o) Hlavně i tu atmosféru chytají velmi šikovně!
  • Moc jim fandim. Morrowind považuju za nejlepší hru, jakou jsem kdy hrál. Vypadá to, že i v tomto modu bude potřeba poptat se na lokace a místa. Ač mám Skyrim rád, fakt, že vždy hned víte kam máte jít, hru dost sráží.
  • Řekl bych, že taky díky kvalitám původní hry dokázali nabrat tolik lidí - všichni už ví, jak má výsledek vypadat a jsou si vědomi kvalit té původní hry.
    Kdyby nějakej iniciativní designer řekl, že má nápad na super novou hru, asi by tak snadno nepřesvědčil ke spolupráci tolik dobrovolníků.
  • Morrowind - nejlepsi single rpg, jaky jsem kdy hral! Tahle hra splnila moje sny z dob, kdy takovy open world hry jeste neexistovaly...
  • Je rozdil mezi vydanim uplne neceho noveho a nebo "jen zkopirovat", co uz existuje.
  • hm...to mohli rovnou udelat vlastni hru
  • Chudák Aleš. To jste ho zamkli v redakci a dali si dovolenou, že jsou tu články prakticky jen od něj? *4*

K tématu:
    Na YT je řada videí a projekt se vyvijí slibně. Kéž by jim to vyšlo a modifikace byla dokončena. Tady aspoň vidíte výhodu toho, když hra nevychází každý rok či každý druhý rok. TES série vychází jednou za 5 (+-) let a komunita tak má čas nejen si hru pořádně zahrát, ale rovněž hru rozvíjet po svém. Tohle fungovalo i u dalších her, než se vydavatelé vzbouřili proti hráčům a začali na komunitu doslova kálet (viz třeba série battlefield).
  • Proč je v tagu napsáno mmo ? to pujde hrat jako multiplayer nebo co ?
  • Khanemis
    To raději neříkejte moc nahlas, nebo jim to Bethesda zatrhne právě z toho důvodu, že by se v rámci módy remaků rozhodla přivydělat nějaký ten peníz na narychlo spíchlé HD verzi Morrowindu, kterou by zadala nějakému budgetovému studiu:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit