Přejít na výpis diskuzí
Vývojářský deníček představuje tvorbu masivního modu pro Skyrim
6.1.2014 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
Mno coz me pripomina, ze jsem vlastne nikdy Arenu poradne nedohral :D. Daggerfall jsem zkusil dostkrat, ale cloveka casem nastvali ty bugy, kdy proste jste sli do dungeonu a nebylo jak se dostat do urcitych casti, protoze cesta proste neexistovala (random meli opravdu super, ale prilis zabugovany :P)
-
To je pravda dost reálné nebezpečí. Ale třeba si mezitím stačí vychovat následníky:)
EDIT: Ačkoliv by si bezpochyby zasloužil, aby se mohl svými schopnostmi profesionálně živit v herní branži. -
presne.. za tohle bych klidne petistovku dal, pro me MW stale nejlepsi dil serie (i kdyz ten pocit pred 18 lety, kdyz jsem vrazil do PC konecne 8MB pameti a Arena se zacala rozumne loadovat..)
-
Tohle jsou frajeři.
-
Shut up and take my Skooma! Těším se jak malé dítě :)
-
platí hlavně to, co máš napsané v závorce. Bethesda nechává modery, aby jí opravili hru
-
Tak to je fakt metal, na žádnou jinou hru se od teď netěším tak jak tohle. Teď hlavně aby to vyšlo a je mi jedno za jakých podmínek, za remake morrowindu sem ochoten i zaplatit *14*
-
Nemeškej, COD čeká. *1*
-
Postup by jim mohlo zpomalit, pokud například zmíněného a nesmírně talentovaného a v podstatě profesionálního autora Ravannu najme nějaká oficiální herní společnost. Ten člověk snad nespí a tvoří jednu úžasnější věc za druhou. A řekl bych, že bez něj by SkyWind nevypadal tak jak bude snad jednou vypadat.
-
z blbosti dělají ještě větší blbost
-
Toliké práce a přitom taková blbost *1*
-
Kurna, drzim jim pesti, aby ten projekt dotahli do zdarneho konce a bez nadsazky doufam, ze gameplay (herni mechanismy, napr. uprava magie) udelaji podle dane hry pripadne podle nejlepsich mod packu, ktere se pro danou hru tenkrat vytvorili. TO znamena nezustanou jen u graficke predelavky a pretvoreni questu, ale i samotne tvorby napr. magie, kterou se me morrowind opravdu libil.
-
Nikdo by jim to neměl zatrhnout, protože ve výsledku nechtějí používat nic z originálnáího Morrowindu, ale pouze součásti Skyrimu a vlastní meshe, textury a hlasy. Tudíž to bude v podstatě "jen" obrovský mod, a snad by neměl mít nikdo nic proti, navíc je držitelem práv Bethesda takže by neměl hrozit podobný problém jako s převedením Pána Prstenů do Oblivionu a následně do Skyrimu, kdy jim to zatrhnuli Warneři.
-
Doufejme že ne. Bethesda je přeci jen v tomhle poměrně vstřícná. Však také na práci moderské komunity spoléhá už léta, která tím prodlužuje životnost jejich her bez nadsázky o celé roky (a že zalátá chyby, které sami nadělali:))
-
Musím říct, že celý ten projekt vypadá zatím až neuvěřitelně životaschopně. A to u módů není zrovna obvyklé (většinou to umře dříve, než stačí udělat nějaký větší kus práce), zdá se, že tady mají ale nějaké schopné tahouny, kteří do toho dávají opravdu všechno. Držím jim palce. Tohle je jediněčný přístup, jak přinést unikátní estetiku a kouzlo příběhu Morrowindu nejenom pro pamětníky, ale i pro nové hráče, kteří by se do tak staré hry nikdy ani nepustili (a kteří mají tendenci říkat celé sérii Skyrim).
Práce autorů s aktualizací modelů pro dnešní standardy je koukám napůl umění a napůl archeologie:) Musí si domyslet tolik detailů oproti dřívějším nízkopolygonovým modelům, a přitom se snažit, aby to zůstalo věrné původnímu duchu.
Jediná škoda je, že je engine Skyrimu poněkud limitovaný, což je znát třeba u dialogů (převeliká škoda, že nemůžou být rozhovory jako dříve, miloval jsem ten originální způsob kontextového dialogu).
Držím jim palce. -
Ono většinou tyhle pohledy jsou z editoru, kde přes ty textury země není vygenerovaná tráva a další drobnosti, přímo ve hře se to pak vcelku ztratí:)
-
Jen doufám že jim to nějaký pitomý právník nezatrhne... Jak mají bohužel často ve zvyku...
-
Nemůžu si pomoct ale takhle z výšky vypadají ty opakující se textury země fakt hrozně. Vím že to je více méně kravina, ale vždycky mě to praskne do očí. Každopádně držím palce autorům, ať se celý projekt povede.