Přejít na výpis diskuzí
Vývojářský deníček představuje tvorbu masivního modu pro Skyrim
6.1.2014 | Aleš Smutný
39 příspěvků
-
Proč je v tagu napsáno mmo ? to pujde hrat jako multiplayer nebo co ?
-
Přidám se, pro mně je taky Morrowind nejsilnější díl série a vůbec jedno z nej RPG z pohledu první osoby, co jsem kdy hrál. Za tenhle "mod" jsem neskutečně rád a klobouk nad prací těchto nadšenců smekám tak hluboko, že už jej asi nikdy nenajdu ;o) Hlavně i tu atmosféru chytají velmi šikovně!
-
Toliké práce a přitom taková blbost *1*
-
-
z blbosti dělají ještě větší blbost
-
-
Nemeškej, COD čeká. *1*
-
-
-
morrowind byla moje prvni velka hra kterou sem hral.a stravil sem u toho s kamosem dva roky musim rict,ze se na tohle fakt tesim.morras si zahraju po opravdovy sposute let...
-
No jednoznacne najlepsi, aj ked dnes uz urcite nie v grafike, bol zatial z celej serie Daggerfall. Rozahom, moznostami a aj hernou dobou. Tomu sa zatial ziadne offline rpg nevyrovnalo.
-
-
zkus to trochu rozepsat, jestli můžeš, zasáhl mě až Oblivion... (a jestli je to dobrý? grafika u mě nerozhoduje)
-
-
Tak to rozhodne zkus i ten morrowind, jsou do nej HD mody, textury a podobne veci, kere to delaj i vnesni dobe snesitelne (kruci a to si pamautju jak se v morrowindu poprve vylezl na svetlo sveta z podpalubi lodi, zacatek hry, a uvidel tu vodu TU VODU a oblohu a byl sem v prdeli z toho co to je za grafiku...dnes uz je to skoro smesne :(...ale ROZHODNE morrowind, Daggerfall uz je opravdu na hranici...mrkni na google, treba jen obrazky...a nakej Morrowinf HD mod atp
-
-
Při příští výplatě kupuju Morrowind a Daggerfall.. oboje je fajn grafika, respektive, poznám co je moje ruka a co nepřítel *4* a díky za info
-
-
Daggerfall sa uz nepredava. Mozes si ho stiahnut zdarma zo stranky Beth.
http://www.elderscrolls.com/daggerfall/
-
-
-
-
-
Nemůžu si pomoct ale takhle z výšky vypadají ty opakující se textury země fakt hrozně. Vím že to je více méně kravina, ale vždycky mě to praskne do očí. Každopádně držím palce autorům, ať se celý projekt povede.
-
-
Ono většinou tyhle pohledy jsou z editoru, kde přes ty textury země není vygenerovaná tráva a další drobnosti, přímo ve hře se to pak vcelku ztratí:)
-
-
Uz vidim jak je Bethseda zazaluje a cely projekt jim zrusi ....
-
-
Jasne... posledne co Bethesda potrebuje, su zvysene predaje Skyrimu a Morrowindu, ktore su potrebne pre rozbehnutie tohto modu.
-
-
hm...to mohli rovnou udelat vlastni hru
-
-
Je rozdil mezi vydanim uplne neceho noveho a nebo "jen zkopirovat", co uz existuje.
-
-
Řekl bych, že taky díky kvalitám původní hry dokázali nabrat tolik lidí - všichni už ví, jak má výsledek vypadat a jsou si vědomi kvalit té původní hry.
Kdyby nějakej iniciativní designer řekl, že má nápad na super novou hru, asi by tak snadno nepřesvědčil ke spolupráci tolik dobrovolníků.
-
-