Přejít na výpis diskuzí
Vývojářský deník přinesl nové záběry z Max Payne 3
18.11.2011 | levis
65 příspěvků
-
Otáčet se kolem své osy v bullet time skoku bylo možné již v 1-čce a již ve 2-ce bylo možné střílet z lehu,čili v tomto nepřináší 3-ka nic nového...
-
Max Payne 3 = Superman.
-
"Už mě trochu nudí ta kombinace šedé, bílé a černé"
tomu sa vôbec nečudujem, väčšina ludí ktorí privítali MP3 v sao paule sú jendoduchší hráči ktorí sú radi keď ich hra hýrí všetkými farbami, su to hráči ktorým noire nehovorí nič, je to pre nich neznáme slovo. Oni chcú pestrú akciu ktorú bude najlepšie hrať s prstom v zadku vyvalení na gauči. -
tak keď už u max payne 3 hovoríš o Die Hard (a myslím, že je to velmi trefné holohlavé spojenie) tak si to rozoberme - ktoré z dielov DH boli najlepšie ? nie náhodou prvé dva ? prvý diel, ktorý sa odorával v nočmon Los Angeles s vianočnou atmosférou a potom druhý diel ktorý sa odohrával takistko v noci, v zasneženom NY ? alebo sa mýlim ? Tretí a štvrtý diel sa odohrávali počas slnečného dňa v NY a určite boli najhoršími dielmi série... najmä štrvtý diel považujem za výsmech celej sérii. Ak by som chcel remake Die Hard do hernej podoby, tak by som volil zameranie na prvé dva diely... keď ešte mal John McClane koule a ... vlasy :)
-
Ve dvojce uměl se otáčet kolem své osy když vyskočil v bullettime, ve trojce umí si dokonce lehnout a střílet z lehu... Co bude umět v dalším díle? Kopat nepřítele?
-
Nadávat vývojářům za to, že po dvou dílech ve stejným prostředí se rozhodli pro větší variabilitu, může jen omezenec. Pokud já vím, tak to nijak nenarušuje logiku světa a pokud se příběh přesune z Velkýho jablka jinam, tak jenom dobře. Už mě trochu nudí ta kombinace šedé, bílé a černé. Navíc, je to jejich značka, jejich příběh, tak ať si s ním Rockstáři dělaj, co chtěj. Oni jsou naštěstí známí tím, že jim jsou názory uřvané komunity u zadku.
-
jestli ješte jeednou uvidím tu reklamu na preventan tak vtrhnu do té jejich budovy a nacpu jim ten preventan do řiťi
-
pri všetkej úcte, urobiť z Max Payne tropa de eilte, je skutočne odveci. Ten film patrí k mojim oblúbeným ale s max payne to nemá spoločné prakticky nič. Ak chcú urobiť hru na motív TDE alebo Man on Fire tak v tom nevidím problém, nech vytvoria nového hrdinu s iným backgroundom a môžu rozbehnút novú vynikajú hernú sériu...ale nech k tomu nezneužívajú zavedenú značku, ktorá mala svoje špecifiká pre ktoré si ju fanúšikovia oblubili.
-
... hmm, a tak nějak doufám, že se Max nebude chtít přesunout do Jakarty, aby vykradli další pěkný film: http://www.youtube.com/watch?v=uWlmhMSnVdM
-
Rockstar mě ještě nikdy nezklamal a tohle nebude výjimka vypadá to skvěle.
-
Na druhou stranu, pravda je, že NY už je poměrně vyčerpaná (a vlastně i uzavřená) záležitost. Útěk na jih, co nejdál od duchů minulosti, kterým ale nejde uniknout je jen logický krok v příběhu Maxe. Pokud to Rockstar udělají v duchu Tropa de Elite (jako, že to tak vypadá), tak to bude vynikající...
-
Mnohí tu neustále opakujú: "To nie je Max Payne 2, to nie je Max Payne z New Yorku!"
Majú pravdu. Je to Max Payne 3 a to je len dobre. Ak by sme chceli Maxa 2, tak sa prevedie do nového enginu a je to. My však chceme gradáciu, vývin.
To je ako kričať, že Smrtonosná pasca na letisku (2) nie je smrtonosná pasca, pretože nie je v mrakodrape. Je to trochu absurdné a prehnané.
Verte, že temná atmosféra sa dá vytvoriť aj v južnej Amerike. Ak sa toto autorom naozaj podarí, tak to bude nárez. Zatiaľ thumbs up! -
souhlasim , vim ze hra ma k vydani daleko, ale nevim jestli se mi to jen zdalo a v praxi to bude uplne jine ale ty padouchove po kterych tam strilel mi neprisli moc dobri v kazdem odstrizku bud sedeli nebo stali a na miste strileli bez toho aby se snazili kryt nebo neco podobneho. doufam ze tuhle cas dost doladi nechci si pripadat jak v nejakym trenazeru :)
-
Prvních dvacet pět vteřin videa mi vnuklo myšlenku: "vrátil se!". V šestadvacáté přišla ledová sprcha: "hele Bruce Willis!" Následující záběry, ale naznačují, že půjde o nabušenou akci, kterou bude radost hrát. Budu se sice opakovat, ale MŮJ Max Payne to není....
-
Naprosty suhlas. Takove pocity z toho mam aj ja. NY naprosto paradni a zbytek me nejak nenadchl.
-
to sú ale HOVADÁ, časť zo zasneženého NY vyzerá vynikajúco, tak nejak by som si predstavoval Max Payne 3 ...ale potom ten presun do sao paula a atmosféra je preč. Akoby to boli 2 rozdielne hry v jednej... možno si to ale napokon predsalen kúpim aspoň pre tie prvé minúty hry...
...alebo radšej nie, by som sa zase len znovu zbytočne nas*al. -
nuda, jako v dobe max payne 2 to mozna jeste bylo zajimave ale mezitim vyslo asi trilion her tohodle typu a tahle vypada jen jako dalsi v rade...
-
Scény z New Yorku skvelé a cítiť z toho Max Payne akého chcem.. z Brazílie tiež skvelé, ale už to nie je moc Max.. čiže ani toto video ma nepresvedčilo o tom, žeby som sa mal tešiť na toto pokračovanie..a samozrejme sa bojím aj o PC verziu.. ak skončí tento diel na PC ako blbý port s blbou optimalizáciou, tak to bude hanba, hlavne kvôli tomu, že táto séria je hlavne populárna vďaka PC
-
Tak nevyzera to zase tak zle, ale pripomina mi to Stranglehold.
-
vypadá to velmi hustě