Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • A jak se to dá? Já mám všude na výběr jen human male a female.
  • Jinak animace se mi líbily. Třeba když jsem se rozběhnul a potom jsem jakoby "slejdnul" překážku před sebou. Co se mi naopak nelíbilo byl pohyb v podřepu ve krytu. Připadalo mi to jako by po zemi moje postava bruslila než chodila. U těch reaperských jednotek to bylo i u chození. To je asi ta největší chyba které se bojím u plné verze. Jinak mě třeba sklamalo, že kolem nepobíhali žádní zmatení lidé. Těch stíhaček a lodí bojujících proti Reaperům bylo taky docela poskrovnu. Dalo by se to sice vysvětlit tím, že hlavní bitva se odehrávala na oběžné dráze, ale stejně to mohlo být mnohem lepší viz. Gears of war 2 nebo 3. Asi měli opravdu zvážit nový engine. Stejně jsem si hru předobjednal v collector verzi a už se moc těším.
  • Jestli mluvíš o demoverzi, tak s tebou většinou souhlasím akorát bych nehodnotil příběh podle 40 minutového dema a to cílení na mladší hráče bych taky neviděl stejně. Co si pamatuju, tak ME prošel tou absoultně nejabsurdnější štvanicí kvůli jedné lesbické scéně. Jako že tam stejně nebylo nic k vidění a to nemluvě o tom, že ve většině filmu je nahota a sex prvoplánovaná, aby přilákala více diváků zatímco tady se jednalo o postupné budovlání vztahu. Kdo tu hru hrál ví moc dobře jak to myslím. Takže u filmu se nikdo nad něčím takovým vůbec nepozastaví, ale tady je to terno. Obecně mě štve, že hry nemají stále své místo vedle ostatních médií jako právě filmy, knihy apod. Je to vážně smutné. Zrovna včera jsem se díval na jeden díl ze Spartaka Blood and Sand a to nikdo nevyšiluje. Všechno je to stejně na zodpovědnosti rodičů a nic jiného. No, co jsem tím vlastně chtěl říct je, že jestli ME 3 bude jak ty říkáš pro "mladší publikum", tak si myslím, že za to můžou právě takové hovadiny.
  • trolo
    coze? antialiasing? kde?
  • trolo
    pvp v ME3 nieje a nebude. neviem si to ani predstavit. biotici by boli nenormalne overpowered a soldiery by len spamovali concusive shot z rohu atd atd...proste tie skilly niesu stavane na hracov. by to museli uplne nerfnut a bola by z toho len klasicka strielacka bez skillov a schopnosti
  • trolo
    ano
  • jo to se mi taky stalo akorat vim pricinu proc se mi ztratili :D ale tak uz dokoncuju dvojku
  • Já bych řekl, že to ovládání je jen o zvyku např. trvalo mi chvíli než jsem si zvykl na Assassins creed 2, ale po nějaké době už bych v tom ovládání neměnil.
  • Zkus najít v programech spustit místo dema položku Configuration.
  • To je všechno pravda. Akorát nechápu názory jako, že si tu hru někdo nekoupí jen proto, že musí mít ten program. Jako chápu, že když si něco chce člověk koupit přes Origin, tak třeba tam nejsou tak dobrý ceny a obecně služby, ale to přece neznamená, že si tu hru nekoupím. Prostě já to udělám tak, že si naistaluju Origin, koupím hru a tím to hasne. Nikdo mě přece nenutí, abych si přes Origin kupoval něco dalšího. Jinak když už jsme u toho Origin jsem už vlastně skusil kvůli tomu demu a funguje úplně normálně. Když chci hrát, tak se zapne dokonce rychleji než Steam. (zatím) No a s registrací není žádný problém, protože Origin je přes EA tudíž propojený se bioware social network. Kdo hrál ME2, tak ho už stejně má založený. Myslím, že se tím takoví lidé akorát připraví o zážitek a v některých případech si myslím, že jsou to jenom kecy a že by si tu hru stejně nekoupili.
  • Je to o něco lepší než ME2. Je to vlastně vylepšený engine ME2.
  • No, musím uznat,že tak grafika na PC se mi zdála lepší než u XBoxu. Celkově máš pravdu, je mnoho her, které právě na PC vypadají lépe než na XBoxu. U PS3 je to tak 50 na 50. Někdy mnohem lepší, někdy zase ne. Např. série Uncharted vypadá bezkonkurenčně.
  • ha, no už ne jenom hry, ale taky spousta filmů. Tešil jsem se na Johna Cartra, ale težko můžu čekat film alespoň vzdáleně podobný předloze, když v tom má prsty Disney.
  • Jo no možná si hrál omylem to DA2 *1*
  • jn, ovládání je klasicky konzoloidně neohrabaný..
  • Jo no ty hordy a záchrany, ale tak aspoň nějaký dojmy z toho jsou. Neměl jsem možnost multiplayer zkusit. Je tam možnost hrát za jinou rasu než člověka?
  • Hairy_Ass
    je to co-op, takže pvp bude maximálně někdy v budoucnu...
  • Jo a taky je tam ale coop mod. Jinak by mě fakt zajímalo proč tolik lidí nekoupí ME3 jen proto, že je připojený k Originu. Slyšel jsem cosi o omezování soukromí nebo co, ale to steam dělá taky a jen bůh ví kolik jiných programů ještě. S ME 1 a 2 jsem strávil hodně probdělých nocí a nevím proč by se to mělo u trojky měnit jen kvůli nějakému pitomému programu. Origin jsem stáhnul nainstaloval, přihlásil (registrovat se nebylo třeba, protože EA účet už mám od doby, co vyšla dvojka) a funguje to úplně stejně jako Steam. Jinak jsem si nastavil, aby mi to po každým zapnutí nesr... a nespomalovalo PC.
  • neni i bio potvrdil ze jsou jen hordy a zachrany
  • Mayuri12
    Multiplayer v ME 3 je proti ostatním hráčům

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit