-
Už stahuju ti co nechtějí origin těm děkuji že nebrzdí linku *1*
-
-
bezva valí to rychle *14*
-
-
no nevim ... me se to louda na 400KB/s ...
-
-
Mně to jelo plnou rychlostí.
-
-
Celé mi to stiahlo asi za 4 minúty. :D
-
-
mě to jede 2mb/s ten origin nevypadá špatně, moje srdce už ale patří steamu, takž ezahraju demo a origin de do koše :)
-
-
-
-
-
-
Nutnost originu na demo ? Coze ? Eh ne dik, radsej skusim najst naku non-origin verziu.
-
-
Můžeš mi říct co tě na tom originu tak štve?
Teď jsem ho nainstaloval a nepřipadá mi jako nějaká velká přítěž, uvidíme jestli nebudou přetížený servery jako svého času na steamu a pak se uvidí.. -
-
Jak jsem nedávno sám zjistil, často je problémem starší sestava (stačí 3-4 roky). Na novém PC jede jako po másle, ale na starším se mu občas něco nelíbí a je znatelně pomalejší. Nedokážu si to nijak vysvětlit. Ten "starší" počítač utáhne BF3 na Medium detaily (bez AA) v 1680x1050. Na novém jsem s ním žádný problém zatím neměl. Jediné co, chtělo by to výrazně upravit design toho obchodu, protože už teď je zoufale nepřehledný a jestli přidají i další tak to bude děs. Já proti Originu nic nemám, stejně tak jako proti Steamu, to jen nechuť lidí pro změnu vytváří tohle haterství...
-
-
Proti Steamu taky nic nemam, ale jak pises, Origin je momentalne dost na houby. Taky nevim proc musi byt ta exkluzivita. Za chvili budu instalovat soft pro kazdou vyvojarskou spolecnost. A to me nebavi...
-
-
To je všechno pravda. Akorát nechápu názory jako, že si tu hru někdo nekoupí jen proto, že musí mít ten program. Jako chápu, že když si něco chce člověk koupit přes Origin, tak třeba tam nejsou tak dobrý ceny a obecně služby, ale to přece neznamená, že si tu hru nekoupím. Prostě já to udělám tak, že si naistaluju Origin, koupím hru a tím to hasne. Nikdo mě přece nenutí, abych si přes Origin kupoval něco dalšího. Jinak když už jsme u toho Origin jsem už vlastně skusil kvůli tomu demu a funguje úplně normálně. Když chci hrát, tak se zapne dokonce rychleji než Steam. (zatím) No a s registrací není žádný problém, protože Origin je přes EA tudíž propojený se bioware social network. Kdo hrál ME2, tak ho už stejně má založený. Myslím, že se tím takoví lidé akorát připraví o zážitek a v některých případech si myslím, že jsou to jenom kecy a že by si tu hru stejně nekoupili.
-
-
-
Tak nejak se mi nechce ho instalovat kvuli jednomu demu...
-
-
no pokud mas zajem o demo tak mas potencionalni zajem i o hru a tim padem Origin potrebovat budes tak jako tak ... jediny rozdil je jestli budes kupovat zajice v pytli nebo budes vedet cca do ceho jdes .. v nejhorsim pripade origin odinstalujes ...
-
-
-
-
Takovou dobu jsem to vydržel, tak si to nebudu kazit 3 týdny před vydáním nějakým demem!
Kdepa, 9. to chci mít doma a rozject tu nejlepší intergalaktickou jízdu v herní historii *1* -
-
Tak každej to má trochu jinak. Já třeba věděl že si BF3 koupim ještě před tím, než jsem hrál betu. Mass effect 2 jsem kupoval a byla to pro mě povinnost, protože jednička mě prostě dala to co sem chtěl ve vrchovaté porci. 3ku kupuju ze stejnýho důvodu a z povinnosti mít celou tuhle sérii a demo nedemo. Ale musím uznat, že jsou věci které prostě upirátim (v poslední době především když není demo) a dost toho co vyjde už mi ani nestojí za to to stahovat. Např Kingdom of Amalur (nebo jak to je) jsem viděl hrát kámoše demo a tohle stahovat kuli sobě Vážně nebudu. Instalovat stopro ne.
-
Pod to sa podpisem! :)
-
je to jedna z mala legalnich moznosti jak zjistit jestli do toho investovat .. kolik her by jsi si koupil kdybys pred tim hral demo ? ja bych si treba BF3 bez bety nekoupil, diky demu Darkness 2 vim ze si ho nekoupim a hrat predtim Mass Effect 2 tak do full price nakupu nejdu, to same plati pro vetsinu nasledovniku mych oblibenych serii .. jsem jen rad, ze se dalsi vyvojar/vydavatel neboji vypustit demo ..
-
-
Já taky neřikam, že je to špatně. Je to určitě fajn, ale já už prostě vim, že to bude super hra! A ikdyby by byla nejhorší z celé série, tak to dohraju, už jenom kvůli tomu příběhu *3* . To už tak prostě u některých her víš jak dopadnou *1* . Btw mě hra musí vždy zaujmout na první pohled a proto si snad kromě koupě Operace Flashpoint: Dragon Rising ke který mě přemluvil kámoš a kterou jsem zapnul pouze 2x nelituji žádné koupené hry. A že jsem jich už pár koupil... *4*
-
-
tak to ja pribeh treba za povedeny moc nepovazuji .. nerikam, ze mi vyslovene vadi .. tuhle serii spis hraju pac se docela strefuje do meho vkusu co se tyce hernich mechanizmu (kdyz mam zrovna naladu na sci-fi), ale pro me ma zatim sestupnou tendenci .. krom toho, neda se rict, ze by mel ME nejakou vyraznou pocetnou konkurenci ..
-
-
-
-
ta Ashley sa podarila :)))
-
Jsem si stáhl Origin a po spuštění jsem měl to hlásilo chybu."cache directory is invalid.." Problém jsem vyřešil a jak jsem koukal není to ojedinělý problém. Když si představím hráče který nechce hledat rady všude možně a chce si prostě koupit a zahrát hru, tak to je zoufalé :).
Pak není divu,že nelegální hra která podobou službu nepotřebuje instaluje se lehce je hodně stahována.Kdy konečně budou ty služby jednoduché,nebudou otravovat a budou bez problémové,tak jak to mají jinde.Platím se hru a ne problémy okolo. -
-
To maš pravdu, je to nedorobene, nedomyslene, vrcholne otravne...
Včera som nanovo inštaloval BF3, pretože som reinštaloval OS a staru inštalaciu mi neuznal, vložim DVD do mechaniky, spustim inštalaciu, a čakam, a čakam, čakam, že kyho krista tolko robiš, tak ten chujko si hru sťahoval, pritom mal placku v mechanike OMG, tak ale hlavne že Origin zaraba EA peňaaaze...hrači zvykajte si. -
-
Stahoval maximálně tak obří 2GB patch, nedávno jsem reinstaloval systém i BF3 a žádný takový problém jsem neměl.
-
-
-
V 19:00 je pro PC, pro PS3 zítra:)
-
-
Na oficiálních stránkách píšou, že to bude v 20:00 v Greenwichi, takže díky našemu časovému posunu +1 to tady bude až ve 21:00. Je to na jejich Twitteru.
-
uf čekat do 19 hod to mne položí *1*
-
-
It´s gonna be Legen... wait for it... dary.
-
tak nainstaloval jsem origin a čekám :)
-
Opravdu jsem zvědav jak save z ME2 ovlivní věci v ME3. V ME1 jsem zachránil radu a v ME2 jsem s radou prohodil pár slov a ničeho jsem stejně nedocílil :) Proč to pak bylo jako strašně v ME1 vykresleno jako strašně důležitý orgán?Když v ME2 vůbec do průběhu nezasahuje.
-Škoda,že to není děláno primárně na PC,protože ta grafika je snad stejná jako z ME2.Ale zase,super,že to na mém dnes starém stroji jede bez problémů.I když osobně bych raději ten pokrok který býval u her kdysi dávno. -
-
Tak u mně bylo víc lidí. Navíc to, že zachráníš radu, tak ovlivní i jak ostatní lidé s tebou jednají a jak se k tobě chovají:) Další věci, co mi "zasáhli" z 1 do 2 je zabití Wrexe (jednání a později ï začlenění Grunta do klanu), zabití Williamse a nakonec to, že jsem zachránil královnu Rashni. Na konci ME 2 mi totiž bylo řečeno, že můj spojenec se vrátil a aliance hlásí, že byly spatřeny lodě Rashů. Navíc si myslím, že to, že jsem zachránil celý tým+to, že jsem si ponechal lodď Kolektorů, bude mít důsledek pro další hru. Jak velký, to uvidím v březnu.
-
-
To ovlivnění chovaní lidí je dobré.Je jsem čekal,že to bude více vidět ve hře na činech.Ta rada se tam ukáže párkrát a nijak nezasahuje do průběhu.To samé ty Rashni. Asi jsem čekal moc no :)
-
-
Nikdo neříká že věci co se přenesli z jedničky do dvojky už se neprojeví ve trojce. Například rachni pokud jsi je zachránil se určitě ještě objeví.
-
-
-
-
Dohráno dneska. No systém bojů je lepší, systém krytů je lepší, AI nepřátel se nám zlepšila, nové zbraně (kouřové granáty a klasické granáty mi občas dokázaly docela slušně zavařit i v té chvíli) a nepřátelé, trochu vylepšená grafika. Shepard konečně umí skákat a lozit po žebříku:) Já jsem spokojený, jenom se do března asi zblázním. A další bonus, co mně natěšil je to, kdo půjde místo Wrexe, když jsem ho v jedničce zabil:)