-
Stejně to skončí happy endem *1*
-
-
mas tam nekolik koncu ( 3hlavni moznosti a potom jestli zemres a co se stane se zemi a nebo s galaxii) a je tam jen jeden happy end
-
-
Rozhodně princeznu za ženu a půl království k tomu. Anebo klidně i obráceně.
-
-
Já bych radši ten s Žili šťastně až do smrti.
-
-
obě dvě vteřiny...
-
-
-
-
V jednom z konců určitě. *3*
-
-
Jestli tam nebude konec ve kterém Shepard ruku v ruce s Tali hledí vstříc šťastným zítřkům (pokud možno na nové planetě pro quariany), tak vezmu Edmonton útokem *15*
-
-
-
V úvodní části jsem si našel pár maličkostí, které mě otrávily. Nic závažného, spíše co se vkusu týče. Tedy až na tu "vychytávku", která byla i v ME2 při setkání s Jacobem. Druhá část už byla lepší. Nebýt mého odvyknutí si od ovládání, ala jedno tlačítko vládne všem (stejně je to i v ME2), bych neměl námitek. Ovšem teprve to co mi předvedla exkluzivní část na BioConu (příběhově navazující na úvod) mě přesvědčilo k obnovení mé předobjednávky SE verze :)
-
To me chcete rict ze si musim dohrat ME2 s 5ti pribehovejma DLC abych plynule navazal na ME3???
-
-
takze dulezite DLC jsou OVERLORD (tady bude jedno z vetsich rozhodnuti v ME3), LotSB a arival
-
to zní jak kdyby jsi je měl hrát za trest ;) bez Kasumi, nebo luxusního DLC Lair of the Shadow Broker si to už ani neumím představit..naopak Firewalker Pack bych klidně oželil.. je to samo na tobě, ale rozhodně některé DLC jsou po čertech fajn, doplní herní zážitek a obohatí o postavy.. no a když je necelý měsíc do vydání čas..
-
-
Ta Kasumi se jim teda hodne nepovedla, hraju za kladnyho sheparda a kvuli nejakemu privesku postrilim 30 lidi...idiotismus (kterym se napr. vyznacuje i serie AC- tam uz to je neunosny)
-
-
tady jsem neuváděl celkové DLC, ale postavu Kasumi, ta je prostě fajn
-
-
-
Ne musíš dohrát tetris do 7 úrovně a pak vynést koš z plochy do popelnice ... kdo by to byl řekl, že trilogie na sebe bude plynule navazovat příběhem. A ne DLC nejsou nutná (jenom arrival teda by bodl) i když je to ochuzení o pár střípků. *16*
-
-
pokazde sem ty savy ztratil, ono 2 roky od kazdeho vydani, to ma clovek pokazde jine PC a ze bych si zalohoval zrovna specialne savy...a mel figurky a plakaty vsude po byte...
-
-
Figurky bo jiny kraviny vážně nepotřebuješ .. "specialně" u mass effect serie je ale snad milionkrát zmiňována hláška o uchovávání savů a to vážně nemusíš číst novinky 24/7. Copak si nehrál jedničku? Neimportoval si savy do dvojky?! No to je jedno. Hele pokud je ti tak moc proti srsti hrát to znovu tak si zhlídni příběh aspoň na youtube .. 90% ME2 bylo o rekrutování a plnění mise pro tvé společníky, takže příběh dvojky je na chvilku a řekl bych, že ho najdeš i sestříhanej. Můžeš si taky od někoho stáhnout savy a nebo si udělat vlastní za pomocí save editoru kterej vygooglíš raz dva. *16*
-
-
-
V podstatě ti stačí jen ME2 (a samozřejmě ME1), ostatní DLC (určitě Arrival) budou automaticky brána jako dohraná.
PS: Každopádně fakt, že ME3 bude navazovat na DLC Arrival se ví de facto od jeho ohlášení, což je již docela dávno. *3* -
Stačí Arrival. A Lier of the shadow broker je zase naprosto boží. ;)
-
-
Kvuli ME3 Origin zkousnu, co ale nezkousnu je mit kvuli Skyrimu Steam... s tim at jde Bethesda do ...
-
-
Fackoval bych lidi typu "Steam nikdy". Vždyť ten program je výborný a ani se nemusí instalovat! Po reinstalaci OS jen spustíš Steam.exe a máš všechny hry znovu nainstalované. Chtěl bych slyšet nějaké kvalitní argumenty, co je špatného na službě Steam.
-
-
Proč se vy nekritičtí zastánci Steamu chováte jako náboženští fanatici, jakmile má někdo opačný názor?
Jestli chceš nějaký argument, zjisti si co způsobovalo pády Skyrimu při přetížení procesoru nad 95 procent. Můžeš hádat třikrát.... *7* -
Ty jsi takovy polodebilni simpanz, ze nema nejmensi cenu ti cokoli psat...jo a tu facku si dej sam... vyborny program... lol.. idi.t roku objeven
Ale prosim napis jeste neco .. treba podobne chytryho *12*
-
-
stejne se tomu nevyhnes, ja uz takhle mam v PC (nucene) GFWL, Steam, Origin, a battle.net bude kvuli D3). chces hrat ? musis to mit (ofiko).
-
-
b.net je in-game
-
-
-
A to ja z toho vedu nedelam *1*, dnes si zahraju demo a zacatkem brezna celou hru ...jen doufam, ze dnes nebudu mit podobny pocity, jako kdyz jsem dohral demo na DA2 *1*
-
Přes Origin ? Tak to si počkám na full
-
-
To si počkej ale asi tě zklamu pač i full to bude vyžadovat *9*
-
-
Takže ANO, mam obyčajnu verziu BF3 a už mam v ME3 deme odomknuty multiplayer...
-
Zatim jsem hral pouze MP a sklamalo me, ze hraju pouze proti pc, jsem myslel ze to bude proti normalnim hracum, ale jinac ok.
-
-
pvp v ME3 nieje a nebude. neviem si to ani predstavit. biotici by boli nenormalne overpowered a soldiery by len spamovali concusive shot z rohu atd atd...proste tie skilly niesu stavane na hracov. by to museli uplne nerfnut a bola by z toho len klasicka strielacka bez skillov a schopnosti
-
Multiplayer v ME 3 je proti ostatním hráčům
-
-
je to co-op, takže pvp bude maximálně někdy v budoucnu...
-
Jo a taky je tam ale coop mod. Jinak by mě fakt zajímalo proč tolik lidí nekoupí ME3 jen proto, že je připojený k Originu. Slyšel jsem cosi o omezování soukromí nebo co, ale to steam dělá taky a jen bůh ví kolik jiných programů ještě. S ME 1 a 2 jsem strávil hodně probdělých nocí a nevím proč by se to mělo u trojky měnit jen kvůli nějakému pitomému programu. Origin jsem stáhnul nainstaloval, přihlásil (registrovat se nebylo třeba, protože EA účet už mám od doby, co vyšla dvojka) a funguje to úplně stejně jako Steam. Jinak jsem si nastavil, aby mi to po každým zapnutí nesr... a nespomalovalo PC.
-
neni i bio potvrdil ze jsou jen hordy a zachrany
-
-
-
Jak je to s importem savu daji se nahrat uz do tohoto dema? dik
-
-
Asi ne, a taky k čemu, když tam jsou jen dvě mise a ještě k tomu ta druhá je dost rozkouskovaná.
-
-
môžete mi povedať, prečo mi ide hra max. na 10 fps ???
-
-
mas pomali pocitac, musis vimenit hlavni desku a graficky cip
-
-
pomaly PC urcite nemam, Alienware M11X R2. Problem bol v tom, ze som musel v nvidia control paneli prinutit PC aby rozbehal hru s graf. kartou a nie tou integrovanou.
-
-