-
Jo no ty hordy a záchrany, ale tak aspoň nějaký dojmy z toho jsou. Neměl jsem možnost multiplayer zkusit. Je tam možnost hrát za jinou rasu než člověka?
-
-
ano
-
-
A jak se to dá? Já mám všude na výběr jen human male a female.
-
-
-
Jj na to se moc těším, ale mohl by tady nikdo poradit s tim online passem z BF3? Páč mám BF3, ale žádnej pass. Dikes
-
-
jenom CE maji
-
-
Ja mam BF3 obyčajnu verziu, takže BACK TO KARKAND si musim dokupiť za prachy, ale mam v krabici taky papierik, že po aktivovani online pass si možem zahrať multiplayerove demo ME3 tym je myslena aktivacia hry, či daky iny online pass ??
Inak na to demo sa tešim, ako decko na vianoce, ešte 2 hodiny, uvidim čo mi to Origin ponukne abo nie... -
-
Tak to je zvláštní. Máš tam opravdu papírek s nápisem Early Access? Asi to tedy dnes budeš mít s překvapením *1*. Osobně si myslím, že ti to nepůjde, ale kdo ví...
-
-
taky nemam limitku a Early access letak tam mam .. o co bych se klidne podelil pac me MP nejak nezajima ..
-
-
tak bys mi ho mohl dat ja treba o mp mam zajem
-
-
Ja mám Battlefield 3 Limited Edition a ME3 early access som dostal. :D A áno je tam aj taký papierik + dog tagy
-
-
-
-
-
aaaaaaaaa...žalostne krátke.. *13* *9* ....:))))
-
dohráno :D
-
-
Snad nebude plná hra krátká.To demo byla opravdu rychlovka.Narazil jsem tam na divnou věc.Když jsem dal neviditelnost za infitrátora tak ty nepřátelé se často strašně rychle přesunuli jako kdyby najednou dali turbo :) Navíc to nebyl teleport ale hodně zrychlená animace.Divné.
-
-
jak dlouhý je to demo? Vystačí to aspoň na půl hodiny?
-
-
Ak pozeras scenky tak ta to vide tak na 30-40 minut maximalne, inak fakt pekny kusok a tesim sa na mp som dost zvedavy ako sa im to podarilo. No rozhodne si ma ziskali a idem uzaj na origin predplatit :+)
-
-
MP je cista strilecka, kdy nepratele chodi po vlnach. Obcas musis v casovem limitu hacknout terminal, zabit konkretni nepratele nebo zkratka vystrilet vsechny. Neni to nic extra,ale na chvili zabavi zvlast kdyz si odemykas nove rasy, zbrane atd. Chtelo by to akorat zajimavejsi mody, neco eskortovat, projit k evakuacnimu bodu nebo tak.
-
-
to tam bude jenze to neni odemkle v demo
-
-
-
na nejtezsi mi trvalo 1,5 h :)
-
Jo.
-
-
dik
-
-
-
-
-
tak sem to stahl na xko a jako zklamani jak ta hra tam jde spatne , strasne nizky framerate a co se hry tyce tak samozrejme vim ze u rpg to neni nejak dulezity ale ty animace pri behu a animace pri prechodu z chuze na beh je takova divna ..
-
-
pises blbosti, vsechny hry na xku jsou lockle na 30fps a asi i na ps3 (ale to nevim jiste) a jestli u tebe hra vyvolá zklamání kvuli spatne animaci prechodu z chuze do behu tak je mi te lito....
-
-
nejsem fan... takze ti me lito byt nemusi .... za nazory si stojim a na xku jde plno her hur takze zadny lockovani ..
-
-
No, musím uznat,že tak grafika na PC se mi zdála lepší než u XBoxu. Celkově máš pravdu, je mnoho her, které právě na PC vypadají lépe než na XBoxu. U PS3 je to tak 50 na 50. Někdy mnohem lepší, někdy zase ne. Např. série Uncharted vypadá bezkonkurenčně.
-
-
-
mě jede uplně v pohodě
-
-
Kde to demo stáhnu? Origin mám ale nějak jsem nic nenašel asi jsem slepej nebo blbej *9*
-
-
Vidíš... já jsem taky pohledal a našel jsem to hned tu *15*
-
Až v 19.00
-
-
díky ale jak si k tomu dospěl ja se to nikde nedočet
-
-
Staci len trochu pohladat a dospel by si ku tomu aj ty..
-
-
-
-
Dohráno a je to super hlavně to hlasový ovládání ;)
-
S tim malym chlapcem to bude ještě veliký. Příběh a věci kolem totálně nechápu (nejsem fanda série, nehrál jsem ani jeden díl). Ovládání je opravdu zvláštní, když jedna klávesa (mezerník) dělá všechno a ve výsledku běhá paňáček kolem robota místo aby zalez do krytu... Tohle asi fakt neni pro mě.
-
-
Já bych řekl, že to ovládání je jen o zvyku např. trvalo mi chvíli než jsem si zvykl na Assassins creed 2, ale po nějaké době už bych v tom ovládání neměnil.
-
jn, ovládání je klasicky konzoloidně neohrabaný..
-
-
Ano ovečky, trucujte ! Přece si nedáte na PC Origin ! :)
-
Kolik má ME2 příběhových DLC?
-
-
Pět
-
-
Díky.
-
-
7
-
-
Jakých sedm pět
zaeeda
Kasumi
overlord
lair of the shadow broker
a arrival -
-
tak firewalker pack musis mit jinak nemas overlord
-
normandy
-
Jej ještě to s tím vznášedlem ale to moc nepočítám ale jaký je to sedmý?
-
-
-
-
-