Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Veskoslav
    Tak to jsi měl nějakou divnou hru:-D U mně normálně vyhledala hned kryt, když někdo řekl, že spatřil nepřátelé. Jenom jednou udělala kotoul, ale to bylo pochopitelné, jelikož byla skoro 2 metry od nejbližšího krytu.
  • Veskoslav
    Dohráno dneska. No systém bojů je lepší, systém krytů je lepší, AI nepřátel se nám zlepšila, nové zbraně (kouřové granáty a klasické granáty mi občas dokázaly docela slušně zavařit i v té chvíli) a nepřátelé, trochu vylepšená grafika. Shepard konečně umí skákat a lozit po žebříku:) Já jsem spokojený, jenom se do března asi zblázním. A další bonus, co mně natěšil je to, kdo půjde místo Wrexe, když jsem ho v jedničce zabil:)
  • no nevim, ty kotouly... nechapu mysleni vyvojare... misto aby Shep. dobehl ke zdi a skrcil se do krytu vymysli to tak, ze sotva spatri nepratele zacne delat kotouly.. jedine vysvetleni me napada, ze to vypada vic cool, ale pak zase nechapu, proc dela kotoul jen jeden a ne treba tri, jak to predvedl uz DA2, ...anebo jeste lepsi napad , taky ovsem z DA2... pri spatreni nepritele delat kombo .. kotoul-salto- trojty ridgerger-salto- kotoul- kryt a pal.. no a v dalsim dile to bude delat shepardova v bikinach...
  • S tim malym chlapcem to bude ještě veliký. Příběh a věci kolem totálně nechápu (nejsem fanda série, nehrál jsem ani jeden díl). Ovládání je opravdu zvláštní, když jedna klávesa (mezerník) dělá všechno a ve výsledku běhá paňáček kolem robota místo aby zalez do krytu... Tohle asi fakt neni pro mě.
  • mě jede uplně v pohodě
  • Dohráno a je to super hlavně to hlasový ovládání ;)
  • pomaly PC urcite nemam, Alienware M11X R2. Problem bol v tom, ze som musel v nvidia control paneli prinutit PC aby rozbehal hru s graf. kartou a nie tou integrovanou.
  • tak sem to stahl na xko a jako zklamani jak ta hra tam jde spatne , strasne nizky framerate a co se hry tyce tak samozrejme vim ze u rpg to neni nejak dulezity ale ty animace pri behu a animace pri prechodu z chuze na beh je takova divna ..
  • mas pomali pocitac, musis vimenit hlavni desku a graficky cip
  • aaaaaaaaa...žalostne krátke.. *13* *9* ....:))))
  • to tam bude jenze to neni odemkle v demo
  • Jak psali lidé níže. Vydržím do plné předobjednané. Do té doby tedy "musím" rozjet předešlé díly, protože savy se nějak vytratily *4*
  • MP je cista strilecka, kdy nepratele chodi po vlnach. Obcas musis v casovem limitu hacknout terminal, zabit konkretni nepratele nebo zkratka vystrilet vsechny. Neni to nic extra,ale na chvili zabavi zvlast kdyz si odemykas nove rasy, zbrane atd. Chtelo by to akorat zajimavejsi mody, neco eskortovat, projit k evakuacnimu bodu nebo tak.
  • môžete mi povedať, prečo mi ide hra max. na 10 fps ???
  • Mayuri12
    Dohráno a je to bomba. Už aby to bylo.
  • Nikdo neříká že věci co se přenesli z jedničky do dvojky už se neprojeví ve trojce. Například rachni pokud jsi je zachránil se určitě ještě objeví.
  • Takže ANO, mam obyčajnu verziu BF3 a už mam v ME3 deme odomknuty multiplayer...
  • To myslis vazne ? Kvuli jednomu programku nekoupis hru ? Tak to me pobavilo,koukam ze budes poradnej hrac *6*
  • Nastavení je opravdu docela osekaný.Snad jen v demu...
  • Ono to v tom nastavení je lze tradičně nic moc nenastavit :) Ani nevím kolik to AA je.

-Sranda je jak je to pod položkou EXTRAS :) Jako kdyby to bylo něco navíc,doplněk.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit