-
taky nemam limitku a Early access letak tam mam .. o co bych se klidne podelil pac me MP nejak nezajima ..
-
no nevim ... me se to louda na 400KB/s ...
-
Přes Origin ? Tak to si počkám na full
-
Proč se vy nekritičtí zastánci Steamu chováte jako náboženští fanatici, jakmile má někdo opačný názor?
Jestli chceš nějaký argument, zjisti si co způsobovalo pády Skyrimu při přetížení procesoru nad 95 procent. Můžeš hádat třikrát.... *7* -
Ja mám Battlefield 3 Limited Edition a ME3 early access som dostal. :D A áno je tam aj taký papierik + dog tagy
-
bezva valí to rychle *14*
-
Už stahuju ti co nechtějí origin těm děkuji že nebrzdí linku *1*
-
Achjo.. instalovat Origin? Tak do toho se mi popravde vubec nechce.. ale tak co nadelam :( (btw. ma vubec cenu to dneska zkouset, nebo pod "naporem" stahovani zase Origin spadne?)
-
Vidíš... já jsem taky pohledal a našel jsem to hned tu *15*
-
Origin? Děkuji, nechci.
-
Ty jsi takovy polodebilni simpanz, ze nema nejmensi cenu ti cokoli psat...jo a tu facku si dej sam... vyborny program... lol.. idi.t roku objeven
Ale prosim napis jeste neco .. treba podobne chytryho *12* -
Fackoval bych lidi typu "Steam nikdy". Vždyť ten program je výborný a ani se nemusí instalovat! Po reinstalaci OS jen spustíš Steam.exe a máš všechny hry znovu nainstalované. Chtěl bych slyšet nějaké kvalitní argumenty, co je špatného na službě Steam.
-
Stahoval maximálně tak obří 2GB patch, nedávno jsem reinstaloval systém i BF3 a žádný takový problém jsem neměl.
-
Staci len trochu pohladat a dospel by si ku tomu aj ty..
-
Tak to je zvláštní. Máš tam opravdu papírek s nápisem Early Access? Asi to tedy dnes budeš mít s překvapením *1*. Osobně si myslím, že ti to nepůjde, ale kdo ví...
-
díky ale jak si k tomu dospěl ja se to nikde nedočet
-
Až v 19.00
-
Kde to demo stáhnu? Origin mám ale nějak jsem nic nenašel asi jsem slepej nebo blbej *9*
-
b.net je in-game
-
tak firewalker pack musis mit jinak nemas overlord