-
stejne se tomu nevyhnes, ja uz takhle mam v PC (nucene) GFWL, Steam, Origin, a battle.net bude kvuli D3). chces hrat ? musis to mit (ofiko).
-
Ne musíš dohrát tetris do 7 úrovně a pak vynést koš z plochy do popelnice ... kdo by to byl řekl, že trilogie na sebe bude plynule navazovat příběhem. A ne DLC nejsou nutná (jenom arrival teda by bodl) i když je to ochuzení o pár střípků. *16*
-
V podstatě ti stačí jen ME2 (a samozřejmě ME1), ostatní DLC (určitě Arrival) budou automaticky brána jako dohraná.
PS: Každopádně fakt, že ME3 bude navazovat na DLC Arrival se ví de facto od jeho ohlášení, což je již docela dávno. *3* -
Stačí Arrival. A Lier of the shadow broker je zase naprosto boží. ;)
-
Kvuli ME3 Origin zkousnu, co ale nezkousnu je mit kvuli Skyrimu Steam... s tim at jde Bethesda do ...
-
Chtěl jsem si koupit celou trilogii na Steamu. Ale bohužel, demo oželím a plnou verzi kvůli Originu taky nekoupím.
-
To me chcete rict ze si musim dohrat ME2 s 5ti pribehovejma DLC abych plynule navazal na ME3???
-
V úvodní části jsem si našel pár maličkostí, které mě otrávily. Nic závažného, spíše co se vkusu týče. Tedy až na tu "vychytávku", která byla i v ME2 při setkání s Jacobem. Druhá část už byla lepší. Nebýt mého odvyknutí si od ovládání, ala jedno tlačítko vládne všem (stejně je to i v ME2), bych neměl námitek. Ovšem teprve to co mi předvedla exkluzivní část na BioConu (příběhově navazující na úvod) mě přesvědčilo k obnovení mé předobjednávky SE verze :)
-
It´s gonna be Legen... wait for it... dary.
-
no pokud mas zajem o demo tak mas potencionalni zajem i o hru a tim padem Origin potrebovat budes tak jako tak ... jediny rozdil je jestli budes kupovat zajice v pytli nebo budes vedet cca do ceho jdes .. v nejhorsim pripade origin odinstalujes ...
-
Jak jsem nedávno sám zjistil, často je problémem starší sestava (stačí 3-4 roky). Na novém PC jede jako po másle, ale na starším se mu občas něco nelíbí a je znatelně pomalejší. Nedokážu si to nijak vysvětlit. Ten "starší" počítač utáhne BF3 na Medium detaily (bez AA) v 1680x1050. Na novém jsem s ním žádný problém zatím neměl. Jediné co, chtělo by to výrazně upravit design toho obchodu, protože už teď je zoufale nepřehledný a jestli přidají i další tak to bude děs. Já proti Originu nic nemám, stejně tak jako proti Steamu, to jen nechuť lidí pro změnu vytváří tohle haterství...
-
Díky.
-
Tak nejak se mi nechce ho instalovat kvuli jednomu demu...
-
Pět
-
Kolik má ME2 příběhových DLC?
-
Můžeš mi říct co tě na tom originu tak štve?
Teď jsem ho nainstaloval a nepřipadá mi jako nějaká velká přítěž, uvidíme jestli nebudou přetížený servery jako svého času na steamu a pak se uvidí.. -
Nutnost originu na demo ? Coze ? Eh ne dik, radsej skusim najst naku non-origin verziu.
-
Jestli tam nebude konec ve kterém Shepard ruku v ruce s Tali hledí vstříc šťastným zítřkům (pokud možno na nové planetě pro quariany), tak vezmu Edmonton útokem *15*
-
Tak každej to má trochu jinak. Já třeba věděl že si BF3 koupim ještě před tím, než jsem hrál betu. Mass effect 2 jsem kupoval a byla to pro mě povinnost, protože jednička mě prostě dala to co sem chtěl ve vrchovaté porci. 3ku kupuju ze stejnýho důvodu a z povinnosti mít celou tuhle sérii a demo nedemo. Ale musím uznat, že jsou věci které prostě upirátim (v poslední době především když není demo) a dost toho co vyjde už mi ani nestojí za to to stahovat. Např Kingdom of Amalur (nebo jak to je) jsem viděl hrát kámoše demo a tohle stahovat kuli sobě Vážně nebudu. Instalovat stopro ne.
-
Pod to sa podpisem! :)