-
tak to ja pribeh treba za povedeny moc nepovazuji .. nerikam, ze mi vyslovene vadi .. tuhle serii spis hraju pac se docela strefuje do meho vkusu co se tyce hernich mechanizmu (kdyz mam zrovna naladu na sci-fi), ale pro me ma zatim sestupnou tendenci .. krom toho, neda se rict, ze by mel ME nejakou vyraznou pocetnou konkurenci ..
-
uf čekat do 19 hod to mne položí *1*
-
Já taky neřikam, že je to špatně. Je to určitě fajn, ale já už prostě vim, že to bude super hra! A ikdyby by byla nejhorší z celé série, tak to dohraju, už jenom kvůli tomu příběhu *3* . To už tak prostě u některých her víš jak dopadnou *1* . Btw mě hra musí vždy zaujmout na první pohled a proto si snad kromě koupě Operace Flashpoint: Dragon Rising ke který mě přemluvil kámoš a kterou jsem zapnul pouze 2x nelituji žádné koupené hry. A že jsem jich už pár koupil... *4*
-
obě dvě vteřiny...
-
Já bych radši ten s Žili šťastně až do smrti.
-
Rozhodně princeznu za ženu a půl království k tomu. Anebo klidně i obráceně.
-
Ale. Jo. Pochopil. Jen. Sem. Si. prostě. Musel. Reapnout. :-)
-
je to jedna z mala legalnich moznosti jak zjistit jestli do toho investovat .. kolik her by jsi si koupil kdybys pred tim hral demo ? ja bych si treba BF3 bez bety nekoupil, diky demu Darkness 2 vim ze si ho nekoupim a hrat predtim Mass Effect 2 tak do full price nakupu nejdu, to same plati pro vetsinu nasledovniku mych oblibenych serii .. jsem jen rad, ze se dalsi vyvojar/vydavatel neboji vypustit demo ..
-
mas tam nekolik koncu ( 3hlavni moznosti a potom jestli zemres a co se stane se zemi a nebo s galaxii) a je tam jen jeden happy end
-
V 19:00 je pro PC, pro PS3 zítra:)
-
To nic, očividně jsi to nepochopil.
-
tak nainstaloval jsem origin a čekám :)
-
A to ja z toho vedu nedelam *1*, dnes si zahraju demo a zacatkem brezna celou hru ...jen doufam, ze dnes nebudu mit podobny pocity, jako kdyz jsem dohral demo na DA2 *1*
-
Takovou dobu jsem to vydržel, tak si to nebudu kazit 3 týdny před vydáním nějakým demem!
Kdepa, 9. to chci mít doma a rozject tu nejlepší intergalaktickou jízdu v herní historii *1* -
Zajímavej pokus o humor. Neprudím nikoho kvůli češtine, protože sám jsem na ní levej, ale tohle je už trošku moc :-)
-
Microsoft zdržuje certifikaci na Wokna, asi *1*
-
V jednom z konců určitě. *3*
-
Krasa, na Xbox to uz dat mohli,kdezto PCckari museji cekat?
-
Stejně to skončí happy endem *1*
-
Musím. Vydržet. Do. 6. Března.