Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • normandy
  • Proti Steamu taky nic nemam, ale jak pises, Origin je momentalne dost na houby. Taky nevim proc musi byt ta exkluzivita. Za chvili budu instalovat soft pro kazdou vyvojarskou spolecnost. A to me nebavi...
  • Figurky bo jiny kraviny vážně nepotřebuješ .. "specialně" u mass effect serie je ale snad milionkrát zmiňována hláška o uchovávání savů a to vážně nemusíš číst novinky 24/7. Copak si nehrál jedničku? Neimportoval si savy do dvojky?! No to je jedno. Hele pokud je ti tak moc proti srsti hrát to znovu tak si zhlídni příběh aspoň na youtube .. 90% ME2 bylo o rekrutování a plnění mise pro tvé společníky, takže příběh dvojky je na chvilku a řekl bych, že ho najdeš i sestříhanej. Můžeš si taky od někoho stáhnout savy a nebo si udělat vlastní za pomocí save editoru kterej vygooglíš raz dva. *16*
  • Jej ještě to s tím vznášedlem ale to moc nepočítám ale jaký je to sedmý?
  • Jakých sedm pět
    zaeeda
    Kasumi
    overlord
    lair of the shadow broker
    a arrival
  • To maš pravdu, je to nedorobene, nedomyslene, vrcholne otravne...
    Včera som nanovo inštaloval BF3, pretože som reinštaloval OS a staru inštalaciu mi neuznal, vložim DVD do mechaniky, spustim inštalaciu, a čakam, a čakam, čakam, že kyho krista tolko robiš, tak ten chujko si hru sťahoval, pritom mal placku v mechanike OMG, tak ale hlavne že Origin zaraba EA peňaaaze...hrači zvykajte si.
  • Jsem si stáhl Origin a po spuštění jsem měl to hlásilo chybu."cache directory is invalid.." Problém jsem vyřešil a jak jsem koukal není to ojedinělý problém. Když si představím hráče který nechce hledat rady všude možně a chce si prostě koupit a zahrát hru, tak to je zoufalé :).
    Pak není divu,že nelegální hra která podobou službu nepotřebuje instaluje se lehce je hodně stahována.Kdy konečně budou ty služby jednoduché,nebudou otravovat a budou bez problémové,tak jak to mají jinde.Platím se hru a ne problémy okolo.
  • Ja mam BF3 obyčajnu verziu, takže BACK TO KARKAND si musim dokupiť za prachy, ale mam v krabici taky papierik, že po aktivovani online pass si možem zahrať multiplayerove demo ME3 tym je myslena aktivacia hry, či daky iny online pass ??
    Inak na to demo sa tešim, ako decko na vianoce, ešte 2 hodiny, uvidim čo mi to Origin ponukne abo nie...
  • Umaroth
    Když dneska kolem poledne zapnu Xbox a vsimnu si dema ME3 tak jsem začal šílet radostí, ale pak jsem vystřízlivěl, a demo nakonec vůbec nestáhnul, místo toho jsem potřetí rozehrál díl první a poté budu hrát i druhý, aby mi to vyšlo tak akorát, že v okamžiku závečných titulků 2ky u mě zazvoní PPL s 3kou. Nějak si nechi kazit zážitek demem. Zaprvé nechci ochutnat a poté skuhrat, že to vyjde az za měsíc a zadruhé, překvápko je překvápko....
  • tady jsem neuváděl celkové DLC, ale postavu Kasumi, ta je prostě fajn
  • jenom CE maji
  • Ta Kasumi se jim teda hodne nepovedla, hraju za kladnyho sheparda a kvuli nejakemu privesku postrilim 30 lidi...idiotismus (kterym se napr. vyznacuje i serie AC- tam uz to je neunosny)
  • Na oficiálních stránkách píšou, že to bude v 20:00 v Greenwichi, takže díky našemu časovému posunu +1 to tady bude až ve 21:00. Je to na jejich Twitteru.
  • Jj na to se moc těším, ale mohl by tady nikdo poradit s tim online passem z BF3? Páč mám BF3, ale žádnej pass. Dikes
  • 7
  • takze dulezite DLC jsou OVERLORD (tady bude jedno z vetsich rozhodnuti v ME3), LotSB a arival
  • to zní jak kdyby jsi je měl hrát za trest ;) bez Kasumi, nebo luxusního DLC Lair of the Shadow Broker si to už ani neumím představit..naopak Firewalker Pack bych klidně oželil.. je to samo na tobě, ale rozhodně některé DLC jsou po čertech fajn, doplní herní zážitek a obohatí o postavy.. no a když je necelý měsíc do vydání čas..
  • Hairy_Ass
    Asi ne, a taky k čemu, když tam jsou jen dvě mise a ještě k tomu ta druhá je dost rozkouskovaná.
  • Jak je to s importem savu daji se nahrat uz do tohoto dema? dik
  • pokazde sem ty savy ztratil, ono 2 roky od kazdeho vydani, to ma clovek pokazde jine PC a ze bych si zalohoval zrovna specialne savy...a mel figurky a plakaty vsude po byte...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit