Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shenkster
    Přes Origin ? Tak to si počkám na full
    • To si počkej ale asi tě zklamu pač i full to bude vyžadovat *9*
  • Už stahuju ti co nechtějí origin těm děkuji že nebrzdí linku *1*
    • conflig
      bezva valí to rychle *14*
      • no nevim ... me se to louda na 400KB/s ...
        • Hairy_Ass
          Mně to jelo plnou rychlostí.
          • Celé mi to stiahlo asi za 4 minúty. :D
            • mě to jede 2mb/s ten origin nevypadá špatně, moje srdce už ale patří steamu, takž ezahraju demo a origin de do koše :)
  • Achjo.. instalovat Origin? Tak do toho se mi popravde vubec nechce.. ale tak co nadelam :( (btw. ma vubec cenu to dneska zkouset, nebo pod "naporem" stahovani zase Origin spadne?)
  • Origin? Děkuji, nechci.
  • Kde to demo stáhnu? Origin mám ale nějak jsem nic nenašel asi jsem slepej nebo blbej *9*
    • Vidíš... já jsem taky pohledal a našel jsem to hned tu *15*
    • Až v 19.00
      • díky ale jak si k tomu dospěl ja se to nikde nedočet
        • Staci len trochu pohladat a dospel by si ku tomu aj ty..
  • Jsem si stáhl Origin a po spuštění jsem měl to hlásilo chybu."cache directory is invalid.." Problém jsem vyřešil a jak jsem koukal není to ojedinělý problém. Když si představím hráče který nechce hledat rady všude možně a chce si prostě koupit a zahrát hru, tak to je zoufalé :).
    Pak není divu,že nelegální hra která podobou službu nepotřebuje instaluje se lehce je hodně stahována.Kdy konečně budou ty služby jednoduché,nebudou otravovat a budou bez problémové,tak jak to mají jinde.Platím se hru a ne problémy okolo.
    • To maš pravdu, je to nedorobene, nedomyslene, vrcholne otravne...
      Včera som nanovo inštaloval BF3, pretože som reinštaloval OS a staru inštalaciu mi neuznal, vložim DVD do mechaniky, spustim inštalaciu, a čakam, a čakam, čakam, že kyho krista tolko robiš, tak ten chujko si hru sťahoval, pritom mal placku v mechanike OMG, tak ale hlavne že Origin zaraba EA peňaaaze...hrači zvykajte si.
      • Stahoval maximálně tak obří 2GB patch, nedávno jsem reinstaloval systém i BF3 a žádný takový problém jsem neměl.
  • Umaroth
    Když dneska kolem poledne zapnu Xbox a vsimnu si dema ME3 tak jsem začal šílet radostí, ale pak jsem vystřízlivěl, a demo nakonec vůbec nestáhnul, místo toho jsem potřetí rozehrál díl první a poté budu hrát i druhý, aby mi to vyšlo tak akorát, že v okamžiku závečných titulků 2ky u mě zazvoní PPL s 3kou. Nějak si nechi kazit zážitek demem. Zaprvé nechci ochutnat a poté skuhrat, že to vyjde az za měsíc a zadruhé, překvápko je překvápko....
  • Jj na to se moc těším, ale mohl by tady nikdo poradit s tim online passem z BF3? Páč mám BF3, ale žádnej pass. Dikes
    • jenom CE maji
      • Ja mam BF3 obyčajnu verziu, takže BACK TO KARKAND si musim dokupiť za prachy, ale mam v krabici taky papierik, že po aktivovani online pass si možem zahrať multiplayerove demo ME3 tym je myslena aktivacia hry, či daky iny online pass ??
        Inak na to demo sa tešim, ako decko na vianoce, ešte 2 hodiny, uvidim čo mi to Origin ponukne abo nie...
        • rancor1223
          Tak to je zvláštní. Máš tam opravdu papírek s nápisem Early Access? Asi to tedy dnes budeš mít s překvapením *1*. Osobně si myslím, že ti to nepůjde, ale kdo ví...
          • taky nemam limitku a Early access letak tam mam .. o co bych se klidne podelil pac me MP nejak nezajima ..
            • tak bys mi ho mohl dat ja treba o mp mam zajem
          • Joha
            Ja mám Battlefield 3 Limited Edition a ME3 early access som dostal. :D A áno je tam aj taký papierik + dog tagy
  • Jak je to s importem savu daji se nahrat uz do tohoto dema? dik
    • Hairy_Ass
      Asi ne, a taky k čemu, když tam jsou jen dvě mise a ještě k tomu ta druhá je dost rozkouskovaná.
  • Kvuli ME3 Origin zkousnu, co ale nezkousnu je mit kvuli Skyrimu Steam... s tim at jde Bethesda do ...
    • Fackoval bych lidi typu "Steam nikdy". Vždyť ten program je výborný a ani se nemusí instalovat! Po reinstalaci OS jen spustíš Steam.exe a máš všechny hry znovu nainstalované. Chtěl bych slyšet nějaké kvalitní argumenty, co je špatného na službě Steam.
      • Proč se vy nekritičtí zastánci Steamu chováte jako náboženští fanatici, jakmile má někdo opačný názor?
        Jestli chceš nějaký argument, zjisti si co způsobovalo pády Skyrimu při přetížení procesoru nad 95 procent. Můžeš hádat třikrát.... *7*
      • Ty jsi takovy polodebilni simpanz, ze nema nejmensi cenu ti cokoli psat...jo a tu facku si dej sam... vyborny program... lol.. idi.t roku objeven

Ale prosim napis jeste neco .. treba podobne chytryho *12*
    • stejne se tomu nevyhnes, ja uz takhle mam v PC (nucene) GFWL, Steam, Origin, a battle.net bude kvuli D3). chces hrat ? musis to mit (ofiko).
      • smejki
        b.net je in-game

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit