Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kubi-wan
    Jo, ty lítající polypy byly děs... jako v tom smyslu, že u toho jsem se fakt hodně bál... perfektně tam vystihli bezvýchodnou situaci, kdy hráč je oproti těm strašlivejm šmejdům fakt nicotnej cucák.
  • Mam Nvidiu, ale tuna borec ma 290X a robi mu to iste https://youtu.be/HD2e1_u7f1Q?t=1m2s
  • co se týká toho plánovaného Cthulhu od Frogwares, tak oni už jednu Cthulhu hru vydali: Sherlock Holmes: The Awakened. Nehrál jsem ji, takže k ní nemůžu moc napsat, ale dá se čekat, že ta nová hra bude v podobném duchu
  • po přečtení několika recenzí na Call of Cthulhu (nejen českých) jsem si taky všiml, že v každé druhé se zmiňuje, že hra v druhé půlce ztrácí dech (jakoby to opisovali jeden od druhého). Taky si to nemyslím. Ta hra se rozhodně nestane FPS střílečkou, protože člověk má velice málo nábojů a je nucen používat stealth (připlížit se k někomu zezadu a dám mu páčidlem po hlavě) popř se mu zcela vyhnout. Střílečkou se možná stane až uplně na konci v posledním levelu, až člověk získá tu mimozemskou zbraň. Design levelů je velice variabilní od začátku do konce - město, loď, továrna, ďábelský utes, podzemní tunely na ďábelském utesu, podmořské základny - každý level má jinou atmosféru a jiný design a jinou hratelnost. Jsou tu i boss fighty v podobě Shoggotha v továrně, Dagona na lodi, létajících polypů (z povídky Stín z poza času) v tunelech, Hydry na konci atd. Ve hře se taky objeví Velká rasa Yith z lovecraftiánské mytologie (ale nebudu dávat spoilery v jaké souvislosti)
  • Děkuji moc...
  • kubi-wan
    Pro mě osobně Call of Cthulhu v druhý půlce nijak neztrácela... první půlka byla díky absenci zbraní k po*rání (v dobrym slova smyslu), to jo. Ale ani s těma zbraněma potom jste zdaleka neměli vyhráno. To, že hra nebyla technicky moc uzpůsobená na to být střílečkou, ale adventurou, způsobovalo velkou neohrabanost manipulace se zbraněma, ale přispívalo to jistý uvěřitelnosti.
    No zkrátka... jednoduše řečeno je to parádní hra, kterou jsem dohrál prakticky jednim dechem a mrzí mě, že nikdy neměla pokračování.
    Tak snad bude něco obdobnýho ta nastávající Cthulhu hra od Frogwares.
  • No neviem, ci predavaju vsetky kluce zrovna kradnute, ale pokial viem, tak to hlavne funguje tak,ze sa predavaju kluce z hier, ktore boli vo velkych zlavach v inej krajine a neni su nijak regionalne locknute, navyse tam mozu posielat vlastne kluce, ci gifty aj samotny hraci, tie weby to akurat spostredkuju a samozrejme si nieco prihodia, ale teba to vyjde vzdy lacnejsie.
    Navyse ten kluc niekto zaplatit musel, pripadne ten gift, takze tak cit ak, bola hra zaplatena a pokial bude prepocet v nasich krajnach 1:1 z dolarov na eura a za premrstene ceny, tak novinky budem kupovat vzdy radsej na podobnych strankach, ako priamo na Steame. Nie vzdy sa chce niekomu cakat na letne ci zimne zlavy.
  • Ten nadpis je fakt od veci, to sa tym snazite nalakat viac ludi do diskusie, ci co? *12*
  • Jack1947
    Nechce se mi hrát hru kterou už jsem dohrál, nestačí to jenom instnout? jo ale asi to je fuk páč Dark corners stejně už mám. NVM...
  • ta logika je naprosto v pořádku, pokud si ovšem vidíš dál než na špičku vlastního mrdáku :o)
  • JezboX
    Taky jsem to tak pochopil. Až mi srdíčko poskočilo, protože zrovna v tejdnu jsem dostal chuť si Dark Corners zahrát.
  • Toto byla reakce na příspěvek Solea
  • Obávám se, že je opravdu tak hloupý.
  • Ty blbe, Steam dává většinu peněz vývojářům, zatímco ty zmíněné adresy prodávají kradené klíče a zisk jde celý jim. Takže tím, že tam něco koupíš, podporuješ pouze zloděje.
  • To musí být horory jako víno, když v nich hrůzu musíš hledat roky :-D Skvělá logika, asi jako podívat se na hororový film a teprve za půl roku se z něj pokálet strachy...
  • Já mám jen 3GB VRAM a textury mi nedoskakují, vše mám nastaveno na maximum. Vsadím se že máš Nvidii. Hru jsem si stáhnul zdarma z torremtu a jsem po pěti kapitolách z patnácti zatím velmi spokojen.
  • @Frankie: zkus si přečíst Komenského Labyrint světa a ráj srdce nebo Danteho Božskou komedii a uvidíš, že fantaskní literatura není jen novodobá záležitost.
    Jinak máš pravdu, že Čapek byl hodně průkopnický, ale jeho styl se od toho Lovecrafta opravdu dost liší. Čapek tím svým sci-fi sděloval nějaké filosofické poselství, kdežto Lovecraft jsou jen halucinace, něco jako obrázky od H.R.Gigera převedené do povídkové podoby
  • Khanemis
    Zrovna jsem chtěl napsat přesně to samé:)
  • Frankie: jasný, to by pak sice šlo až do antiky, ale cajk, chápu, jak to myslíš *3*
  • Khanemis
    Ony v podstatě všechny ty větší přídavky k Arkham Horroru mají něco do sebe...s Dunwichem jistě neprohloupíš:) Jen si musíš vybrat, pokud by jich měl víc, se kterými přídavky budeš hrát, protože e všemi najednou se to opravdu nedá:)
    Dunwich velmi dobře rozšiřuje hru, přidává nové mechaniky (především Gate burst je hodně zákeřná věc, co umí zvrátit situaci) a dá se jen doporučit, pokud máš samotný Arkham rád, ale už ti základní hra přijde trochu ohraná:) Samotný Arkham+Dunwich zas tak překombinovaný není:)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit