Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • No predpokladam, ze si redaktor tu informaci nevycucal z prstu a ze FAQ je vetsinou jen nejaka okopirovana sablona.
  • takze uz sa nejde prihlasit pre zmenu vobec...
  • Kein
    No tak jsem to zkusil a moc mě to nenadchlo teda...
  • Buď v klidu taky mi to stahuje 8 kb/s místo 8000 kb/s :-) stáhnu to v práci tam jsem nikdy neměl s ničím problém
  • na ofiko stránke vo faq je poznámka, že pred headstartom bude wip.
  • Pockas az zhasne, abys pak uz nemel sanci to ani poradne vyzkouset ?
  • Proc by to mela byt blbost ?
  • PWE ma problemy s klienty, nekteri nejsou schopni hrat nebo updatovat Blacklight do ted. zavedli tam manualni patche a ty taky skoro nefungujou, nic si z toho nedelej.
  • "Hlavně už vás ale nečeká výmaz postavy kvůli další fázi testovacího procesu"
    z tejto vety som pochopil, že postava mi ostane aj po skončení bety a prejdení na ostrú verziu...čo je blbosť, ne?
  • Nejspíš bude.
  • me vsechno funguje normalne lidi ja hraju ....
  • Gateway je bezva věc, která mi chyběla u jiných MMORPG, překvapivě dobře udělaný rozcestník s mnoha možnostmi, např. vstupem do aukce. Jen mě překvapilo, že na samotných stránkách hry o něm není viditelná zmínka a dozvěděl jsem se o něm až tady. Dík za dobrou informaci.
  • Vrook
    No přes klienta se mi to stahovalo asi 8kbps a když jsem si stáhl ten torrent, tak asi 17kbps.. na to fakt nemám náladu. Všechno ostatní stahuju plnou rychlostí, takže u mě problém neni.
  • A co ti na tom nešlo? Mně to šlo uplně bez problému, jen čekám ve frontě dlouhé jak na fotku Lenina
  • Vrook
    Tyvole u většiny her jsem měl problémy, že jsem se nemohl dostat do hry. Tohle mi nejde ani stáhnout, ač jsem se s tim sr*al asi hodinu a půl. Skvělej přístup.. No nic, vypínám a už na to ani nešáhnu. Ko*otina..
  • jen aby to nedopadlo jako další mmo ktere na chvilku zazari a pak zhasne. radsi pockam.
  • No ja za poslednich par let zazil sousty "startu" MMO a ani jednou to nebylo bez problemu... to se spravi
  • Ty půlčice jsou sexy :D
  • Jo, je to drsný, holt servery na ten nápor nejsou stavěny, v poslední době celkem běžná věc i u normálních her, že?! *3*
  • To je ještě dobrý, akorát čekám, čekací listina 3641, po dvou minutách 105456... je cosi shnilého v zemi Neverwintrovské *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit