Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Shania
    a jaky penize jsi jim poslal? My co jsme zaplatili jsme mohli hrat 5/3 dny pred spustenim open bety. Ted uz bohuzel musime taky cekat ve fronte:)
  • fizola
    Ono velmi zalezi ako vyuzivas f2p. Napr. u SWTOR som expil pri predplatnom, aby som mohol chodit vsetky flashpointy, vesmirne misie atd. A po doexpeni uz predplacam len po mesiacoch, kedy som si isty ze bude cas. Ak nie je tak na f2p modeli mas 3 flashpointy tyzdenne, 1 operaciu atd. cize presne to na co si najdem cas jeden vecer a zadarmo *3*
  • fizola
    Mi bolo treba uprimne vyplniť profil :D
  • Nvm co tu zvanite o accountu me rto beha max v pohode... a inac s tema full serverama jn.. na tom se pracuje ted v 9 rano cekaci doba 1500 hracu :D
  • Ale po necelych 3 hodinach to spravili, coz celkem jde. Ale zacali se potykat s lagama a tak tam pridali frontu, ktere jsem si dneska rano vsiml (Cca 1900 lidi).
  • to proto, že seš starej, Roberte :-P
  • no a co na to říkáš?
  • Som jediny komu ta stranka uz dva dni nefunguje?
  • Malá oprava 30.4.
  • Zdarec ,
    no plný nadšení jsem se vracel 29.4. z práce a že se pustím do tvorby postavy....pfff ani omylem hošku zapomeň máme problémy buď prosím trpělivý,ale jinak díky za peníze co jsi nám poslal.... fakt super open beta.Nemám co dodat *16* *16* *16*
  • walltar
    Samozřejmě proto je to F2P ... je to jenom jiný způsob jak z tebe vytáhnout peníze a pokud člověk de do F2P hry tak mu to musí být jasné .... já většinou F2P hraju jako free trial a pokud mě hra baví tak jim klidně zaplatím.

Každý způsob placení má nějaké výhody a nevýhody a je pořeba, aby se hráč s těmahle výhodama a nevýhodama seznámil a podle nichsi vybral model, jakým mu vyhovuje platit. Mě třeba nejvíc vyhovuje P2P protože je to systém bez starostí, ale pokud nemám čas hrát tak se nevyplatí.
  • f2p te vzdy limituje v necem a pokud uz chces platit, tak je to drazsi nez subscription MMO... a vysledek je vetsinou horsi
  • je to komplet nepripravené, nejde sa prihlásiť, alebo velké čakacie doby. To je tak, keď majú až tri servery.
  • ani za tu pi.u sa tam nemozem zalogovat furt ze invalid pass or name uz treti account ...je.em takyto servis nech idu do pi *9*
  • mne sa tam neda dokonca ani regnut :)
  • aha jmenuj alespon jednu docela by me to zajimalo lol
  • tomocz
    jj, já jsem hrál 10 minut v pohodě a pak mi to taky začlo, tak jsem to vypnul... dneska to nechám a zkusím znovu zítra, páč to zatím vypadalo docela hratelně :)
  • ;]
  • taksem si zahral tri hodiny a lagy nas dohnali :) ping 1400ms nehratelne ale co s tim se musi pocitat sak je to beta
  • fajn diky, aspon clovek vi, jakymu serveru se vyhnout

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit