Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlasím s druhým odstavcem příspěvku. Hra jako je první ME se povede jednou za několik let. Pro mě to je nejlepší hra mého již poměrně dlouhého herního života. Pokud jde o konec této trilogie tak mě vůbec nevadil a líbil se mi. Když se teď po delší době k němu vracím začínám si dokonce myslet, že byl velmi dobrý. Mám na mysli již kompletní hru se všemi dlc.
    ME Andromeda ji jiná hra než původní ME. Pojetím je to v podstatě konvenční RPG. A protože erpégéček moc není, tak říkám lepší něco než nic.
  • Souhlasím s druhým odstavcem příspěvku. Hra jako je první ME se povede jednou za několik let. Pro mě je to nejlepší hra mého již poměrně dlouhého herního života. Pokud jde o konec této trilogie tak mě vůbec nevadil a líbil se mi. Když se teď po delší době k němu vracím, tak si dokonce začínám myslet, že byl velmi dobrý. Mám na mysli již kompletní hru se všemi dlc.
  • zaty
    Jak zpívá Kato: Zajdi si k zubaři pro rovnátka na nevkus.
  • zaty
    Tak oheň nad hlubinou jsem dal na 2 dechy, ležím doma s rymičkou :-)
    Teď jdu na Hlubina na nebi. Je to dost dobré.
  • TheGGG
    a tebe zas fotr ****
  • není zač, četl jsem to nedávno a má to rozhodně mass effectovský feel. Já jsem teď zvědavný na tu čínskou scifi, co právě vychází a co to má všude hvězdná hodnocení - Problém tří těles, Temný les a ještě ta třetí co česky ani nevyšla.
  • Ty máš vkus možná tak z toho že tě mlátí fotr...
  • TheGGG
    naopak, já tady mám jediný vkus, zvlášť když jsou tu lidé jako vy
  • TheGGG
    space opera odpad
  • zaty
    Píše ten, kdo má vkus právě vytlačeného lejna. ;-)
  • zaty
    Díky za tip. I když mám sci-fi dost načtené, tohle mi úplně uniklo. Našel jsem to xtrance jako ebooky, tak zkusím první díl a uvidím.
  • scifi knihy podobné mass effectu
    https://outtherebooks.wordpress.com/2014/01/21/there-should-be-more-books-like-mass-effect-a-lament-with-recommendations/
  • TheGGG
    nebude, andromeda je mileniálovej odpad od bandy sluníčkových de***.
  • TheGGG
    to zas bude nějaká sra*ka, vzhledem k tomu, jak mizerný máš vkus, to nemůže být dobrá knížka...
  • Neblbni *4* To už by se tím teplem hra přímo roztekla... *5*
  • Udelal jsem, nebavil jsem se. Je to trapas.
  • flash789
    hehe - ja snad tvrdil ze pribeh je domenou rpg, ja mam dojem ze jsem tvrdil opak Co to vubec placas za nesmysly co jsem nerekl, nemas co rict tak si vymyslis hovadiny. Stolni rpg jako dracak nebo DaD jsou bez cisel o nicem, moc dobre to vis a jen zase meles abys mel co rict .z DaD vychazeji herni rpg zejmena tak nevim co sem motas nejaky monopoly a dalsi stolni hry ktery s hrama nemaji spolecneho skoro nic. A ze ja se s tebou vubec rozciluju, ty proste budes oponovat i kdyby na chleba nebylo.
  • Přesně tak.
  • jamar28
    Flash: To je sranda. Když jsme jako děcka hráli dračák, žádná čísílka jsme neřešili a připomínalo to spíš skupinové vytváření příběhu. *4* Každý si z RPG očividně vezme to svoje.
  • To je samozrejme nesmysl, protoze existujou stolni rpg bez cisel. Doporucuju se dovzdelat misto techto prazdnych fotrovskych kecu, co a kdy si nekde hral:

FATE, The Window, Risus - priklady RPG systemu, kde se pracuje mnohem vic s popisem postav, nez s cislama. Bye bye.

Dalsi vec, pribeh nerovna se roleyplaying, to mas nejake pomotane. Muzu normalne roleplayovat, hrat postavy a jejich charakter, bez nutnosti nejakeho pribehu. Ale to uz jsme u nechapani zakladni logiky z tvoji strany a pleteni si pojmu s dojmy. Uz jen blabol typu 'povidani si u stolu'. O cem je asi roleplaying u stolnich rpg, nez o mluveni... LOL. Deme*ce na ntou...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit