Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ucho
    a uvědomuješ si, že známka v jakékoli recenzi neznamená, že tolik bys tomu dal ty (a každý další)? :D
    a že když má někdo na hru jiný názor, tak že je zaplacený?
    je naprosto v pořádku, že mají lidi na hry různé názory. když se udělá nějaká hra, není pro každého, každého bude bavit jinak. a většinou je to: "jaké si to uděláš, takové to máš". stejně jako se někdo dokáže bavit u průměrných filmů, když se zaměří na to, co se mu v nich líbí, a přimhouří oči u toho, co daný film potápí. a aby toho nebylo málo, zážitek ze hry/filmu/knihy ovlivňuje i to, na co má člověk v danou chvíli náladu.
    recenzent by se měl snažít být nad věcí a pokusit se objektivně hru zhodnotit. ne se trefit do názoru všech, to je z principu nemožné.
  • Pane neinkognito, občanským jménem Ucho:
    1. čas. limit, stáhneš full hru, máš 10 hodin demo, pak jen aktivuješ klíčem
    2. tvoje spekulace
    3. dej zdroj, jinak lžeš
    4. lež, vrátit lze do max 2h herního času, max 14 dnů od prodeje
    5. viz bod 1
  • asi tak +
  • jelikož dvojka a trojka je přehypovana nuda, tak jsem nic neočekával taky. Je to díl od dílu horší.
  • Nechápu tu sedmičku v recenzi, to musel být ten redaktor snad zaplacený. Co jsem si zahrál tak sedmička rozhodně neodpovídá. Chtělo by to skutečnou recenzi, za mě po 10 hodinách hraní jména Mass Effect s podtitulem Andromeda 4-5/10 nebo 2,5/5. Ani o ždibíček více. Hra je fail.
  • "No ja teda vic necekal"

Proč bys taky víc čekal? Je to jen AAA projekt jednoho z největších západních vývojářů v jedné z největších značek posledních 10ti let. Proč čekat něco víc, než ušmudlaný průměr?

A potom se divme, že nám všichni servírují pokračování které stojí za kulové, postrádají konzistentní vizi a mají v sobě nových nápadů za malíček.

Hlavně že se těď furt řeší "diversity" místo toho, aby se vyřešil problém kreativní krize a přerostlých rozpočtů.
  • Až se dodělá CZ v klidu zahraji za 300 kč
  • Jack1947
    10 hosdin dema ale je to celkem zbytečné je to jen obstojná akční hra která ani není moc povedená... a hlavně už se k tomu ani moc vracet nechce a i na víc ani nebude. (no DLC at all)

Inu rip a možná je lepší že už bude uloženo k ledu, víc poškození napáchat fakt nemohli.
  • jamar28
    Ale jo, to Andromedě neupírám. Grafika a souboje, v obojím imho nad trilogií vede. Ale ani jedno z toho pro mě není na Mass Effectu to nejdůležitější. To pro mě byl vždycky příběh, postavy, lore, rozhovory, způsob vyprávění a tak. A vtom Andromeda nehorázně upadla.

Dokonce i ten průzkum mě bavil víc v jedničce. Proč? Protože když člověk v jedničce na něco narazil, byl za to rád, i když to nakonec byly jen bezvýznamné trosky. V Andromedě máš ale každou planetu doslova přecpanou troskami, mrtvolami, nalezišti, nepřátelskými tábory a nevím čím vším ještě (vše na jedno brdo samozřejmě). Na jedné planetě tam je tolik věcí, kolik v jedničce na všech planetách dohromady. To pak jakýkoliv pocit z průzkumu vezme rychle zasvé.
  • TheGGG
    2 tera místa stačí...
  • flash789
    No ja teda vic necekal. trilogie byla fajn, ale ze by me teda prisla o vesmirne roky lepsi nez Andromeda..to ani ne. Andromeda je dokonce v mnoha vecech lepsi. V exploraci, grafice, rozvoji postavy (myslim ten ciselny, level up atd, ne ten narativni, radsi na to upozornuju pac plno lidi kdyz se rekne rozvoj postavy tak dokazou videt jen rozhovory a jak dokazou rozvijet charakter postavy) a treba ze tam byl tak nejak duveryhodnejsi pocit cestovani vesmirem. trilogie byla lepsi zase v jinych vecech..proste nevidim mezi nima extremni rozdil.
  • ucho
    neřekl bych, pane inkognito. dělat dema se dnes nevyplatí.
    1) hry sou většinou otevřené, je problém udělat konkrétní demo
    2) před vydáním hry jsou to vyhozené peníze, čas na tvorbu dema je lepší věnovat samotné hře
    3) již v minulosti bylo prokázáno, že samotná existence dema neovlivňuje prodeje, proč je tedy dělat?
    4) na PC naprostá zbytečnost, Steam umožňuje hru vrátit do 24 hodin, což lze brát za alternativu dema pro lidi, kteří jsou fakt natolik tupí, že neví, jestli něco chtějí
    5) hry jsou velké a dema by měla rovněž hodně. dostat taková kvanta dat k lidem není jen tak. ono to i něco stojí

důvodů je víc, ale zbytečné to sem vše vypisovat. ne, já například demo nikdy nepotřeboval. dokážu se na základě různých informací rozhodnout, jestli si něco koupím, nebo ne. demo by na to nemělo žádný vliv a stahování a hraní dem považuji za ztrátu času. chápu, že někdo se dokáže bavit jen hraním dem, ale když už chci něco hrát, tak volím raději plnou verzi.
  • Galaktická škoda tak unikátnej značky R.I.P MASS EFFECT
  • Gratuluji, vyhráváš zlatého bludišťáka za nejhloupější příspěvek týdne.
  • Vymasteny je ten kdo urcuje co je co. Tak se koukej na videa a soupej nohama.
  • Buržuj na hrad!
  • Luckiller
    Bioware by měl změnit logo. Mohli by se zeptat Kosteleckých uzenin kdo dělal to jejich *3*
  • jamar28
    Byla to tragédie ne proto, že by to byla sama o sobě kdovíjak strašná hra, ale proto, že to byl Mass Effect. Od takové značky prostě oprávněně čekáš víc. A u takové značky znamená pouhý průměr výrazné selhání.
  • jamar28
    https://www.youtube.com/watch?v=4SK0cUNMnMM *1* *1* *1*
  • flash789
    No aspon ze jsi to narozdil od tech kecalu tady dohral. Za me taky docela fajn hra, ale jestli bych se k tomu vracel, to nevim. Ale takova tragedie jak to internet prezentuje to urcite neni..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit