Přejít na výpis diskuzí
Vyzkoušejte si Mass Effect: Andromeda v desetihodinovém demu
15.7.2017 | Adam Homola
86 příspěvků
-
Jedno dohrání, samozřejmě s povinným o*oustáním alespoň jednoho dívčího charakteru a už se k tomu nevrátím. Sandbox byl fajn, ale i tak nuda. Neurazilo, ale ani nenadchlo. Šedej průměr.
-
Při shlédnutí ukázky sem si vzpoměl na jeden díl Star trek seriálu,toho prvního,jak kapitán Kirk bojuje s jedním humanoidním ješterem. *1* *1* *1*
-
njn, a kdybys nebyl socka, tak bys mel i dost velky disk
-
Presne, nechapu ze vetsina resi nejake nesmyslne vyrazy ve tvari, kdyz problem te hry je uplne nekde jinde.
-
Jednotka ME este celkom ušla, ale ďalej je to len nepodarený cover shooter. Vyložene hlúpy príbeh, tuctovy vesmír a postavy. Tie sú len pár variacii humanoidov.
-
Těžko opatchují neoriginální příběh, trapné postavy a nudné questy.
-
Čím víc RPG, tím víc Adidas :)
Škoda, že druhý i třetí díl byly lepší jak první i bez RPG prvků. -
Ja mam 512
-
To je snad dneska už standard ne? Minimálně pro komp na hry.
-
jen 32 gb
-
A to nevíš, že má 64GB ramky
-
Já bych to nehrotil. Rok, dva a možná už to bude opatchované do hratelné podoby.
-
Demo mě přesvědčilo, že hru nekoupím. I když to není až taková tragédie, mrhat čtyřiceti hodinama času na průměrnou hru se mi nechce. Grafika je obstojná, prostředí zajímavý, běží to dobře, mimiku a animace už vylepšili a na bugy jsem nenarazil.
Ale:
Se scénářem je to jako na houpačce a často se křečovitě snaží o vtip. Vedlejší postavy jsou nezajímavý - Cora ještě ujde, ale Liamovy kecy a puberťácký chování je otravný, místama až blbý ("Proč se mračíš? Jó to bude tím, že jsem tě střelil do ksichtu" atp.).
Automatický přechod do krytu nefunguje vždycky jak má a místama mě vytáčelo do běla. V první misi nešlo libovolně ukládat a safepointy byly špatně rozmístěný. Uživatelský rozhraní je nepřehledný a nemožnost vzít si na místě do ruky zbraň, kterou najdu na zemi je pitomá (musí se vyměnit na základně).
Nevím jestli se hra postupně nezlepší, ale úvod dobrý dojem nezanechal. -
takze dalsi hra, co tu ma po pul roce od vydani demo :D
-
Samozrejme, jelikoz to neni nahrada za demo. Nahradou za demo si tohle pouze udelalo vymastene lidstvo. Kouknu na video a je to, nepotrebuju demo.
-
To vis ze jo, musel si vsem rict ze mas ssd a dva HDD. Ty si tak mocny.
-
+1
-
souhlas tohle je stejné jako free weekendy overwatche *1* nevyplatí se ani stahovat *1*
-
Dema jsou zbytecna ale kdyz si nekdo hru stahne z warezu tak brecim jak male dite. *15*
-
10 hodin jsem ani nevydržel u originálky *12*