Přejít na výpis diskuzí
Vzkaz Twitch.tv vývojářům: „Dělejte hry, na které se dá koukat!”
25.8.2013 | Martin Bach
92 příspěvků
-
Mně to finále šlo v pohodě na 720p, ale je fakt, že některý jiný se mi taky sekají dost i na minimální detaily. Těžko říct, čím to je.
-
Pošli mi prosím odkaz na svou RingwraithFullOfShitShow.
-
co dali chat na velkých akcích jen pro platící subscribery tak to není taková sranda, navíc to v poslední době dost laguje, ale co ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ raise your dongers ヽ༼ຈل͜ຈ༽ノ
-
ani ne, nintendo nemělo moc problém z tím, že se natáčí lets'playe na jejich hry, ale vadilo jim že na tom lidi "vydělávali".
-
Nintendo z neho musi bejt na vetvy to je zrejme nepritel c.1
-
no on to muze klidne omezovat tvuj poskytovatel internetu....
-
btw taky hraju sc2 a koukam jenom na sc2
ale hratelnost a "kouketlnost" patří k sobě kdo by se díval na nějakou strašně zrmvenou hru?
On to uvádí jako, že by se měli vývojáři zamýšlet i nad tímhle. -
trocha mu narastlo ego s tymi 40 mil uzivatelmi ...ale ruku na srdce, hraci stale hry radsej hraju nez sa na nich pozeraju ...na jedno zabudol, hraci ktorí zverejnuju podobne videa to robia kvoli tomu aby ukazali svoj skill, aby prezentovali kvalitu hry, hudbu či príbeh ...ked to hry podla jeho slov v buducnosti nebudu mat, tak co ti hraci budu zdielat a resp preco by tie hry mali nadalej hrat a nasledne zdielat? uplne je vedla ten clovek
-
Lidi jako on na verejnosti nerikaji, jak si mysli, ze to asi bude, ale jak by to oni chteli a jak by se jim to hodilo. Jeho slova nemaji zadnou vahu.
-
Hry, ktoré nebude chcieť nikto vysielať úplne zmiznú... Toto je pekný blud, takto to vyzerá, keď sa niekto bez vízie hra na vizionara.
Také niečo sa hovorilo aj keď prichadzali masívne MP hry a MMORPG a nezmenilo sa nič, paradoxne niektoré hry MP zámerne ani nemajú. -
No pay, no play or less play or even dont know whatfctg!§"/"/""!ů§... *12*
-
Tak to není problém twitched, ale problém doty. Lolko které sleduje víc jak 200k lidí se třeba netrvá.
-
Ať táhnou.. ať radši nakoupí servery.. ten nárůst lidí taky pociťuju.. protože teď se nedá dívat na nějaký velký live event, např teď o víkendu finále WCS ve starcraftu 2.. Musel jsem mít 360p a stejně lagů 3 sedínky.. platit jim za to fakt nebudu, nepotřebujou to, reklama je bohatě uživí, jsou jasně první co se týče streamování her a člověk by čekal i odpovídající hardware na jejich straně.. snad před startem prodeje nové generace konzolí krapet víc posílí stav serverů.. už teď to neutáhnou, natož pak až to bude zkoušet s prominutím každý tele..
-
S jeho budoucností fakt nechci mít spoelečnýho vůbec nic, ale tak zas, co má říkat žejo. Tyhle rozhovory jsou v zásádě součást PR.
-
Mluvis mi ouplne, z duse kamo. Ja si hry muzu zatim dovolit (X360) *15* jinak souhlas na vsech frontach.
-
Pochybuji, ze by se chlapek nebo kdokoliv jiny odvazoval , jit na nejake games a tam resit blbost - ( nejdrive by to museli zpoplatnit a pak by to jezdilo lepe jak svycarske hodinky.)
-
Vzkaz Twitchi: Udělejte s ním něco, protože sledovat video, které sleduje najednou hodně lidí je skoro nemožné. Obraz se trhá, zvuk se trhá. Nejhorší, na co se skoro vůbec nedalo místy dívat bylo letošní International z Doty 2. Šílenost, fakt.
-
Chlap trochu prehana, uz len z toho hladiska ze existuje jedna velmi popularna oblast hier ktora sa skoro vobec nehodi prave na online pustanie ako video a to MMORPG a asi tak isto rozne simulatory ktore samo o sebe maju, oproti ostatnym zanrom, pomerne mensiu zakladnu hracov. Ale je fakt ze kvalitny spectate mod ma velmi malo hier. Este v strategickych hrach to neni az taky problem, tie uz z principu by mali byt prehladne (aj ked dnes zo strategickych hier je zaujimavy vlastne len SC2 a LoL/Dota). Problemove su popularne FPS, kde fakt sa pozerat na jedneho hraca ako bezi cez pol mapy a zhebne a znovu a zasa je dost onicom.
-
Na takový hry se většinou zároveň nejlíp kouká. Já osobně je ale taky raději hraju. *4* I když si momentálně nemůžu spoustu her dovolit a ani bych většinu moderních her na svým pc nespustil, tak si dělám malej seznámek těch, který si zahrát chci. Rád si počkám, až dospěju do fáze, kdy si je zahrát moct budu a pak chci zažít celou herní zkušenost naplno. Bez toho, abych věděl, co je za jakým rohem a co a jak udělat. Já mám totiž rád hry, který mě dokážou překvapovat v průběhu hraní, a sledování videa by mi to zkazilo.
-
Aha, tak proto mi to arogantní pako neodepsalo na maila, kdy se uráčejí udělat WP8 aplikaci :)