Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Stalker je ještě lepší i po letech je první bloodsucker v podzemí děsivé překvapení :)

    Fear mám asi taky zaslepený druhým dílem (nebo jsem to čekal ještě o dost děsivější vzhledem k hypu)

  • Jack1947

    Slide a kop to je snad už jen v Modern combat 5 lol, to je mobilní hra 😀😉

    Fear2 a slušnej ? to jsme hráli asi jinou hru ( ps ještě tehdy běhali hry v pirátské verzi v MP ale anio tam nebylo o co stát)

  • Jack1947

    Ani jedno nedostaneš ale 😛

  • residentevilfans

    Monolith by se mohli vysrat už na Pána Prstenů a udělat zase kvalitní FPS. Oživit Blood. Nebo další FEAR, ale nejvíc bych si přál pokračování NOLF. 

  • MalyZeli

    Tak ja zacinal v 5 na ps1, a tam sem hraval taky zajimavy strasaky ktery bych hrat nemel... ale az fear mel nejakej vetsi efekt. Ale chapu co rikas.

  • TheGGG

    slušná fps serie, ale na prvním díle mě nejvíc strašily ty otřesně stereotypní lokace... šedá šedá šedá... rozhodně klady: grafika, fyzika, story, postavy, gunplay, desing některých scifi vojáků, atmoška... no ale horové to moc nebylo, jako u všech podobných her je to trošku děsivé tak první půlhodinu... ještě fear 2 byl ale dost slušnej, pak trochu meh, ale jako celek dobrá sérka... BTW: jedna z mála fps kde se dalo kopat... proč toto není i jinde? WTF WTF WTF

  • Phillios191

    já Outlast vůbec neberu jako horor, to je jen walking simulator, kde se snažíš zdrhnout a ukrýt pod postel jak malé děcko, to mě nebaví a dost mě štve, že tenhle styl se momentálně bere jako mainstream a všichni dělaj další klony. Jinak když se nebojíš s bouchačkou, tak zkus takovej Condemned, tam máš v celé hře celkem možná 3 bouchačky a ještě s pár náboji, jinak jsi na vše sám. Tomu říkám pravej survival horor :)

  • residentevilfans

    Moje nejoblíbenější Fps, stále ho mám nainstalovaný, dokonce běhá ve 4K a vypadá pořád skvěle. Svoje děsivé momenty určitě má. Ale nejvíc se mi líbí hudba, ten klaustrofobický pocit a samozřejmě střílení. To když dáte někomu kopačku a pak ho vystřelíte do stropu brokou, k nezaplacení. 😀 


    Btw nejvíce se mi vryla do paměti scéna ze dvojky, kdy SnakeFistovi vytrhne ten assassin páteř z těla jako Predátor. 😬

  • NewKy

    Mně v době, kdy to vyšlo, už bylo přes dvacet, ale stejně jsem u toho byl napjatý jak struna a pár lekaček (třeba Alma objevivší se nad žebříkem) mě donutilo vyskočit z křesla. Jedna z nejlepších stříleček všech dob.

    Dvojka už děsivá moc nebyla, ale pořád to byla povedená hra. Trojka bohužel úplný propadák.


  • ALHAZRED

    F.E.A.R. byl strašidelnej teda dost !

    Akorad de vo to, zda koukam na blbej horror, kde pobihaj stupidni tinedžeri, nekto je porcuje a ja s tim nemužu nic udelat, nebo hraju horrorovou gamesu, kde se mužu branit a vyjma zakernych lekaček dost ovlivňovat svuj osud.

    Podle mne byl F.E.A.R. 1,2+ExPoint, namichan jako vinikajici koktejl horroru a akce, moc se mi libil, jako vubec malo her a rad si ho ješte jednou zahraju...

    Bohužel 3ka byl odpad.

  • Tak já jsem asi bábovka:) já tu jedničku hrát nemohl, když se mi několikrát nečekaně objevila ta malá holka za zádama apod.. hru jsem vypínal :D Vydržel jsem tak první půlhodinu a po asi dvou pokusech hru hrát, jsem to vzdal a raději si dal něco čistě akčního :)

  • Derp_1337

    To bylo vaším věkem. Těch 11 let je hodně málo (prakticky jste v té době začínal hrát) a tudíž vám i "ne moc strašidelná" hra mohla připadat strašidelná.

    Zatímco teď už za sebou máte ohromné zkušenosti s hrami a jen tak něco vás nepřekvapí/nevystraší.

  • Jack1947

    Outlast tak děsivý nebyl, když si přišel na to že se dali obejiít zlosyni, pak to působilo komicky chovancin na tebe čuměli a nic nedělali. Pár scén tam ale docela hororovejch bylo víceméně i ve druhém dílu. Zajímavé že někomu nevadí horory ale když to má sám hrát už je problém pokud nemáš bouchačku.

    Podle mě všechny horory mají jednu vadu ( myslím chodičky) že se dá na nepřátele nějak vyzrát.

    Nicméně v Outlast byli nejděsivější ty předskriptované scény kdy si musel utíkat, zamykat dveře.

  • Jack1947

    Třeba na začátku jak to celé komando roztrthalo v tom  výtahu.

  • Jack1947

    Ty kanceláře byli děsivý sami osobě !

  • Jack1947

    Snažila se hrát na hororovou strunu ale moc jí to nešlo no, 2jka je béčková střílečka která nemá krom jména snad nic společného.

  • Jack1947

    Stalker byl spíše psychologickej teror, díky různejm nepřátelům a prostředí ugh.

  • Jack1947

    Ty halucinace když si se táhnul třeba ventilací byli docela strašidelné. Podle mě to bylo dost dobře dávkované a kdo by se nebál malé holčičky ty jsou nejděsivější Přece!

  • Jack1947

    Já to hrál v herně, se spolužákem v tom pěkném českém dabingu PS: předtím ještě demo ale jak řikám, takovéhle hry mě začnou rychle nudit, ale Painkiller mám pocit že jsem dohrál ten Battle out of hell datadisk.

  • Jack1947

    Nechci se tě nějak dotknout...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit