Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • deejaywolf

Nedávno jsem si zase dal celou trilogii.

Jednička je na pohodu, akorát je tam znát budget, např. spousta skoro stejných postav, ale zase na druhou stranu fajn hudba i příběh.

Dabing průměr.

• Veskoslav

Hlavně tým okolo Marka Ztraceného udělal kus práce při překladu a dabing je také legendární:) Jinak balení obsahovalo DVD se hrou, sountrack, manuál, rozložitelnou mapu A4, průvodce hrou a povídku od Sapkowského. Byla to jedna z prvních her, co jsem dostal na PC v takové edici:)

Fotografie balení

• Thanquol

Legendární, neopakovatelná a nepřekonatelná hra, kde jsem objevil Sapkovského a svět Geralta. Nemám ten vztah ani moc k čemu přirovnat. Možná k prvnímu zážitku se značkou Star Wars a Mass Effect. 

• Jedničku jsem znovu hrál před rokem a fakt hodně zestárla. Grafika mi nevadila, ale imho tam byl i dost špatný dabing (anglický), hrozné UI, nudné fetch questy a tím semi-open worldem se fakt špatně procházelo. Souboják za mě taky příšerný. Hezký balet s mečem byl až ve dvojce. Tady měl zbytečně komplikované ovládání a děsné animace při boji s mečem i pěstních soubojích. Tohle je hlavní adept na remake.

Dvojka už je v mých očích ve všem lepší (i příběhově). Svět sice pořád sestává jen z blbě přístupných koridorů a blbé vertikality, ale i dnes je to dobře hratelné.

Oběma hrám btw hodně pomáhají mody zlepšující ovládání i grafiku. Pro dvojku mimochodem čerstvě vyšel super mod "Farewell of The White Wolf", což je epilog celé série. Navazuje na trojku (z ní si bere i textury) a nejspíš vychází z povídky Něco končí, něco začíná. Zatím jsem to jen nainstaloval a odehrál tak 10 minut. Jen pozor, dabing tam logicky chybí, hraje jen hudba a titulky (ty české dělal Ženíšek, co překládal i W3).

• Rekl bych ze prvni Zaklinac je nejhorsi hra se kterou sem kdy mel tu cest, ale... Mel sem tu pochybnou cest byt kdysi premluven at zkusim LOTRO.

• michaelfoucault

Co vám na lotro připadalo tak nesnesitelně špatné?

• Umele protahovani herni doby tim ze questy byly pres tri mapy kdyz sem mel neco donest. To me dovadi k fetch questum (kterych je mimochodem prvni Zaklinac taky plny, protoze v tom neni nic cim by je okorenili). Jo, levelovat byla bolest, co si pamatuju.

Proste klasika co v cem si predstavim MMO.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit