Přejít na výpis diskuzí
Vzpomínkové video vypichuje hezké i hororové momenty z historie Need for Speed
13.5.2014 | Aleš Smutný
66 příspěvků
-
The Hives - Come on! *5*
-
Joooo, kolik jsem se nahrála Underground 2. Nejlepší díl, minimálně kvůli tý hudbě :)
-
-
NFS 3, 4, 5 a pak na shledanou.
-
V podstatě to mám podobně jako většina místních, ale mám v sérií značné výpadky.
Demo NFS s Viperem jsem viděl poprvé u kamaráda na 486. Bylo mi pět a za vrchol závodění jsem měl Stunts, takže jsem měl samozřejmě oči na vrch hlavy. O mnoho let později jsem se opět přes demo (první herní časopis, co jsem si koupil, Gamestar tuším z května 2000?) dostal k Porsche a následně poněkud diskontinuálně zažil několik dlouhých split-screen sessions s kamarády v NFS 2. Trochu jsem líznul HP2, ale Undergroundy 1 i 2 se mi na počítači ohřály celkem dlouho. Pak už jsem snad kromě pouhého dema na The Run už na xbox (a bavilo mě, takové blbé závodní CoD :)) k žádné další hře v sérii nedostal. Asi před dvěma lety jsem oprášil starou pirátskou kopii Porsche a sjel na svém neherním NTB celou kariéru i Factory Drivera, pořád je to výborná hra :).
No, teď jsem si teprve uvědomil, že jsem žádné NFS nikdy nehrál z originálky, tak to EA dlužím minimálně pár nákupů, až to někdy vytáhnou na GOG.com...
Jo a jinak poslední nejlepší Need for Speed bude, hádám, Forza Horizon :). -
To video je celkem nuda *6*
-
nejlepsi na tom videu jsou the hives, a nostalgie *5*
-
NFS 3,4,5 jednoznačně nejlepší a srdcovky...undergroundy nejsou špatný, ale pro mě už to není tak úplně ono..
-
Porsche Unleashed, Underground 1, hot pursuit 2, shift, hot pursuit 2010, most wanted 2012, rivals.
To je moje poradie najobľúbenejších nfs hier :) -
je zajímavý a výročí 20. let nevydaji žádnou hru
-
-
Veď práve, na oslávenie druhej dekády sa rozhodli aspoň rok tú sériu neznásilňovať
-
-
NFS 2 je určitě moje největší srdcovka, vlastně to byla nesjpíš první "velká" PC hra, kterou jsem hrál, když mi bylo asi devět. NFS 3, 4 a Porsche si taky vzalo desítky hodin, to samé Undergroundi a Most Wanted. Od té doby jsem u některých dílů vyzkoušel maximálně demo, jinak mě nechytly. Ale ty začátky mi nikdo nevezme :)
Jinak to video jako takové je docela slabé, určitě by to šlo sestříhat daleko úderněji.
Kéž by staré Needy EA uvolnilo na GOG. -
-
Každopádně když jsem tuhle vypalovačku zažitou z High Stakes slyšel o víc jak 10 let později v Mass Effectu 2 na Omeze, tak mi i slza ukápla.
http://www.youtube.com/watch?v=7aTT7hcVpN8&list=PL54028FD9AAF91943 -
-
Jo, pamatuju si když jsem viděl ME2 u kamaráda, a on byl zrovna v týhle lokaci. Přišel jsem domu a objednal si krabici ME2 :D
-
-